KNİGHT ÇILAR BEN ŞAHSEN 1-2-3-4-5 LEWELKEN PARA - SİLAH - ARMOR DİLENİYODUM BAZILARI WERİR BAZILARI VERMEZDİ SİZLERİN TAKTİĞİ NEDİR ACABA DİLENİRMİYDİNİZ BEN BİKERE AYNI ADAMDAN PARA DİLENDİĞİMİ HATIRLIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BAK LWL 1 İM GİBİ TÜRLÜ DİLENME YOLLARIM WARDIR AMA ŞİMDİ LWL 31 İM ÇOK YÜKSEK DEİL AMA HALA DİLENDİĞİM OLUR SİZLER NASI DİLENDİNİZ YADA DİLENDİNİZMİ MERAK ETTİM AYRICA ARES TEYİM PARA VE SİLAH BAĞIŞLARINIZ KABUL EDİLİR
Ne teleport pArasından bahsedio bu ark. Ben lvl 30 a kadar morodan dan çıkmadım
KNİGHT ÇILAR BEN ŞAHSEN 1-2-3-4-5 LEWELKEN PARA - SİLAH - ARMOR DİLENİYODUM BAZILARI WERİR BAZILARI VERMEZDİ SİZLERİN TAKTİĞİ NEDİR ACABA DİLENİRMİYDİNİZ BEN BİKERE AYNI ADAMDAN PARA DİLENDİĞİMİ HATIRLIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BAK LWL 1 İM GİBİ TÜRLÜ DİLENME YOLLARIM WARDIR AMA ŞİMDİ LWL 31 İM ÇOK YÜKSEK DEİL AMA HALA DİLENDİĞİM OLUR SİZLER NASI DİLENDİNİZ YADA DİLENDİNİZMİ MERAK ETTİM AYRICA ARES TEYİM PARA VE SİLAH BAĞIŞLARINIZ KABUL EDİLİR
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Ne teleport pArasından bahsedio bu ark. Ben lvl 30 a kadar morodan dan çıkmadım
+1000000 ben 30 a kadar kendimi moradon da hayır sever bi kardeşe kastırmışıtım
Para silah dilenince ne oluyor tamam belki adam sana veriyor peki başkası senden isteyince sende veriyomusun yoksa adama git işine param yok mu diyosun onun için ben dilenmemde dilenene para da vermem
BOWLZ İYİ Bİ KNİGHT ÇI YERİ GELİR DİLENİR YERİ GELİR YARDIM EDER BENİM EN AZ 100K PARAM YARDIMA GİTTİ DİLENDİĞİM ADAMLARA PARASINI GERİ GÖTÜRME UĞRAŞI İÇİNDEYDİM BEN
ilerde sen lvl 65 olcan adam gelcek sana ben senn ezikliini bilirim muhahahaa benden tp parası alıp lufersona gittin lvl kastın +8 raptor ver dicek napçan
quote:
Orjinalden alıntı: kivancoxxx
BOWLZ İYİ Bİ KNİGHT ÇI YERİ GELİR DİLENİR YERİ GELİR YARDIM EDER BENİM EN AZ 100K PARAM YARDIMA GİTTİ DİLENDİĞİM ADAMLARA PARASINI GERİ GÖTÜRME UĞRAŞI İÇİNDEYDİM BEN
100 k mı baya çokmuş peki dilendiğin adamların adlarını bi köşeye notmu ediyon
haa x adamından 13,5k aldım ( ben para bulana kadar oyunu bırakır) y adamından 2,5 k aldım ( 2,5 k nedir unutur gider ) böyle yapıyon heralde
çocuklara kötü örnek oluyosun
evet ya sokak çocuğu yapcan bizi
BEYLER BEN BU TOPİC İ MAKSAT GÜZELLİK OLSUN DİYE AÇTIM BAN LARA GEREK YOK YA
quote:
Orjinalden alıntı: kivancoxxx
BEYLER BEN BU TOPİC İ MAKSAT GÜZELLİK OLSUN DİYE AÇTIM BAN LARA GEREK YOK YA
güzellikmis töbe töbe güzel topiç desek ama nas1l bi taraflar1n kalkard1
vallaha ben dilenene deil oyunu bilen ama itemı olmayan arkadaslara item ve para yardımı edıyorum ... bir diger yanı aga para pls derse adam bana hemen pm kapıyorum..
Dilencilik taktikleri ... Bu kadar düştünüz he .... Vaybe ...
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
Charı yaptığımdan beri hiç dilenmedim 60 oldum zaten dilenmemde..
Yanlız bu anlattığım doğru...
Cyper de lvl 53 bir ark var lvl 60 sanırım bi asasinden item dilendi..
asasin bundan 10 k istedi ark. verdi daha sonra 10 m vereyimmi dedi..
ark. silah lazım verirmisn dedi.. adam raptor +7 verdi
fakat cyper tabii kide duPe... ßende cyperdayım yaklaşık 2 milyar para dupeye gitti
aga senin az gitmiş yine yaw 2milyarcık ohoo benim ark var onun en az 10 milyar gitmişdir dupecilere