Şimdi Ara

Papara ile Netflix İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papara, Netflix üyelik ücretlerinin yarısını karşılıyor ve 40 TL'ye kadar yapacağın Netflix harcamalarında her ay 20 TL'ye kadar kazanç elde etmeni sağlıyor. Papara hesabın yoksa, papara.com adresinden ücretsiz hesap açabilir ve yine ücretsiz olarak oluşturacağın Papara Sanal Kart ile Netflix ödemelerini yapabilirsin.

Bu kampanya sayesinde Netflix faturalarnızı Papara ile yaptığınız takdirde ödemelerinizin bir kısmı hesabınıza geri gönderilmektedir. Bu parayı da dilediğiniz gibi kullanabilir veya nakite çevirebilirsiniz. 2022 yılına kadar bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. 78 liralık üyeliği 58 lira ödemiş gibi kullanabilirsiniz. Papara ile Netflix İndirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VesPerN -- 2 Haziran 2022; 2:8:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sağolun hocam maalesef öyle bazıları direk karalama çabasına giriyor ve bundan zevk alıyorlar anlam veremiyorum açtığımız konulardan bizim bir menfaatimiz çıkarımız yok açtığım başka bir konuda (yakıt kampanyası) binlerce insan yararlandı puanları yükleniyor bana tşk. ediyorlar ben mutlu oluyorum şahsen

Bu başlığın açılması çok sorun değil bence fakat Papara'nın Cashback'ini 2022'nin 6. ayında açılan bir başlıktan öğrenen biri DH Sıcak Fırsatçısı olamaz. Bu forumda daha indirim kodları dağıtılmaya başlamadan bitirenler oldu. 1 dakikalığına yanlış girilen fiyatlı ilandan 1.000 satın alım yapıldığı oldu.

Konu için teşekkürler.

• Çevirmeli internet kalkalı çok oldu hocam bu arada bilginiz olsun Papara ile Netflix İndirimi 

Papara ile Netflix İndirimiSekaiyoutube
    Bırak liselileri, üniversite mezunları bile hatırlamaz...
    https://www.youtube.com/watch?v=PfPxK-HwF34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Haziran 2022; 18:58:3 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Papara ile Netflix İndirimiOrgeneral Sinan Enginyoutube
    sinan engin beyaz futbol rok rasim beyaz futbol sinan engin gülme fıkra sinan engin ahmet çakar SIVACI ertem abdulkerimcan durmaz
    https://www.youtube.com/shorts/CSLk_zE2HZ4
  • Mesela ben yeni gördüm. Konu sahibine teşekkürler . Senin gibiler yüzünden insanların konu açası gelmiyor şu foruma.

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam maalesef öyle bazıları direk karalama çabasına giriyor ve bundan zevk alıyorlar anlam veremiyorum açtığımız konulardan bizim bir menfaatimiz çıkarımız yok açtığım başka bir konuda (yakıt kampanyası) binlerce insan yararlandı puanları yükleniyor bana tşk. ediyorlar ben mutlu oluyorum şahsen

• Paparayı milletin cüzdandan çıkardığı çook oldu,
    Konu sahibi hatırlatayım demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha nazik uyarabilirsin arkadaşı. Belliki yeni farketmiş paylaşım yapmış. Tepeden bakmanın lüzumu nedir ? Boş yapmayın herkes işine baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimlanbunlar -- 2 Haziran 2022; 3:23:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komik gelebilir ama bunu duymayan çok arkadaşım vardi hepsine ben anlattım. 3-5 fazla kişiye denk gelecekse bile konu mantikli, herkes deli gibi sıcak fırsat kovalayamiyor öğrencilikten dolayı vs.

• Konu mağaraya taşınsın😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OOooooooooooo... Asırlık kampanya :D Başlığı görünce acaba Papara bir güzellik yapıp 30 TL mi karşılamaya başladı diye baktım. Hala 20 TL imiş. Gerçi Tosla vs. hala 15 TL veriyor

• Teşekkürler yıllardır netflx alıyorum yeni haberim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kampanya, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam faydam olduysa ne mutlu bana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.