Şimdi Ara

50k Para Biriktirdim Nasıl Kazanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 50k para biriktirdim Nereye yatırım yapıp daha çok kazanabilirim? Vip değilim ona göre söylerseniz sevinirim ve diğer karakterde de 40k para var nasıl aktarabilirim eşya alarak falan?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gspiderman

    Arkadaşlar 50k para biriktirdim Nereye yatırım yapıp daha çok kazanabilirim? Vip değilim ona göre söylerseniz sevinirim ve diğer karakterde de 40k para var nasıl aktarabilirim eşya alarak falan?


    Pek para kazanamassın bence yatırırım felan yaparak. Ayrıca böyle topicleri soru başlığına açarsan daha iyi olur.
  • VIP değilsen para gönderemezsin başka karakterlere. Ama herhangi bir şey alıp ona verirsin, o da verdiğin eşyayı ikinci el dükkanlarında satar. Pek karlı bir yöntem değil yani.

    Yatırım konusundan ne kastettiğini pek anlayamadım. Banka faizlerini filan kastediyorsan pek tavsiye etmem. Fazla faiz veren bankalara paranı yatırdığında geri alamama durumun olabilir. Bir kaç arkadaşımın başına gelmişti böyle bir şey. Banka yüksek faiz verdiği için batmıştı, hesaptaki paralar yalan olmuştu. Sonradan ne oldu bilmiyorum onu.

    Bunun dışında yatırım olarak henüz gayrimenkul satın almak filan yok oyunda. (İyi bir fikir oldu bak bu gayrimenkul aslında he)




  • Yok o bakımdan demedim Mesela şu yeteneği al geliştir daha çok para kazanırsın gibisinden yani 50k ile ne yaparak çok para kazanabilirim :)
  • Yetenekten kastettiğin meslek ise istediğin meslek neyse onu öğren. Her mesleğin kazandığı ücret şehirden şehire değişiyor, o yüzden şunu öğren, şu mesleğe gir filan diyemem. Sana kalmış bir şey bu yani. + Kendi fikrim, oyunda mesleklerle o kadar fazla para kazanılmıyor (aktif ceo'luk hariç), çok para istiyorsan sanatçını üst sıralara taşıyıp konserlerden kazanıcaksın. Pasif ceo olark haftada 5000 tl kazanır iken en az bilet satan konserimden 9000-10000 lira kazanıyorum. Var sen hesap et gerisini.
  • müzik kariyerine gir. orta seviyede yeteneklerin varsa ve azimli olursan 7 ay sonra felan bir singledan 1 milyon felan para kazanmaya başlarsın. albüm ve bilet satışlarından hiç söz etmiyorum. 17 temmuzda çıkardığımız albüm bize 3 milyon kazandırdı hala satmaya devam ediyor
  • Vıp olmayan biri olarak 600k para biriktirmiştim zamanında şimdi anlıyorumki arkadaşında dediği gibi müzik işinden çok rahat para kazanılabilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buroc.k

    Vıp olmayan biri olarak 600k para biriktirmiştim zamanında şimdi anlıyorumki arkadaşında dediği gibi müzik işinden çok rahat para kazanılabilirmiş.



    Hocam fena azim varmış sende de. Müzik işi haricinde 600k ne demek ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GiJaL

    quote:

    Orijinalden alıntı: Buroc.k

    Vıp olmayan biri olarak 600k para biriktirmiştim zamanında şimdi anlıyorumki arkadaşında dediği gibi müzik işinden çok rahat para kazanılabilirmiş.



    Hocam fena azim varmış sende de. Müzik işi haricinde 600k ne demek ya.


    50 günde falan biriktirmiştim 2kda maaş alıyordum.Yemedim içmedim biriktirdim




  • Mesleğimden para kazanarak biriktirdim zaten başka türlü nasıl biriktireyim. En iyisi müzik işine yönelmek son konserimden 9k kazanmıştım zaten, bu arada anlamadığım 50 günde 2k maaşla nasıl 600k biriktirdin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gspiderman -- 15 Kasım 2009; 22:11:14 >
  • Ticaret,getir götür

    Birde önceleri şöyle bir olay vardı mesela a eşyası ikinci elde 1kya satılıyorsa bunu başka bir ikinci ele 1.5kya satabiliyordun bazı dükkanlarda.


    Daha pek çok yolu var fakat oda bana sır kalsın
  • oyun parasına karşılığında vip olmak istiyorum.1.5m vereceğim,çok ciddi bir para.
    not: kredi olayından sonra oyun parasının değeri arttı artık bu civardaki paraya vip yapılıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.