ben cıvcıv kasarken tek bır cıvcıvı partıye alıyom konusup arkadas oluyom oyunda aga dememesini ks falan yapmamasını soyluyom sonra gonlumden 70k verıyom zevk olsun dıye en azından egıtım
walla bn yardım ederim gözüme kestirdiğim insanlara mümkün olduğunca... hatta bikaç kişi geri geldi bn senden zamanında 500k almıştım al sana 5m fln diye :)
tabi bunu yapan türk değil, yabancı oyuncular
çocuk dolu bura be... Ben kastığım iyi huylu eziqlere para veya priest chitin veririm baya bol düşüo günde 4 saat golem kesince,dilenenlere hayatta vermem...Bi ara bazı eziqler trade atar,trade ok'e basarlar beklerlerdi öyle onlara
acaba begendik deseydik nerelerin kalkard1
quote:
Orjinalden alıntı: kivancoxxx
BEYLER BEN BU TOPİC İ MAKSAT GÜZELLİK OLSUN DİYE AÇTIM BAN LARA GEREK YOK YA
arkadaşlar ben oyuna ilk cyperde başladım lvl 10 maradonda kasıyorum bi arkadas geldi saolsun ismini unutmam ama salladı bastan ben gm yim dedi ben dabi oyunu bilmiyorum ilk defa oynurum iyi abi hayırlı olsun dedim ( ama gm nedemek bilmiyorum ) arkadasın nicki Constantin di unutmadıysam ama iki dakka sohbet ettik sana bişiler verim dedi burda sıkıntı yaşamassın ( ben istemedim ) ok abi ver dedim bana 3 trade dolusu giysi silah falan verdi :) ( ALLAH ondan razı olsun :) sora ben gittim bunları pazara koydum cyperde 5milyon yazdım Lavaboya Gittim Geldim bi baqtım bişi kalmamıs ohaa dedim ne oluyo :) hemen kalktım pazarı dolasmaya basladım benden alan adamı gördüm her parcayı 800 milyon dan koymuş satıyo :(:(:( ozaman anladım degerlerini elimde kalanlar Mirage Svord chitin shel goblin chitin falan :):)
bir hafta oynadım orda sora arkadaslarımın baskıları ile olimpia ya gectim orda örendi m oyunu tabi :) ama gecerken maradonda arkadasımın bana yaptıgıgibi bütün itemleri paraları dagıttım yenilere :) tabi gm yim falan demedim :):):)
şimdi olimpia dayım rogue lvl 55 elimde +7 cb var oynayanlar bilir ler ismimi yazmayacagım sadece satış carımı yazim onuda bilirler :) +7 shard lar falan sattıgı için (GunceL)
benim de oyuna ilk basladıgımda basımdan gecenler bunlar ama bişi diyim yeni başlayanlar kesinlikle olimpia baska serverde parasıs barınmak zorr SAYGILARIMLA
ben 60 lvl bir adamda maradonda 5 mılyon istemiştim adam tezgah kur dedı bende srt 3 belliği 5 mılyondan satmıştım bu bir satış dilenme deil...
bana bak konuyu açan beyefendi bilmeden konuşma ben hayatımda bir kere teleport parası istedim ve şimdi dediğimi iyi dinle ERTESİ GÜN ADAMA VERDİĞİ TELEPORT PARASININ İKİ KATINI VERDİM VE O TP PARASI ALDIĞIM KİŞİDE ÇOK İYİ BİR ARKADAŞIMDI. sen zaten anca dilenirsin dilenmek kolay geliyorsa dilen ama bilki böle dilenirsen sonun oyunda kötü olur
gıt ınn hostesın onune mendıl ac
quote:
Orjinalden alıntı: super gunes
ben cıvcıv kasarken tek bır cıvcıvı partıye alıyom konusup arkadas oluyom oyunda aga dememesini ks falan yapmamasını soyluyom sonra gonlumden 70k verıyom zevk olsun dıye en azından egıtım
ayrıca arkdasım ne egıtımınden bahsedıon aga demek suc mubence cok guel bı laf bı ara bu forumda onla ılgılı topıclerde vardı kıl oluom aga aynı slm, bırader, kardes ,dayı, baba, abı , pıst , tıst, ordakı, gıbı bı deyıstır BUNUN DISINDA ÖZEL BIR ANLAMI YOKTUR neden bazı kısıler bundan rahatsız oluyo anlamamaktayım ayrıca özgur bır devlette yasıyosak ve ozgur bır toplumsak herkes ıstedıgını der sen adamı nıe baskı altına lıon kı
bu oyunda önemli olan çalışıp çabalamak alnının teriyle armor silah vs elde etmek.dilenince oyunun hiç bir anlamı kalmaz
YA BEYLER İYİ GÜZEL DE SİZ BAYA ŞAH LANMIŞSINIZ YA BEYLER BEN BU TOPİC İ HALA DİLENİYORUM DİYE DİİL ESKİDEN DİLENİODUM SİZDE DİLENİRMİYDİNİZ DİYE AÇTIM DİLENMİYOSAN MESAJ DA ATMA BAN DA KOYMA KAFANA TAKMA YA AYRICA BAZILARINIZ DA İYİ CEVAPLAR VERMİŞ SAOLUN NE DİİM AMA DİERLERİ SANKİ OYUNUN KRALI YOK DİLENMEM DİLENMEDİM YOK OYDU YOK BUYDU FALAN GEÇELİM BUNLARI BEYLER ARTIK YOK TP PARASININ İKİ KATINI GERİ VERMİŞ YOK OYMUŞ YOK BUYMUŞ BANA DA DEMİŞLERDİ TP PARASI ALDIĞININ ADINIMI YAZIYON DİYE BENDE SANA SORUOM SEN YAZDINMI BEN YAZMADIM ZEKAM YETTİ
quote:
KNİGHT ÇILAR BEN ŞAHSEN 1-2-3-4-5 LEWELKEN PARA - SİLAH - ARMOR DİLENİYODUM BAZILARI WERİR BAZILARI VERMEZDİ SİZLERİN TAKTİĞİ NEDİR ACABA DİLENİRMİYDİNİZ BEN BİKERE AYNI ADAMDAN PARA DİLENDİĞİMİ HATIRLIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BAK LWL 1 İM GİBİ TÜRLÜ DİLENME YOLLARIM WARDIR AMA ŞİMDİ LWL 31 İM ÇOK YÜKSEK DEİL AMA HALA DİLENDİĞİM OLUR SİZLER NASI DİLENDİNİZ YADA DİLENDİNİZMİ MERAK ETTİM AYRICA ARES TEYİM PARA VE SİLAH BAĞIŞLARINIZ KABUL EDİLİR
yaşının kaç olduğu belli VELET DOLU OYUN
geçen gün adamın birinden swift istedim..adam 15k istedi
ben dilenmelerini beklemiyorum :)
5k etmeyecek itemleri 50k dan 100k dan pazara koyuyo bzıları. onları alıyorm :D gerçi arkamdan enayiye bak kazık attımdiolardır belki ama neyse :D
yahu kardeşim böyle gereksiz şeyler için forumdakileri oyalamayalım ayrıca dilenmek ahmaklık bence bu hakaret değildir. kimse alınmasın
zicanzee yaş kaç
quote:
ZATİ KENDİ KENDİMİ KASIYORUM AMA ŞUNU SÖLİYİM BUNU ÇOK TECRÜBELİ BİRİNDEN ÖĞRENDİM HERKEZ EN AZ BİR KERE TELEPORT PARASI İSTEMİŞTİR
kivanco fazla sallamayalım lutfen su ana kadar kımseden dılenmedım dılenmem de dayı oglunda mılyarlar var ama yıne gıttım ben para verdım cyhperdakiler bilirler oranın parasınınne oldugunu
quote:
KNİGHT ÇILAR BEN ŞAHSEN 1-2-3-4-5 LEWELKEN PARA - SİLAH - ARMOR DİLENİYODUM BAZILARI WERİR BAZILARI VERMEZDİ SİZLERİN TAKTİĞİ NEDİR ACABA DİLENİRMİYDİNİZ BEN BİKERE AYNI ADAMDAN PARA DİLENDİĞİMİ HATIRLIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BAK LWL 1 İM GİBİ TÜRLÜ DİLENME YOLLARIM WARDIR AMA ŞİMDİ LWL 31 İM ÇOK YÜKSEK DEİL AMA HALA DİLENDİĞİM OLUR SİZLER NASI DİLENDİNİZ YADA DİLENDİNİZMİ MERAK ETTİM AYRICA ARES TEYİM PARA VE SİLAH BAĞIŞLARINIZ KABUL EDİLİR
olympiada senin gibi dilenen cok fazla kişi var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme