Şimdi Ara

Panorama çekim yapabilen kaliteli compact önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,canon s90/s95 cihazlarını fotograf kalitesi açısından beyeniyorum ama panorama özelliğine de önem veriyorum ,çektiğim manzara resimleri panoromik görmek isterim.Resim kalitesi iyi,f/p orani ve resim yakalama hızı vb de göz önünde bulundurunca panoromik çekim de yapabilen önerebileceğiniz hangi marka ve model compact cebe sığan bir cihaz olur,saygılar.

• Sony dsc-hx5v, hakkında bilgi için buraya, inceeme için buraya bakabilirsiniz.
    hx1'i panoramasını deneme fırsatım olmuştu gayet başarılıydı. dün de bir arkadaş şu metalik ince sony kompaktlardan birisini almış oğlu için onu denedim o bile akşam ev içi gibi karanlık sayılabilecek bir ortamda başarılıydı.
    dediğim gibi bu işlemci gücünden geliyor. saniyede 10 kare işleyebilen işlemci realtime panaroma çekebiliyor (video kamera gibi "pan" haraketi yaparak çekiliyor panorama)

yanlış anlaşılmasın en başarılısı sony makinelerdir demiyorum, diğer markaları deneme fırsatım olmadı ama sony'nin bu işte başarılı olduğunu kendim denedim gördüm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.