Bildirim
SANYO TV kullananlar kulübü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kullanmıyorum almaya niyetlendim bir tane bile 3d li modeli yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ King Gong -
quote:
Orijinalden alıntı: sinirlisinek
Ben kullanmıyorum almaya niyetlendim bir tane bile 3d li modeli yok
evet ne smart, ne 3d,özelliği çok az tüm modellerinin, sadece kaliteli malzemeyle full hd cam gibi görüntü alınabilecek bir cihaz tasarlayıp farklı boylarını yapmışlar.tv'nin menüsü bile eski tüplü tv'lerin menüsünden geride görsellik ve seçenek olarak ama gel gelelim görüntü şahane.benim beklentim zaten bu olduğu için, cihazdan çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 25 Haziran 2014; 0:11:29 >_____________________________ -
Tabi ki bir T.V.de görüntü kalitesi tartışmasiz en önemli unsur ama benim için 3d olmazsa olmaz.
Bi 3d model olmaz mı yaw bi tane hiç olmazsa ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ King Gong -
kullananlar hala çoğalmadı mı arkadaşlar ? hayret, çok kaliteli bir tv bana göre. _____________________________ -
Kardeş kusura bakma da LG SONY SAMSUNG varken kimse SANYO almaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler