Şimdi Ara

Panel Temizleme Sprey/Köpük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Philips'in spreyini kullanıyordum ancak piyasada yok. Hatta yabancı hiçbir marka yok. evdeki tvler, telefonlar ve bilgisayarlar için sürekli kullandığımdan ihtiyaç oluyor.

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz markaları yazarsanız birçok kişinin faydalanacağına inanıyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 4 Mayıs 2021; 23:23:47 >
    NZXT Kraken Z73
    - 2x Samsung 980 Pro 2TB Gen4 NVMe M.2
    LG 27" 27GN950-B 1ms (GTG) 165Hz 4K Nano IPS
    FSP Aurum PT 1200 Aktif PFC 1200W 80+ Platinum - Thermaltake View 51
    Razer Blackwidow Elite - Razer Viper Ultimate - SteelSeries Arctis 7 Wireless

• Tv panelinde temizlik için kimyasal madde kullanmak asla ve asla tavsiye etmem benim önerim yumuşak kadifemsi pürüzsüz dokulu bir bez ve insan nefesi ile panelin hafifçe temizlenmesi

Neden hocam? Bu iş için özel olarak üretilen kimyasallar değil mi bunlar. Ben 5 sene İnternet kafecilik yaptım. 30 makinenin monitörünü hergün cam sil ile sildim hiç sorun yaşamadım. Hatta yeri geldi Arap sabunuyla bile sildim. Teori değil pratik olarak birinci ağızdan söylüyorum bunu. Bahsettiğiniz olay yeni teknoloji tvler için mi geçerli, tam açıklayabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiseeman

Neden hocam? Bu iş için özel olarak üretilen kimyasallar değil mi bunlar. Ben 5 sene İnternet kafecilik yaptım. 30 makinenin monitörünü hergün cam sil ile sildim hiç sorun yaşamadım. Hatta yeri geldi Arap sabunuyla bile sildim. Teori değil pratik olarak birinci ağızdan söylüyorum bunu. Bahsettiğiniz olay yeni teknoloji tvler için mi geçerli, tam açıklayabilirseniz sevinirim.

Tv panellerinde üretici markalar kimi zaman farklı kaplamalar kullanabiliyorlar kimyasallar kimi zaman bu kaplamalara zarar verebiliyor işi şans bırakmak yerine en akılcı yöntem insan nefesinin oluşturduğu o buğu ile lekelenen yüzeye uygulanacak temizliktir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wiseeman kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

Philips Hava Temizleyici
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.