Bildirim
Para kazanamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hiçbir vasfın olmamasına rağmen masabaşı çalışan memursun.
beğenmiyorsan istifa edip ticarete atıl
veya hak ettiğin asgari ücretle çalış.
_____________________________ -
@BenYoruldumHayat kardeşim hayal dünyasında yaşayan bir şizofren değil en azından.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Hocam sen okuyup memur olamasaydın yol çizemezdin değil mi eski günlerine gitsen düşüncen buydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
Nasıl yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öyle bir düşünceye kapılmadım ama o kadar okudum boşa gitmesin düşüncesi vardı.
Şimdi geriye dönsem üniversite denen şeyin önünden geçmezdim.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
wah wah tatil bile yapamamış ne dertler var allah düşmanımızın başına bile vermesin böylesini
_____________________________ -
Şükret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya. -
Maaşın ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "No one can construct for you the bridge upon which precisely you must cross the stream of life." ~Nietzsche -
türkiyede 9 5 işin varsa öp başına koy millet köle gibi çalışıyor hatta iş bulamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X