Bildirim
Parabol Tavsiye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bıyıklı matematik olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ortalama üstü bir seviye ve yeni tarz güzel soruların çözüldüğü bir anlatım istiyorum. Konuyu öğrenmek için değil, tekrar+geliştirmek için dinleyeceğim zaten. Uygun mudur?quote:
Orijinalden alıntı: mlydia
bıyıklı matematik olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mikail hoca+ acil çözdüm kendime güvenim tam denemelerdeki soruları göreceğin
BR'den iyi midir Mikail hoca?
Apotemi fonksiyonlardan parabol kısmını çözebilirsin. Eğer orta seviyeysen bence YouTube dan dinlemene gerek yok zaman kaybı. Metin 345 en zor kısımlarını çözebilirsin. Acil cozmediysen çözebilirsin. Yapamadığın soru için uğraş.
.
Bende Mikail hocadan yaptim ama hic girme simdiden sonra sorulari cok ucuk kacik. Br yap gec derim.
Br den kat be kat iyidie hocam lakin mh şu zamanda vakit kaybı olabilir genel durumunuza bağlı olarak. Ama yok sadece parabolde sıkıntım var diyorsanız 3 günde 2x hızda bitirirsiniz mh parabolü
Mh parabol aşırı iyi x2 de dinlesen temelin varsa 3 4 günlük işi var
Dinlemek yerine soru çözmeye çalış. Çözemediğin kısımların ders anlatimlarina çalış ki zaman kaybetme
Karekok aytdeki parabol sorulari nasil sizce?
Öneriler için teşekkürler. Başta BR düşünüp 5-6 saat video izlemeyi göze alsam da şu an vazgeçtim. Mikail hoca daha da uzunmuş sanırım. Rehber matematik check up dinleyip soru çözücem.
Atolye matematik dinleyin cidden guzel olmus mh dinlemesem ordan hallederdim.
Youtubede bulabildiğiniz kadar parabol soru çözüm videosu izleyin matematiğin güler yüzünün parabol xl sorular videosu , eyüpb , bilgi matematik , matematiğin fatihi vs gibi kanallara bakabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X