Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar V20 hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl bir cihazdır? VT20 ile ne farkları var acaba?
  • aradaki fark VT nin 3D özelliği olması diğer özellikleri bildiğim kadarı ile aynı.
  • Peki v20 nasıldır fikriniz var mı önerir misiniz?
  • Panasonic Plazma kullanıcısıyım ama V serisini kullanmadım.Fakat bu yıl için alınası en iyi model plazmalarda Pana V serisidir.

Kullanan arkadaşalar yorum yapacaklardır.
  • Peki plazma mı yoksa lcd mi önerirsiniz? Ben işin ekonomik boyutuna bakmıyorum.Yani plazmanın daha çok harcamasının bir önemi yok.Benim için önemli olan kalitesi canlı gerçekçi renkler vermesi.Bu aççıdan bakılırsa plazma almak daha mı mantıklı?Bir de plazmaların ömrü lcdlere göre daha az deniliyor.Bu daha az dan kasıt nedir?Yani 3 5 sene sonra çöpe mi atacaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitk

TV'nin istenen modda açılması için;

-Televizyonun sol yanındaki - tuşuna basılı tutarak kumandan sürekli av tuşuna 3 kez basın, bir menü açılacak
    -Bu menüdeki ilk sekmeyi on yapın,
    -İkinci sekmeden de hangi modu istiyorsak işaretleyin (örn: AV1, HDMI1),
    -Kumandanın EXIT tuşuna basın ve TV'yi şalterinden kapatıp-açın.

Çok Teşekkürler İlk Fırsatta Deneyeceğim. arama yaparken ahatar kelimeleri yeteri kadar ve uygun yazmamaışız bir önceki sayfada varmış. teşekkürler.

bu bilgiler için teşekkür ederim. gerçekten çok faydalı paylaşımlar.

quote:

42G20 Tknosada 2000 lira di sanırım en iyisi bu bence o paraya

fiyat biraz yüksek ben 1680 e aldım. kampanyalarda o fiyata bulunabiliyor. gerçekten güzel bir cihaz o paraya değiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Peki plazma mı yoksa lcd mi önerirsiniz? Ben işin ekonomik boyutuna bakmıyorum.Yani plazmanın daha çok harcamasının bir önemi yok.Benim için önemli olan kalitesi canlı gerçekçi renkler vermesi.Bu aççıdan bakılırsa plazma almak daha mı mantıklı?Bir de plazmaların ömrü lcdlere göre daha az deniliyor.Bu daha az dan kasıt nedir?Yani 3 5 sene sonra çöpe mi atacaz:)

hocam yok böyle bişiy. yani plazmalar oluyor filan. PANNY nin plasmaları G ve V serisi cok basarılı, guzel cihazlar. bu cihazların 10 yıllık omru var. dikkatli kullanırsan daha da uzar. ama plasmayı seviceksin ve ozen gostericeksin. mesela ilk 100-200 hatta 500-1000 saat cok onemli. ozellikle ilk 100 saatte surekli full screen izliceksin. mesela AVATAR in blu-ray ini alıp, full screen olarak calıstıracaksın. renk ayarları dusuk olucak, kontrast az olucak, ozenle acıcaksın cihazını. UPS ile kullanacaksın kaliteli bir UPS ve korumalı piriz. cihazının rodajını yaptıktan sonra da ozen gostericeksin. diyelim 3-4 saat bir kanalı sabit izledin kapatmadan evvel yarım saat zoomlu izleyip kanal izini yok edeceksin. boyle yaptınmı plazma 10 yılda gider, merak etme.

ha bu kadar emeğin karşılığını da alacaksın. cünkü CRT tlere yakın, en yakın kaliteyi bu cihazlar veriyor. biliyorsun hala en iyi goruntu kalitesi CRT lerdedir ama bunlar da 480p yi aşamıyorlar. 1080p CRTler var ama cok az, ozel uretiliyorlar e cok cok buyukler. plazma dan kacıs yok bu yüzden. LCD ve LED tvler malesef yalan, gercek renk veremiyorlar. amerika pazarında surekli film izleyen müsteriler bunları almaz. cunku gercek renk yok. plasma gercek siyah verir.

PANNY nin G serisinin renk paleti cok basarılı. V serisinin ise siyah gosterimi daha iyi diyorlar. burada secim sizin, G serisi cok ekonomik. VT serisi ise T harfi 3d demek oluyor. bunlar ilk nesil, seneye 2. si cikacak yeni nesil 3d ler icin o kadar para verilmez. teknoloji daha yeni. V seris de biraz fazla pahalı, ben G serisini sectim. memnunum. V de olabilirdi. bunlar dısında PANNY den uzak durun. VT de gereksiz pahalı. plazma alırsanız yazılan kullanım tavsiyelerine uyun.

• Çok teşekkür ederim önerileriniz için çok faydalı bilgiler sunmuşsunuz.g20 ye reciver takabilirim değil mi? v20 ve g20 arasında biraz kararsız kaldım da..
  • v20 ozellikleri acısından gayet iyi bir model. vt yani 3d olayı sana kalmıs. Yalnız bu senenin modellerinin biraz problemli olduguna kanaat getirmis hem turkiye hem yurtdısındaki kullanıcılar. Benim v20 de buzzing problemi var. izlerken zzz diye bir ses geliyor tv nin sesi acık olsa bile. bu sesi ses kapalı konumda 6 metreden duyabiliyorum. servise gore boyle calısıyormus televizyon. fan sesi oldugunu soylediler. Birde hd yayınlarda ozellikle futbol maclarında kameranın hızlı hareket ettigi goruntulerde problemler var. bu is birazda piyango gibi yani benimkinde var seninkinde olmayabilir. yalnız ses oalyı canını sıkabilir soyliyim. duvara monte ediliyosa hatta yansıma da yapar daha beter olur. blu ray filmleri gayet iyi izlersin, ps3 te varsa o da bence cok iyi. umarım alırsan duzgun bir tane denk gelir.
  • quote:

TV'nin istenen modda açılması için;

-Televizyonun sol yanındaki - tuşuna basılı tutarak kumandan sürekli av tuşuna 3 kez basın, bir menü açılacak
    -Bu menüdeki ilk sekmeyi on yapın,
    -İkinci sekmeden de hangi modu istiyorsak işaretleyin (örn: AV1, HDMI1),
    -Kumandanın EXIT tuşuna basın ve TV'yi şalterinden kapatıp-açın.

Çok Teşekkürler İlk Fırsatta Deneyeceğim. arama yaparken ahatar kelimeleri yeteri kadar ve uygun yazmamaışız bir önceki sayfada varmış. teşekkürler.

Denendi 42PV70 DE OK
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc
    Gencler aradi kaynadi ama benim su sorularima cevap verecek arkadas yok mu aramizda.
    Selamlar

Bir çok test sitelerinde tvleri test ettikleri pro ayarları bulunuyor, bunlara bakarak bir ayar yapabilirsin. Ben kullandığım ayarları vereyim. Tabi bu ayarlar V20 göre yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 14 Aralık 2010; 23:40:54 >

• 46U20E Görüntüleri. Umarım almayı düşünenler için yararlı olur.

Baff HD 2000, WD TV Live Mediaplayer, Ps3 kullanılarak alındı

1080i HD Yayın

1080i HD Yayın

SD Yayın

720p HD Video

1080p Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 15 Aralık 2010; 0:12:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

46U20E Görüntüleri. Umarım almayı düşünenler için yararlı olur.

Baff HD 2000, WD TV Live Mediaplayer, Ps3 kullanılarak alındı

1080i HD Yayın

1080i HD Yayın

SD Yayın

720p HD Video

1080p Oyun

selam arkadaşım bende u serisini kullanıyorum 106 ekran.

sana bir kaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim. görüntülerini paylaşmışsın şunu söylemeliyim ki benden daha iyi görüntüye sahipsin bende biraz kumlanma mevcut :( ayarlarını verebilir misin birde senin yaralarda deneyeyim. ayrıca tvyi güncellemek istiyorum versiyon 1,016 görünüyor! güncel mi? merkezi sistem kullandığımdan bazen sorun oluyor. d-smartım oto. güncellemiyor bizzat manuel olarak yapıyorum belki tvde de böyle olabilir güncel değilse versiyon farklı olarak nasıl atabilirim versiyon bilgin var mı?

• DAha öncede buraya Yazmıştım sıfır aldığım 46G20 HD görüntülerde titreme yapıyordu (mediaplayerdan ve bilgisayardan yolladığım) servsi çağırtıp yenisi ile değiştirtmiştim yeni gelen 46G20 mi kullanmaya yeni başladim daha doğrusu 15 gün oldu ilk başlarda yapmıyordu ve hiç bir ayar yapmadim rodaj süresinde kullanılması gereken ayarlarda kullanmaya başladımki 5-6 gün sonra gene titreme yapmaya başladı? ilk kulladığım pany başka bir evde idi yeni taşindiğim eve ise yeni gelen tv ile sorun yaşadım ve tvinin arkasında değiştirdiğim akım korumalı priz ve ups de başka marka ve yeni alındı....

Sorunun neden kaynaklandığını çözemedim görüntülerde herhangi bir kalite düşmesi yok hiç bir tv degörmediğim kalitede film izliyorum ama bu titreme ve yavaşlama benim canımı çok sıkıyor sanki 600hz bir TV değilde 40hz lik ekran gibi çalışması çok düşündürücü? şimdi servisi çağirtirip bunuda değiştirmelerini istiyeceğim sorun geçmez ise yani yeni gelendede olur ise iade etmeyi düşünüyorum. ayrietten 5-6 dakika kalan sabit görüntülerde bile iz birakmaya başladı normalde 5-10 dakikalik görüntülerde iz birakmamasi gerekir bir önceki aynı arizayi veeren cihazimda 5-6 dakika kalan görüntülerde yanma yapiyordu sanırsam bu seride bir sorun var..Görüntü kalitesini özlüyeceğim....

ve bu sorunu pany asia yada avrupa support kismina detayli birşekilde yazmayi planliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

DAha öncede buraya Yazmıştım sıfır aldığım 46G20 HD görüntülerde titreme yapıyordu (mediaplayerdan ve bilgisayardan yolladığım) servsi çağırtıp yenisi ile değiştirtmiştim yeni gelen 46G20 mi kullanmaya yeni başladim daha doğrusu 15 gün oldu ilk başlarda yapmıyordu ve hiç bir ayar yapmadim rodaj süresinde kullanılması gereken ayarlarda kullanmaya başladımki 5-6 gün sonra gene titreme yapmaya başladı? ilk kulladığım pany başka bir evde idi yeni taşindiğim eve ise yeni gelen tv ile sorun yaşadım ve tvinin arkasında değiştirdiğim akım korumalı priz ve ups de başka marka ve yeni alındı....

Sorunun neden kaynaklandığını çözemedim görüntülerde herhangi bir kalite düşmesi yok hiç bir tv degörmediğim kalitede film izliyorum ama bu titreme ve yavaşlama benim canımı çok sıkıyor sanki 600hz bir TV değilde 40hz lik ekran gibi çalışması çok düşündürücü? şimdi servisi çağirtirip bunuda değiştirmelerini istiyeceğim sorun geçmez ise yani yeni gelendede olur ise iade etmeyi düşünüyorum. ayrietten 5-6 dakika kalan sabit görüntülerde bile iz birakmaya başladı normalde 5-10 dakikalik görüntülerde iz birakmamasi gerekir bir önceki aynı arizayi veeren cihazimda 5-6 dakika kalan görüntülerde yanma yapiyordu sanırsam bu seride bir sorun var..Görüntü kalitesini özlüyeceğim....

ve bu sorunu pany asia yada avrupa support kismina detayli birşekilde yazmayi planliyorum

Çok nahoş bir durum, yalnız 46 ınc olan versiyonda bu titreme sıkıntısını birkaç yabancı forumda daha okumuştum, umarım kronik bir sorun değildir, mesela 50 ınc olan modelde hiç sorun okumadım bu tarz, bende de yok, ilginç.

@ ULYSES

GT5 görüntüsümü o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 15 Aralık 2010; 10:41:27 >

• böyle ekolayzır gibi titreme oluyor bir saniye fazla değil... umarım sorusuz bir panye sahip olabilirim plazmadan vazgeçmek istemyiorum...
  • quote:

böyle ekolayzır gibi titreme oluyor bir saniye fazla değil... umarım sorusuz bir panye sahip olabilirim plazmadan vazgeçmek istemyiorum...

İade yerine üstüne az bir fark vererek 50 ınc olan modele terfi etseniz mesela, bu da bir alternatif fikir olabilir.
  • quote:

DAha öncede buraya Yazmıştım sıfır aldığım 46G20 HD görüntülerde titreme yapıyordu (mediaplayerdan ve bilgisayardan yolladığım) servsi çağırtıp yenisi ile değiştirtmiştim yeni gelen 46G20 mi kullanmaya yeni başladim daha doğrusu 15 gün oldu ilk başlarda yapmıyordu ve hiç bir ayar yapmadim rodaj süresinde kullanılması gereken ayarlarda kullanmaya başladımki 5-6 gün sonra gene titreme yapmaya başladı? ilk kulladığım pany başka bir evde idi yeni taşindiğim eve ise yeni gelen tv ile sorun yaşadım ve tvinin arkasında değiştirdiğim akım korumalı priz ve ups de başka marka ve yeni alındı....

5-10 dakikada kalan iz geçici bir iz ve o görüntü ekrandan kalktığında hızla 1-2 dakika içinde yok oluyor, bu bence plazma teknolojisinden kaynaklanan bir şey, ben bunu farklı şeylerle denedim, mesela teleteksi açıp bir süre gezdikten sonra kapatıp tv'yi boş bir hdmi kanalına aldığımda teleteksdeki yazılar hayalet görüntü şeklinde gözüküyor ama hemen kaybolmaya başlıyor...
    ancak yaşadığınız titreme problemi önemli tabi, umarım çözüme kavuşur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Çok teşekkür ederim önerileriniz için çok faydalı bilgiler sunmuşsunuz.g20 ye reciver takabilirim değil mi? v20 ve g20 arasında biraz kararsız kaldım da..

p42g20 modeli 1986 TL Maksimum karta 12 taksit/3 ay erteleme yazıyordu birkaç gün önce Metrocity Bimeks'te...
    Ben 42g15e kullanıyorum çok memnunum
    benimki 2.000.000/1 iken 20 modeli 5.000.000/1 kontrasta sahip
    ayrıca tv üzerinde Hd receiver zaten dahili olarak var, cam modül için de yuva var...
  • @seyrusefer Ayarlarım standartlara yakın. Biraz kontrast yüksek. Tv için 40 civarı, filmler için 45 civarı tutuyorum kontrastı. Diğerleri fabrika ayarları seviyesinde. Bir de 16:9 resim üstü tarama ve yan panel kapalı bende. Bunun dışında kaliteli güç prizi ve hdmi kablo kullanıyorum, fark bunlardan olabilir. Güncelleme bende de otomatikte. Bir iki defa denedim ama versiyon güncel dedi. Sd kartla da güncelleme yapılabiliyormuş sanırım ama riskli diyorlar. Bence hiç bulaşmamak daha iyi. Sendeki kumlanma birçok sebepten kaynaklı olabilir. Eğer ayarlarla kaybolmuyorsa ya donanımsal yada elektiriksel bir problemdir. Ama ayarlardansa boş siyah bir ekranda tv'nin yakınına gelip beyaz noktaları göremeyene kadar kontrast, parlaklık kısmayı deneyebilirsin. Bir de eco modu açık olsun daima. Hangi kontrast oranında olursa olsun kumlanma sorununa kesin çözüm.

@_AMADEUS_ Evet GT 5 oynarken aldım görüntüyü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 15 Aralık 2010; 21:09:09 >

• Tesekkur ederim. Sanirim bunlar 4. sorumun cevabi. Ben daha 20 saati yeni doldurdum. 200 saati doldurmam baya vaktimi alacak.
    Bu Yan Panel: Yüksek ayarinin nerden yapacagimi bir turlu bulamadim. Bir fikriniz var mi; neden yapabilirim.

Selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc
    Gencler aradi kaynadi ama benim su sorularima cevap verecek arkadas yok mu aramizda.
    Selamlar

Bir çok test sitelerinde tvleri test ettikleri pro ayarları bulunuyor, bunlara bakarak bir ayar yapabilirsin. Ben kullandığım ayarları vereyim. Tabi bu ayarlar V20 göre yapılmıştır.

• 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.