Bildirim
Paneli 144Hz yapınca GPU Memory Clock 2000Mhz oluyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up -
Tüm RX 480'lerde bu sorun vardı birde 120hz de dene. -
Atıyorum:
144 x 1920 x 1080 x 4 = 1.1 GB/s
belki bu RAMDAC frekansının artmasını gerektiriyordur ama o artınca RAM hızının da artması gerekiyordur çünkü RAM frekansının RAMDAC frekansının belli bir katı olması zorunludur. -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Tüm RX 480'lerde bu sorun vardı birde 120hz de dene.
Evet 120Hz'de sorun yok.
144'de niye böyle anlayamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Atıyorum:
144 x 1920 x 1080 x 4 = 1.1 GB/s
belki bu RAMDAC frekansının artmasını gerektiriyordur ama o artınca RAM hızının da artması gerekiyordur çünkü RAM frekansının RAMDAC frekansının belli bir katı olması zorunludur.
O olay sadece dual panelde oluyordu hocam zamanında kullanıyordum. O da kök hızda değil yarı hızda çalışıyordu vramler. -
-
Alakasız olacak ama ben de GTX 1080 e 2. monitoru takınca gpu hızı 1600 lere cıkıyordu sureklı fan acıp kapatıyordu 2. monitoru anakarta takınca sıkıntı olmuyordu.
Sanırım sizdeki bug gibi bişey bu arada psu geldi mi memnunmusunuz? -
Klasik AMD işte ne bekliyorsun? çözümü yok boşuna arama. 144hz e alıp kartın boşta 10-12 derece fazla ısınmasına katlanmak zorundasın. RX470 kullanırken de oluyordu tahminim tüm AMD gpularda oluyor. Şuan GTX1060 kullanıyorum 144hz de 139/405 mhz.
Uzun yıllar AMD kullandıktan sonra (HD6850, 7850, 7870XT, 7970, R9 380X, 370 son olarak RX470) Nvidia nın driver ve bir çok anlamında ciddi ciddi çok daha iyi olduğunu anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 25 Ekim 2017; 3:53:8 > -
Bu klasik AMD problemlerinden, çoğu kişinin de gözünden kaçtığından eminim. Muhtemelen sizin cpu clock da mesela 300mhzden 500'e falan çıkıyordur. Aynı sorun benim r9 280de de var. Aygıt yöneticisinden kartı devre dışı bırakıp tekrar seçin sonra bir süreliğine düzelebilir ama video falan izlediğiniz anda eski haline döner. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperchondriac
Alakasız olacak ama ben de GTX 1080 e 2. monitoru takınca gpu hızı 1600 lere cıkıyordu sureklı fan acıp kapatıyordu 2. monitoru anakarta takınca sıkıntı olmuyordu.
Sanırım sizdeki bug gibi bişey bu arada psu geldi mi memnunmusunuz?
Dual panel kurulumlarda 1/2 hız normaldir hocam.
PSU mükemmel bu arada yükte bile ses yok. -
Bu genel bir sorun ve bizler bunla yaşamaya alıştık RX 5 serisi için de aynı problem var, ekranın hz değerine hız aşırtma yapınca 300 mhzde olması gerekiyor 1750 mhzde takılıyor masaüstünde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X