Şimdi Ara

Parabol Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parabolü birkaç kez çalışmama rağmen hala eksikmiş gibi hissediyorum. Ortalama üstü zorlukta soruları genellikle yapamıyorum. Bu yüzden son kez tekrardan çalışacağım. Nereden dinlememi tavsiye edersiniz? Ücretli de olabilir, sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bıyıklı matematik olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlydia

bıyıklı matematik olabilir
    Ortalama üstü bir seviye ve yeni tarz güzel soruların çözüldüğü bir anlatım istiyorum. Konuyu öğrenmek için değil, tekrar+geliştirmek için dinleyeceğim zaten. Uygun mudur?

• Mikail hoca+ acil çözdüm kendime güvenim tam denemelerdeki soruları göreceğin

• yzb.price kullanıcısına yanıt
    BR'den iyi midir Mikail hoca?

• Apotemi fonksiyonlardan parabol kısmını çözebilirsin. Eğer orta seviyeysen bence YouTube dan dinlemene gerek yok zaman kaybı. Metin 345 en zor kısımlarını çözebilirsin. Acil cozmediysen çözebilirsin. Yapamadığın soru için uğraş.

• .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt kaynak tavsiye
    geçen yıl açıldı
    zor paragraf kitabı tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Bende Mikail hocadan yaptim ama hic girme simdiden sonra sorulari cok ucuk kacik. Br yap gec derim.

• Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Br den kat be kat iyidie hocam lakin mh şu zamanda vakit kaybı olabilir genel durumunuza bağlı olarak. Ama yok sadece parabolde sıkıntım var diyorsanız 3 günde 2x hızda bitirirsiniz mh parabolü

• Mh parabol aşırı iyi x2 de dinlesen temelin varsa 3 4 günlük işi var

• Dinlemek yerine soru çözmeye çalış. Çözemediğin kısımların ders anlatimlarina çalış ki zaman kaybetme

• Karekok aytdeki parabol sorulari nasil sizce?

• Öneriler için teşekkürler. Başta BR düşünüp 5-6 saat video izlemeyi göze alsam da şu an vazgeçtim. Mikail hoca daha da uzunmuş sanırım. Rehber matematik check up dinleyip soru çözücem.

• Atolye matematik dinleyin cidden guzel olmus mh dinlemesem ordan hallederdim.

• Youtubede bulabildiğiniz kadar parabol soru çözüm videosu izleyin matematiğin güler yüzünün parabol xl sorular videosu , eyüpb , bilgi matematik , matematiğin fatihi vs gibi kanallara bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.