Şimdi Ara

Çap yayinlari mi apotemi mi (turev)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mezunum,denemede 6 turev cikiyorsa 3 tanesini yapabiliyorum.Su an elimde çap var,eger ise yaramaz diyorsa kullananlar apotemi alcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canumay

Apotemi

Hocam dedigim gibi 6 sorunun 3 unu yapiyorum.Orta halliyim,zamanim yok degistirmek icin bugun halletmem lazim.

• Up

• Çapı bilmiyorum ama Apotemi tek kelime ile harika. Zor geliyor ise bilemeyeceğim ama sorularını sorarak ilerlemeyi düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

Çapı bilmiyorum ama Apotemi tek kelime ile harika. Zor geliyor ise bilemeyeceğim ama sorularını sorarak ilerlemeyi düşünebilirsin.

Mezunum.Bir yere gitmiyorum,hizlica capi bitirip eger eksik kalirsam apotemiyi tekrar amacli almayi dusunuyorum.Lys icin karekok var baska kitap onerir misiniz cozumlu

• Hocam apotemi bence çözülmeli kendini ona göre ayarla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam apotemi bence çözülmeli kendini ona göre ayarla

Hocam 4 gunde capi bitiririm,baktim s.b de yardiramiyoeum gidip apotemi alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Çapı bilmiyorum ama Apotemi tek kelime ile harika. Zor geliyor ise bilemeyeceğim ama sorularını sorarak ilerlemeyi düşünebilirsin.

Mezunum.Bir yere gitmiyorum,hizlica capi bitirip eger eksik kalirsam apotemiyi tekrar amacli almayi dusunuyorum.Lys icin karekok var baska kitap onerir misiniz cozumlu

Hocam benim geçen sene derece yapan arkadaşım Yayın Denizinin Hız ve Renkini çözüp baya beğenmişti. Bu sene var mı bilmiyorum bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Hocam benim geçen sene derece yapan arkadaşım Yayın Denizinin Hız ve Renkini çözüp baya beğenmişti. Bu sene var mı bilmiyorum bakabilirsiniz.

Bi inceleyeyim hocam,sag olun.

• Çapi mutlaka bitir hocam oda guzel :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.