Şimdi Ara

4.5 Yıllık Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak İçin Ne Yapmalı ? KONUŞMA BAŞLADI SS KONDU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 26 Ocak 2015; 23:19:40 >

• Hocam hiç bulaşma daha iyi bence. Çivi çiviyi söker yeni birini bul ve eskiyi unut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Hocam hiç bulaşma daha iyi bence. Çivi çiviyi söker yeni birini bul ve eskiyi unut.

Bende öyle düşündüm ilk önce. Denedim ama öyle bir şey ki 4.5 - 5 yıldan sonra kimseye bir şey hissedemiyorum sanki . Elini tutunca , öpünce ne bileyim aynı hissi alamıyorum . Sanki basit bir arkadaşız ama birbirimize dokunuyormuşuz gibi geliyor. Kimseyi de üzmeyi istemiyorum . Belki o kız gerçekten hoşlanıyor benden. Bense onu kullanıyorum gibi hissediyorum.
  • yeni bi ilişkiye başka. bu ne la kızda gurur bırakmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

yeni bi ilişkiye başka. bu ne la kızda gurur bırakmamışsın

Hocam pişman oldum ama öyle bir şey ki yani damarıma ısrarla basıyordu sanki . Kapanıyordu konu iki dakika sonra yeniden açıyordu istemli ya da istemsiz şekilde. Ben de sinirlendim . Söyledim pişman oldum ama iş işten geçti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Yaklaşık 4.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ama kıskançlığı artık dayanılmaz seviyeye geldiği için ayrılmak istediğimi söyledim. Yüz yüze konuşalım , gel son kez konuşalım demesine rağmen o attığım mesajdan sonra görmedim onu. Çünkü ağlamasına dayanamazdım . Vazgeçerdim yine.

Bir ay kadar ulaşmaya çalıştı bana , hep kaçtım . Üstünden bir yıl kadar geçmişti ki dayanamadım Facebook'tan bir mesaj atayım bir bahaneyle dedim. Velhasıl atmış bulundum. İki üç gece sabaha kadar konuştuk yeniden. Dost gibi. Ardından "özledin mi hiç eskileri" diye sordu . Geçiştirdim. Ardından ayrıldıktan hemen sonra bir erkekle çıktığını söyledi .

Pek tabii normal bir şeydi bu. Bir mesajla ayrıldıktan sonra bunları yapması normaldi . Ardından seni aldatmıştım o mesajı attığın günden 1-2 gün sonra , ama kimse yerini tutamadı . Sadece omzunda ağladım dedi . Ne olursa olsun kabul edebileceğim bir şey değildi aldatılmak . Aldatılmaktan kastımsa "iki günde hangi ara birini buldu" düşüncesine cevap verememekti. Çünkü çekingen bir kızdı ve 4.5 yıllık mazimiz vardı. Bu , iki günde olacak bir şey değildi. Ses çıkarmadım yine ama bunu da yediremiyordum .

"Beni seviyor musun hala" diye sordum . Uzun süre geçiştirmeye çalıştı . Sonra "Evet" diye yanıtladı . "Peki yeniden beraber olmak ister misin" diye sordum . Yine "Evet" cevabını aldım . Buluşalım mı yarın gibisinden bir kaç kelime etti .Ardından o sevgili-arkadaş karışımı olaya yine girince dayanamadım . "Seviyorsun , beraber olmak istiyorsun demek. Şimdi s****r git omzunda ağladığına" diye çıkıştım ama çokta pişman oldum o anda. Oysa yalan mı gerçek mi anlayamadığım şekilde "Hala aşıksın köpek gibi ama ben seni çoktan unuttum. Yarın da yüzüne tükürmeye çağırmıştım" diye cevap verdi .

Şimdiyse yine aklımda. Ayrılalı 1.5 yıl oldu . Ne kadar unutmaya çalışsam da bazen aklıma geliyor dalıp gidiyorum yine. Geri kazanmak istiyorum ama bir adım atmaya da çekiniyorum . Ne yapmalıyım dostlar ? Unutmak için yeni bir ilişki mi yoksa onu geri mi kazanmaya çalışmalıyım.

son yaptığın hareket çok onur kırıcı özür dileyebilirsen dile yk dileyememciysen geçmiş olsun git 1-2 kızla çık unut derim

• Rohypnol kullanıcısına yanıt
    Sen gerçek aşkı bulamadın henüz bence hocam sıradan kişilerle sevgili olma seni kendisine aşık edecek birini bul. sev aşık ol ondan sonra sevgili ol ve yeni sevgilinde eskiyi arama onu olduğu gibi sev.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Sen gerçek aşkı bulamadın henüz bence hocam sıradan kişilerle sevgili olma seni kendisine aşık edecek birini bul. sev aşık ol ondan sonra sevgili ol ve yeni sevgilinde eskiyi arama onu olduğu gibi sev.

Ne bileyim . Sanki diğerleri sıradan insanlarmış gibi geliyor bana. Haftasonları dışarda eğlenmek , güzel bir iki fotoğraf , boğazda kahvaltı . O kadar . Tensel olarak hiçbir şey yaşamak istemiyorum o da ayrı bir durum. Tuhaf bir his. Yani anlatmaya çalışıyorum da ne kadar başarabildiğimden emin değilim. Normal kardeş gibi görüyorum onları . Hiç " Bak o böyle yapmazdı , onun kaşı böyleydi şöyleydi" gibi bir düşünce geçmiyor aklımdan ama yinede kimseyi sevemiyorum sanki.

@Gktupc

Çok zor . Dilerim ama karşılığını nasıl görürüm o ayrı mesele . Ondan çekiniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 22 Kasım 2013; 23:43:27 >

• Yaptığın yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Yaptığın yanlış.

Kesinlikle öyle. Çocuksu bir hareketti ama oldu bir kere .
  • merak etme en fazla kızlar arasında biraz alay kousu olursun bi kaçına laf koyarsın düzelirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

merak etme en fazla kızlar arasında biraz alay kousu olursun bi kaçına laf koyarsın düzelirler

Zaten onun arkadaslariyla bir muhabbetim yoktu pek. Yani o koymaz. O kadar laftan sonra bana neler soyler , onlari kaldirabilir miyim onu bilmiyorum ben

• Zamanla bulucan yenisini

• Sen cok pot kirmissin dostum. Erkek adam bir kadini seviyosa oyle kari gibi laf yetistirmez kiza.
    Bi kere kizlarin kafasi calismaz. Zaman zaman seninle cikarken baska erkeklerle tanisir. Bunu yapmayan kiz gormedim hayatimda. Biraz alttan alman lazim.
    Bir erkek sevgilisi varken baska kizla konusmaya bile cekinir ama kizlar boyle degil iste. Acayip yaratiklar. Normal zannediyolar. Kafalari basmiyo.
    Adam gibi kiskandigini soyliceksin. Kizmak cektir git demek asla cozum olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 22 Kasım 2013; 23:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

Zamanla bulucan yenisini

Ama benim derdim o degil ki . Yoksa sikinti degil bulunur.

• İki tarafda duygularini belli etmez bu saatden sonra dene cok istiyorsan ama zor gozukuyor gururun incinebilir kiz agir karsilik verecektir muhtemelen ciddi bi teklifle git oyle mesajla telefonla yapma ama

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Sen cok pot kirmissin dostum. Erkek adam bir kadini seviyosa oyle kari gibi laf yetistirmez kiza.
    Bi kere kizlarin kafasi calismaz. Zaman zaman seninle cikarken baska erkeklerle tanisir. Bunu yapmayan kiz gormedim hayatimda. Biraz alttan alman lazim.
    Bir erkek sevgilisi varken baska kizla konusmaya bile cekinir ama kizlar boyle degil iste. Acayip yaratiklar. Normal zannediyolar. Kafalari basmiyo.

Nick-mesaj uyumu. Biliyorum okuzluk bende . Ona bir sey dedigim yok. Kabul.Benim kabullenemedigim sey o bana nefes aldirmamaya basladi ama iki gun icinde biri geldi ve onunla cikti. Demek ki bu onceden de vardi. O yuzden benim o kadar ustume dusuyordu diye dusunuyordum ki o yuzden oyle seyler yaptim. Suan icim icimi yiyor. Ne yapacagimi da bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

İki tarafda duygularini belli etmez bu saatden sonra dene cok istiyorsan ama zor gozukuyor gururun incinebilir kiz agir karsilik verecektir muhtemelen ciddi bi teklifle git oyle mesajla telefonla yapma ama

Ondan cekiniyorum zaten. Gurur yine bir derece. Berabere sayabilirim bu durumu ama bir birlesme durumunda butun ipleri onun eline vermek olur bu . Bir de eskisi gibi olur mu o da var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

Zamanla bulucan yenisini

Ama benim derdim o degil ki . Yoksa sikinti degil bulunur.

Tam olarak,derdin ne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Sen cok pot kirmissin dostum. Erkek adam bir kadini seviyosa oyle kari gibi laf yetistirmez kiza.

Nick-mesaj uyumu. Biliyorum okuzluk bende . Ona bir sey dedigim yok. Kabul.Benim kabullenemedigim sey o bana nefes aldirmamaya basladi ama iki gun icinde biri geldi ve onunla cikti. Demek ki bu onceden de vardi. O yuzden benim o kadar ustume dusuyordu diye dusunuyordum ki o yuzden oyle seyler yaptim. Suan icim icimi yiyor. Ne yapacagimi da bilemiyorum.

Valla cok pot kirdigin icin durumun zor ama bence yapabilecegin sey kiza dediklerini unutturmaya calismak baskasi gibi gorun. Degisik seyler sor.
    Dedigim gibi kizlarin akli cok degisik calisiyo, zeki oluyolar ama iliski konusunda erkek gibi degiller. Degisik bi insan gibi bisey sor ne biliyim. Ilginc bisey yaz mesajla ailen hakkinda biseyler paylas. Bazilari bazen cok dertli sikintili oluyo. Senin dediklerine kafayi takmiyo bile kendi derdini dusunmekten o ara unutturabilirsin belki gecmisi.
    Ama dedigim gibi kiza da bagli ise yarar bazilarinda.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.