Er
13 Şubat 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar bu dönem 6-7 aylık kredi alıp dönem sonunda üniversiteyi bıraksam geri ödemesi ne zaman oluyor ?

İstanbul üniye ek yerleştirme ile yerleştim bu konularda bilgili değilim ama 1.sınıflar galiba ders seçimi yapmıyor , öğrenci işleri tarafından otomatik tanımlanıyor fakat benim derslerim hala tanımlanmamış kendimde seçemiyorum ders alma sayfası bomboş gözüküyor öğrenci işlerini arıyorum sabahtan beri açan yok ne yapmam lazım .

İş güç enerjiyi çembersel hareket ve itme ve momentumda gelen enerji korunumlu yay sıkıştırmalı soruları çözecek kadar yüzeysel olarak biliyorum . Basit harmonik harekete ilk defa çalışacam iş güç enerji kısmını iyi bilmezsem basit harmonik harekette zorlanır mıyım ?
Manyetizmayı lisede görmedim hiç de çalışmadım fakat başkalarından gördüğüm kadarıyla fizikte en çok zorlanılan konu kalan zamanda bu konuyu elemek mantıklı olur mu hedefim ayt fizikte 7-8 net yapmak
Soru başlıkta düzeyim ortanın altında hangisini almamı önerirsiniz ?
Arkadaşlar örneğin dinamik konusunu tyt düzeyinde bitirip ayt fiziğe geçtiğinizde mi tamamlıyorsunuz yoksa direkt tyt-ayt olarak bütün konuyu mu bitiriyorsunuz .
Selamlar arkadaşlar . Geometri düzeyim kötü - orta arasında . Geçen sene ant mat 1'i ve birey b üçgenlerin yarısını çözmüştüm fakat şuan çoğu şeyi unuttum . Bu sene geometriye ağırlık vermek istiyorum elimdeki kaynaklar karekök 0 , birey b ve acil geometri . Benim düzeyimdeki birisi için Bilgi sarmal geometriyi önerir misiniz youtubedeki yorumlara baktığımda bazı soruları acilden çok daha zor demişler fakat forumdaki çoğu arkadaş birey b - acil arasında bir kitap olduğunu söylüyor . Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim .
Arkadaşlar kalan sürede geometriden 3-4 net yapabilmem için hangi konulara çalışmamı önerirsiniz , analitik ve üçgenler kısmını birazda olsa biliyorum
Arkadaşlar fizikten konu seçeceğim hedefim fizikten 6-7 net yapabilmek modern fizik , dinamik ve bağıl hareket nehir problemleri kısımları bitti sizce kalan zamanda hangi konuları seçmeliyim ?
Arkadaşlar Fizik temelim yok . Elimde kaynak olarak okyanus 40 seans tyt / ayt var , bunlara yardımcı olabilecek orta düzey bir kaynak önerinizi de alabilirim . Geometride de üçgenleri az çok biliyorum diğer konularım iyi değil . 1.5 ay boyunca Fizik ve Geometri odaklı çalışacağım , sizce Fizikte hangi konuları seçmeliyim ?
( Fizikten 6-7 net , Geometri için 5-6 net benim için yeterli , diğer derslerde pek sıkıntım yok . )
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.030 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.