Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.762.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hhuguler

quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

selamlar herkese..bende d25 var led tv..kayıt yapamıyorum maalesef..goruntuyu teledunya hd ile alıyorum oyuzden olabilirmi?harici giris oldugunda kayıt islemi yapılamıyormu?usb takıp kayıt tusuna bastıgımda "bu ozellik mevcut degil" yazısı geliyor..
    bir diger sorumda ben modul girisinden izlemek istiyorum teledunya kutusunu kaldırmak istiyorum..teledunya icin modul kullanırsam hd goruntuyu yine alabilirmiyım?yoksa modul kartlarla sadece sdd goruntumu alabiliyoruz?
    ..............

Cihazınızı iyi günlerde kullanın.
    Kayıt yapılacak görüntünün dijital olması ve TV'nizin kendi tuner'inden gelmesi gerekiyor.
    Uygun Modül (Conax olabilir) ile birlikte Teledünya'daki SD ve HD kanallari sorunsuz izleyip kayıt yapabilirsiniz.
    Kayıt yapılacak HHD'yi cihaz kendisi formatlıyor, yapılan kayıdı sadece kendi cihazınızda tekrar oynatabiliyorsunuz.
    Kolay gelsin...

cevapladıgınız icin tesekkur ederim, kutu olunca olmaması kotu olmus simdi kutuyu satıp bide conax modul almakla ugrasıcaz kayıt islemi icin artık..yani ben kutuyla dsmart yada digiturk alsamda onlarıda kayıt edemicem demektir sanırım..herkese iyi kullanımlar..

• Daha öncede sordum ama cevap alamadım bir türlü 2010 panalarda servis menüsünden kullanım saatine bakmak için hangi tuşlara basmamız gerekiyor, bir bilen varsa acil yazarsa sevinirim
  • Orijinalden alıntı: lionmert

Daha öncede sordum ama cevap alamadım bir türlü 2010 panalarda servis menüsünden kullanım saatine bakmak için hangi tuşlara basmamız gerekiyor, bir bilen varsa acil yazarsa sevinirim

TV'nin yanındaki - tuşunu basılı tutarken kumandadan üç kez 0 tuşuna basın,
    Birkaç saniye sonra gizli menü açılır.
    2 tuşuna ardından OK e basın,
    Açılan yeni menüden en alt (yazılı olan) satıra gelip, sağındaki boş kutuya geçin,
    Kumandadan MUTE tuşuna birkaç saniye basılı tutunca
    Kullanım saati görürsünüz.
  • Orijinalden alıntı: bariscevik

Orijinalden alıntı: lionmert

Daha öncede sordum ama cevap alamadım bir türlü 2010 panalarda servis menüsünden kullanım saatine bakmak için hangi tuşlara basmamız gerekiyor, bir bilen varsa acil yazarsa sevinirim

TV'nin yanındaki - tuşunu basılı tutarken kumandadan üç kez 0 tuşuna basın,
    Birkaç saniye sonra gizli menü açılır.
    2 tuşuna ardından OK e basın,
    Açılan yeni menüden en alt (yazılı olan) satıra gelip, sağındaki boş kutuya geçin,
    Kumandadan MUTE tuşuna birkaç saniye basılı tutunca
    Kullanım saati görürsünüz.

Çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erlenmyer

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Arkadaşlar merhaba,

gün itibariyle 42g20 sahibiyim, tv çıktığından beri gözüm üzerindeydi 2.600'lerden sabretmeye başladım ve sonunda 1680(vatan bilgisayar dün) görünce dayanamadım aldım.

Şuan albani üstad'ın tavsiyelerine uygun kullanıyorum. hadi hayırlısı.

sonuç olarak tv gayet tatmin edici.

Ben o ayarlar kısmını bulamadım, o yazıyı buraya kopyalarmısın bir zahmet dostum.Hayırlı olsun bu arada.

Mod: Normal
    Kontrast:44 (İlk 200 saat 40)
    Parlaklık:0
    Renk: 32 (İlk 200 saat 30)
    Netlik:6
    Renk Balansı:Serin
    Renk Yönetimi: Açık
    Eco Mod: Açık
    P-NR: Orta

Gamma: 2.2
    Intelligent Frame Creation: Açık
    Enerji Tasarrufu: Açık açtığımda çıkmış oluyor.
    Yan Panel: Yüksek

Yeşillerin ve kırmızıların bir kısmına ulaşmak için Menu--kurulum ayarları---gelişmiş SFCCC---açık olmalı

kırmızılar-menu---görüntü seçeneklerinden
    yeşiller-menu ---kurulum ayarları kısmında çeşitli başlıkların altından çıkıyor...

Darty'den panasonic 42g20 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım...

Arkadaşlar ilk 200 saat plazmalarda önemli olduğunu öğrendim. Forumda yukarıda verilen ayarları yaptım ve 200 saatin dolmasını bekliyorum. bu haliyle oldukça karanlık ama sabredeceğiz artık.

Sormak istediğim bir kaç nokta var.
    1-)Yan Panel: Yüksek ayarını bulamadım. dinamik kontrast kapalı olması gerektiğini okudum, nereden kapatabilirim? Ayrıca aşağıdaki ayarlar bende karşısında yazdığı şekilde, bu değerler uygun mudur?
    3d-comb Açık mı
    Panel Açık
    Süper çözünürlül orta
    Oto Bekleme Kapalı
    16:9 resim üstü tama : Açık

Yine bir yerde yenileme hızının 100 mhz olarak seçilmesi gerektiğini okudum ama menüden o tür bir ayar bulamadım.

2-) Yazılım versiyonu 2506-10300 diyor. Bu güncel bir versiyon mudur? Güncelleme yapmam gerkiyorsa 200 saatten sonra mı yapayım, intrnet üzerinden günceleme yapmak tehlikeli mi. Hat koparsa filan diye korkuyorum. Malesef sd kartım da yok.

3-)İlk 200 saat uzun saatler çalıştırılması gerektiğini okudum. Burada ne kadar süreden bahsediyoruz. Ben günde 1-2 saat televizyon izliyorum. Akşam bir kanalı zoom3'e getirip sabaha kadar çalıştırayım mı? Yada hiç kapatmadan 24 saat ve üstü açık mı bırakmam gerekiyor. Televizyonu açtığımda ne kadar süre çalıştırmalıyım? Hiç kapatmadan 200 saatin dolmasını mı beklemeliyim?

4-)200 saat sonrası güzel bir görüntü için tavsiye edeceğiniz ayarlar nelerdir.Şimdi haliyle biraz karanlık bir görüntü var.

• merhaba arkadaşlar,
    Panasonic P42G15E plazmamın yazılım versiyonu 2013-10000 yazılı
    yeni aldığım Dsmart Cam modülü taktım,149TL 1 yıl Aile paketi hediyeli.
    bir türlü görüntü alamıyorum...
    benim yaşadığım problemi bir arkadaş(meduza) daha yaşamış
    http://forum.donanimhaber.com/m_40448760/tm.htm
    çözümü de modül değişiminde bulmuş?
    bunun dışında yazılım güncellemeyi denemek istiyorum... mevcut olan en güncel versiyon nedir? kullanan var mı? bu tür bir problemle karşılaşan var mı?
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: meduza

Selamlar,

4 gündür uğraşmakta olduğum problemle ilgili sizden de yardım rica ediyorum;

Panasonic 42G15 televizyonuma üzerindeki recieverdan dsmart kullanmak üzere uydu bağlattım,
    DVB-S yayınları alabilmek için de fabrika ayarlarına dönerek Almanya-Avusturya-İşviçre olarak yeniden kurulum yaptım ve kanalları buldum.

Problem bundan sonra başlıyor; Dsmart modülünü CI yuvasına taktığım anda şifreyi çözmek yerine şifreli şifresiz hiç bir kanalı açmamaya başlıyor, şifreli kanal yazısı hizmet bulunamıyora dönüyor,
    kartı çıkartınca yeniden şifresiz kanallarda görüntü geliyor. hatta ilk başta kart takılıyken tarama yaptığımda hiçbir kanal bulmuyordu, kartı çıkardığımda kanalları bulabildim.

TV'nin yazılımı güncel durumda, dsmart modülü normal bir recievera bağladığımda çalışıyor.

Dsmartı aradığımda problem Tv diyor, tv servisi aradığımda problem modül diyor. teknik servis çağırdım, bakacaklar ama bi umudum yok açıkçası;

Benim sizlerden ricam;

-daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mıdır? (herhangi bir tv modelinde)

-panasonic plazma üzerindeki reciever ile dsmart kullanabilen var mı? bi uyumsuzlluk söz konusu olabilir mi? (en azında kullanılabildiğini bileyim:)

-dsmart kartı farklı marka bir modülle kullanabilir miyim?

-dsmart modülün yazılım güncelleme gibi bir özelliği var mıdır yada modüllerde yazılım güncellenir mi? :)

yazıyı sabırla okuyup cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Orijinalden alıntı: blackeagle34

merhaba arkadaşlar,
    Panasonic P42G15E plazmamın yazılım versiyonu 2013-10000 yazılı
    yeni aldığım Dsmart Cam modülü taktım,149TL 1 yıl Aile paketi hediyeli.
    bir türlü görüntü alamıyorum...
    benim yaşadığım problemi bir arkadaş(meduza) daha yaşamış
    http://forum.donanimhaber.com/m_40448760/tm.htm
    çözümü de modül değişiminde bulmuş?
    bunun dışında yazılım güncellemeyi denemek istiyorum... mevcut olan en güncel versiyon nedir? kullanan var mı? bu tür bir problemle karşılaşan var mı?
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: meduza

Selamlar,

4 gündür uğraşmakta olduğum problemle ilgili sizden de yardım rica ediyorum;

Panasonic 42G15 televizyonuma üzerindeki recieverdan dsmart kullanmak üzere uydu bağlattım,
    DVB-S yayınları alabilmek için de fabrika ayarlarına dönerek Almanya-Avusturya-İşviçre olarak yeniden kurulum yaptım ve kanalları buldum.

Problem bundan sonra başlıyor; Dsmart modülünü CI yuvasına taktığım anda şifreyi çözmek yerine şifreli şifresiz hiç bir kanalı açmamaya başlıyor, şifreli kanal yazısı hizmet bulunamıyora dönüyor,
    kartı çıkartınca yeniden şifresiz kanallarda görüntü geliyor. hatta ilk başta kart takılıyken tarama yaptığımda hiçbir kanal bulmuyordu, kartı çıkardığımda kanalları bulabildim.

TV'nin yazılımı güncel durumda, dsmart modülü normal bir recievera bağladığımda çalışıyor.

Dsmartı aradığımda problem Tv diyor, tv servisi aradığımda problem modül diyor. teknik servis çağırdım, bakacaklar ama bi umudum yok açıkçası;

Benim sizlerden ricam;

-daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mıdır? (herhangi bir tv modelinde)

-panasonic plazma üzerindeki reciever ile dsmart kullanabilen var mı? bi uyumsuzlluk söz konusu olabilir mi? (en azında kullanılabildiğini bileyim:)

-dsmart kartı farklı marka bir modülle kullanabilir miyim?

-dsmart modülün yazılım güncelleme gibi bir özelliği var mıdır yada modüllerde yazılım güncellenir mi? :)

yazıyı sabırla okuyup cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Hocam merhabalar benim kafa biraz karıstı senin mesajı okuyunca bu dsmart CAM modulu icin dsmartı aramıstım direk tv ye takmak istedigimi soylemistim (bendede uydu alıcı icinde ve CI girisim var pana d25 sahibiyim) bunun mumkun olmadıgını ve dsmart Cam modullerinin tv ye takmak icin uygun olmadıgını sadece kutuya takıldıgında ise yaradıgını soylediler?senin sorunun bununla ilgili olabilirmi yoksa dsmart kendi sattıgı urunun nerde calısıp calısmadıgını bilmeyecek kadar duyarsızmı?

• modülü aldığım firmayla görüştüm dün Dsmartın yanlış bilgi verdiğini söyledi.
    Panasonic servisini çağırmamı ve onların çözebileceğini söyledi... :S
    forumlarda kartı bu şekilde kullanan birçok kişi var,
    ama aldığıma pişman oldum teledünya alsaymışım keşke
    Dsmart
  • Ya Turkiye'de firmalar zaten bi isi dogru duzgun yapamıyolar bu nasıl is anlamıs degilim ya..teknoloji sunuyolar onu bile dogru duzgun kullanmaya olanak verilmiyo maalesef..umarım sorunu cozersiniz en kısa surede..Bende modulle kullanmak icin bilgi toplamaya calısıyorum teledunyanın modulle calıstıgını biliyorum ama dsmart hakkında tam bi bilgim yok..Herkesden farklı cevaplar alıyorum dsmart modulu hakkında hangisine inanmam gerektigini cozebilmis degilim..
  • değerli arkadaşlar panasonic türkiye sitesinde tv modellerine bakıyorum ama çok karışık viera, neo pdp, plazma ve lcd olarak ayrım yapılmış hangisi nedir kafam karıştı?? amacım plazma tv almak: internet tv yayınları, hd uydu ve kablo tv yayınları (dahili turner ve modül yuvası), kablosuz ağa bağlanabilme, ps3 (oyun) ve tabiki full hd 1080p filmleri izleyebileceğim bir model arıyorum 42 yada 46 olabilir. 3d pek bana hitab etmiyor.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • vatandaki modeli panasonic tr sitesinde bulamıyor???

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Arkadaşlar merhaba,

gün itibariyle 42g20 sahibiyim, tv çıktığından beri gözüm üzerindeydi 2.600'lerden sabretmeye başladım ve sonunda 1680(vatan bilgisayar dün) görünce dayanamadım aldım.

Şuan albani üstad'ın tavsiyelerine uygun kullanıyorum. hadi hayırlısı.

sonuç olarak tv gayet tatmin edici.

Ben o ayarlar kısmını bulamadım, o yazıyı buraya kopyalarmısın bir zahmet dostum.Hayırlı olsun bu arada.

Mod: Normal
    Kontrast:44 (İlk 200 saat 40)
    Parlaklık:0
    Renk: 32 (İlk 200 saat 30)
    Netlik:6
    Renk Balansı:Serin
    Renk Yönetimi: Açık
    Eco Mod: Açık
    P-NR: Orta

Gamma: 2.2
    Intelligent Frame Creation: Açık
    Enerji Tasarrufu: Açık açtığımda çıkmış oluyor.
    Yan Panel: Yüksek

Yeşillerin ve kırmızıların bir kısmına ulaşmak için Menu--kurulum ayarları---gelişmiş SFCCC---açık olmalı

kırmızılar-menu---görüntü seçeneklerinden
    yeşiller-menu ---kurulum ayarları kısmında çeşitli başlıkların altından çıkıyor...

Darty'den panasonic 42g20 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım...

Arkadaşlar ilk 200 saat plazmalarda önemli olduğunu öğrendim. Forumda yukarıda verilen ayarları yaptım ve 200 saatin dolmasını bekliyorum. bu haliyle oldukça karanlık ama sabredeceğiz artık.

Sormak istediğim bir kaç nokta var.
    1-)Yan Panel: Yüksek ayarını bulamadım. dinamik kontrast kapalı olması gerektiğini okudum, nereden kapatabilirim? Ayrıca aşağıdaki ayarlar bende karşısında yazdığı şekilde, bu değerler uygun mudur?
    3d-comb Açık mı
    Panel Açık
    Süper çözünürlül orta
    Oto Bekleme Kapalı
    16:9 resim üstü tama : Açık

Yine bir yerde yenileme hızının 100 mhz olarak seçilmesi gerektiğini okudum ama menüden o tür bir ayar bulamadım.

2-) Yazılım versiyonu 2506-10300 diyor. Bu güncel bir versiyon mudur? Güncelleme yapmam gerkiyorsa 200 saatten sonra mı yapayım, intrnet üzerinden günceleme yapmak tehlikeli mi. Hat koparsa filan diye korkuyorum. Malesef sd kartım da yok.

3-)İlk 200 saat uzun saatler çalıştırılması gerektiğini okudum. Burada ne kadar süreden bahsediyoruz. Ben günde 1-2 saat televizyon izliyorum. Akşam bir kanalı zoom3'e getirip sabaha kadar çalıştırayım mı? Yada hiç kapatmadan 24 saat ve üstü açık mı bırakmam gerekiyor. Televizyonu açtığımda ne kadar süre çalıştırmalıyım? Hiç kapatmadan 200 saatin dolmasını mı beklemeliyim?

4-)200 saat sonrası güzel bir görüntü için tavsiye edeceğiniz ayarlar nelerdir.Şimdi haliyle biraz karanlık bir görüntü var.

Gencler aradi kaynadi ama benim su sorularima cevap verecek arkadas yok mu aramizda.
    Selamlar

• Arkadaşlar 1.500 maximum 1.800 liraya 12 taksitle alabileceğim xbox oyun konsolu için düşük tepkime sürekli bir plazma lcd veya led tv önerebilirseniz çok sevinirim..
  • Arkadaşlar Bilenlerden Yardım Malum Panasonic Plazma Tv mize Bir Çoğumuz Uydu Cihazı Bağlıyoruz Belki az bir kısmı (belkide çoğu) uydusunu scarttan bağlıyor ve Plazmasını açtığında otomatik scarttan gelen yayının sinyali ile direk scart girişine geçiş yapan tv ler var ben denemedim scarttan hiç hdmi bağlantılı hd uydu alıcı kullanıyorum hep aldığımdan beri sorum şu uydu cihazım hep açık plazmamı açtığımda direk karşıma normal tv ekranı geliyor ben şunu istiyorum uydu cihazım hdmi1 de takılı ve devamlı olarak plazmamı her açtığımda av tuşuna basmak zorunda kalıyorum ki buda beni sadece plazmanın kendi kumandasını sadece av tuşuna basmak için kullanmak zorunda bırakıyor Plazmamı güç tuşuna basığ açtığımda direk hdmi de olan uydu sinaylini algılayıp hdmi1 de açılmasını sağlayabilirmiyiz scart tan tüplü tv ler sinyali algılıyor ve direk ordan açılıyor plazma ve lcd ler için durum nedir tam da bilmiyorum servis menüsü altındanmıdır yada bir yolu varmıdır bu olayın acaba buraya yazayım dedim plazmam 42PV70 ayrıca başlık olarakta açacam umarım bilen biri çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: halitk

Arkadaşlar Bilenlerden Yardım Malum Panasonic Plazma Tv mize Bir Çoğumuz Uydu Cihazı Bağlıyoruz Belki az bir kısmı (belkide çoğu) uydusunu scarttan bağlıyor ve Plazmasını açtığında otomatik scarttan gelen yayının sinyali ile direk scart girişine geçiş yapan tv ler var ben denemedim scarttan hiç hdmi bağlantılı hd uydu alıcı kullanıyorum hep aldığımdan beri sorum şu uydu cihazım hep açık plazmamı açtığımda direk karşıma normal tv ekranı geliyor ben şunu istiyorum uydu cihazım hdmi1 de takılı ve devamlı olarak plazmamı her açtığımda av tuşuna basmak zorunda kalıyorum ki buda beni sadece plazmanın kendi kumandasını sadece av tuşuna basmak için kullanmak zorunda bırakıyor Plazmamı güç tuşuna basığ açtığımda direk hdmi de olan uydu sinaylini algılayıp hdmi1 de açılmasını sağlayabilirmiyiz scart tan tüplü tv ler sinyali algılıyor ve direk ordan açılıyor plazma ve lcd ler için durum nedir tam da bilmiyorum servis menüsü altındanmıdır yada bir yolu varmıdır bu olayın acaba buraya yazayım dedim plazmam 42PV70 ayrıca başlık olarakta açacam umarım bilen biri çıkar

bir önceki sayfada yazıyordu ;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45106563

• TV'nin istenen modda açılması için;

-Televizyonun sol yanındaki - tuşuna basılı tutarak kumandan sürekli av tuşuna 3 kez basın, bir menü açılacak
    -Bu menüdeki ilk sekmeyi on yapın,
    -İkinci sekmeden de hangi modu istiyorsak işaretleyin (örn: AV1, HDMI1),
    -Kumandanın EXIT tuşuna basın ve TV'yi şalterinden kapatıp-açın.

Çok Teşekkürler İlk Fırsatta Deneyeceğim. arama yaparken ahatar kelimeleri yeteri kadar ve uygun yazmamaışız bir önceki sayfada varmış. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitk -- 14 Aralık 2010; 9:38:14 >
  • Arkadaşlar panasonic viera seririsnden 2000 liraya kadar hangi plazmayı önerirsiniz? Lütfen tavsiye edin.Çok kararsızım hangi marka hangi model alacağım konusunda..
  • 42G20 Tknosada 2000 lira di sanırım en iyisi bu bence o paraya
  • Teşekkür ederim.Bakıyım bi.
  • Bu hafta cuma ve cumartesi ankaradayım.Panasonic 50g20 almaya niyetliyim.ankara da en uygun panasonic nereden alınır?yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.