Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.762.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede arkadaşlar haklı, senin adına inanki bende çok üzüldüm. Bence de başka bir kaynaktan denemeyi dene birde hdmi kablo ile dene ve kesinlikle başka bir yerde daha incele kendi cihazını. O falan filan sitelerinden bir hayır bekleme. Genel merkezi ve servisler sorumlusu veya müdürü vardır ona ulaş eğer doğru isen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 7 Aralık 2010; 8:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

U serisi neden bu kadar kötüleniyor ben de anlamış değilim. Aylarca lcd den led'e, plazmaya onlarca model inceledim ve sonunda u serisi bir panel aldım. İnternete bağlanamaz, video oynatamaz, hdmi girişi azdır falan ama görüntüde hiçbir eksiği yok aletin. Fiyatı yüzünden biraz placebo etkisi oluşuyor herhalde. Ayarlarını iyi yapın. Monster hts serisi bir güç kablosu, profesyonel hdmi kablosu takın ve görüntü nasıl cam gibi oluyormuş görün. Eve henüz internet bağlatamadığım için fotoğraf koyamıyorum ama bağlatınca Pentax k10d makine ve 14mm prime lensle bir fotoğraf çeker koyarım. İsterseniz 10mp den %100 crop yaparım tek tek pikselleri sayarsınız. Fotoğraf işiyle uğraşmasam anlamıyorum görüntüden diyeceğim ama... Aletin görüntüsü gayet yeterli. Mükemmel diyemiyorum çünkü benim gözümde mükemmel ekran hala adobe rgb ye uyumlu nec crt lerdir. Plazmlar lcd ye göre başarılı bile olsa hala yakından bakıldığında renk geçişlerinin keskin olduğunu pikseller arasındaki ton farkını görebilirsiniz. Bir de kontrasta oranla brightness cevapları çok iyi değil bence.

U serisi kötü değil, ama V ve G serisi kadar mükemmel de değil doğal olarak. Çoğu LCD'den daha güzel görüntüsü olması lazım normalde. G ve V serisinde görüntü cam gibi, CRT'yi aratmayacak görüntü veriyor, hatta daha iyisi diyebilirim. Beklentiye göre değişiyor memnuniyet.

• arkadaşlar,

PANASONIC P42G20E modeli ile bende aranıza katıldım. bir günlük yoğun araştırma sonucunda ve birazda şans ile -VATAN BİLGİSAYAR ın 5 taksit %25 kampanyasına denk geldim.

PS3 SLIM i bağladım ve paraya kıyıp MEDIAMARKT'tan 99tl ye AVATAR ın ozel genişletilmiş versiyon BLU-RAY ini aldım. sonuç muazzam, tamam belki PIONEER KURO kadar degil ama cok ama cok guzel.

ayrıca CONEX kart alıp, teledünya yı da HD izleyebiliyorum. (teledunya 1080p yayın yapamıyor. bu arada PANASONIC in ANKARA yetkili servislerinden SİSTEM bilgisayar, CONEX kartları biraz pahalı satiyor, bana 150tl ye sattılar, ULUS tan kaya elektronik center'dan -konya sokak'ta- 120 tl den alabilirsiniz, aynı kart, zaten sistem de oradan alıyormuş. arastırınca ogrendim. veya pazarlık yapin, adamlar birde 25tl kurulum parası aldılar, nerdeyse 75tl zarar ettik :)), ama onemli degil, olur bu kadar kucuk hasarlar. teledünya tam HD sinyal veremiyor, 1080i veriyor ama o bile cok fark ettiriyor.

tabi asıl olay BLU-RAY lerde, su anda TV acılsın diye sürekli AVATAR ı genisletilmis olarak calıstırıyorum 3 saat, 30 kez dolastiktan sonra ilk 100 saat gecicek, biraz fatura tuzlu olucak elektirik ama olsun :)).

G serisi mukemmel, V yi de dusundum ama aradaki fiyat farkına HD uydu tuner ile isim olmadıgından degmiyordu. su hali ile de cok memnunum. zaten G serisi renklerde azcık daha basarılı diyorlarmıs. PS3 ile performansı da basarılı buldum ama henuz ilk 100 saat dolmadıgından oyun acmamaya ozen gosteriyorum.

arkadaslar, 1680tl ye gercekten iyi oldu, daha once 1100 e 32 inch lcd almıstım ve sonra sattım, simdi anımsıyorum, renkler goruntuler fena geliyor, led tvlerde ayrı balon, iyi plasma buldunuz mu, ondan iyisi yok. iyi ki aldım ya.

(sorusu olana yardımcı olmaya calısırım. philips'in altın uclu hdmi kablosunu kullanıyorum. onu da indirimle aldık :))

• Sıcak fırsatlar bölümde gördüm Darty de 4-6 aralık tarihleri arasında %20 indirim varmış.

Tv almayı düşünenlerin bilgisine
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=10&type_produit_id=272&m=1543&pmin=1359&pmax=10399
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Sıcak fırsatlar bölümde gördüm Darty de 4-6 aralık tarihleri arasında %20 indirim varmış.

Tv almayı düşünenlerin bilgisine
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=10&type_produit_id=272&m=1543&pmin=1359&pmax=10399

evet, P42G20E nin fiyatı alınır duzeye gelmis.

• Selam arkadaslar,

bende aranıza 42G20 plazma ile katıldım. tv hakındaki tek yorumum mükemmel. conax modul ile teledünya seyretmekteyim. televizyonun cablo tuner'i cok cok iyi. teledünyanın kablo tuner'indan cok daha iyi goruntu vermekte. SD ve HD görüntüler hic bir lcd de görmedigim kadar sorunsuz.

elimde 160 gb ve uzeri disk olmadigi icin deneme şansım olmadı bu yuzden USB diske kayıt ile ilgili soru sormak istiyorum kullanıcılara.

x kanalı kayıt ederken y kanalını seyredebiliyormuyuz ??

yoksa hangi kanalda isek sadece o kanalımı kayıt ediyor. Vereceginiz bilgiler doğrultusunda disk alacağım.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktaa

Selam arkadaslar,

bende aranıza 42G20 plazma ile katıldım. tv hakındaki tek yorumum mükemmel. conax modul ile teledünya seyretmekteyim. televizyonun cablo tuner'i cok cok iyi. teledünyanın kablo tuner'indan cok daha iyi goruntu vermekte. SD ve HD görüntüler hic bir lcd de görmedigim kadar sorunsuz.

elimde 160 gb ve uzeri disk olmadigi icin deneme şansım olmadı bu yuzden USB diske kayıt ile ilgili soru sormak istiyorum kullanıcılara.

yoksa hangi kanalda isek sadece o kanalımı kayıt ediyor. Vereceginiz bilgiler doğrultusunda disk alacağım.

Kolay gelsin.

'_______ PANASONİCLİLER_______'

• Bende şu an 50U10E kullanıyorum.Kumlanma vs herhangi bir şeye rastlamadım.Özellikle conax modüllü teledünya yayınında SD ve HD ler çok güzel.Oturma odamda ayrıca Samsung 40C650 de var.Fakat ben mümkün olduğunca(özellikle sd ve maç yayınlarında)Panasonic'i kullanmaya çalışıyorum.Renkler daha doğal ve görüntü,akıcılık crt tv düzeyinde.Kısaca çok memnunum televizyonumdan.
    Bazen beklentiler yüksek olunca tv insanın gözünde değer kaybedebiliyor.Mesela 40C650'yi bir süre seyrettikten sonra plazma bana da cansız ,sönük gibi geliyor.Ama biliyorum ki gerçekte ne o renkler var ne de o canlılık.Her şeyin doğalı güzeldir diye düşünüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

U serisi neden bu kadar kötüleniyor ben de anlamış değilim. Aylarca lcd den led'e, plazmaya onlarca model inceledim ve sonunda u serisi bir panel aldım. İnternete bağlanamaz, video oynatamaz, hdmi girişi azdır falan ama görüntüde hiçbir eksiği yok aletin. Fiyatı yüzünden biraz placebo etkisi oluşuyor herhalde. Ayarlarını iyi yapın. Monster hts serisi bir güç kablosu, profesyonel hdmi kablosu takın ve görüntü nasıl cam gibi oluyormuş görün. Eve henüz internet bağlatamadığım için fotoğraf koyamıyorum ama bağlatınca Pentax k10d makine ve 14mm prime lensle bir fotoğraf çeker koyarım. İsterseniz 10mp den %100 crop yaparım tek tek pikselleri sayarsınız. Fotoğraf işiyle uğraşmasam anlamıyorum görüntüden diyeceğim ama... Aletin görüntüsü gayet yeterli. Mükemmel diyemiyorum çünkü benim gözümde mükemmel ekran hala adobe rgb ye uyumlu nec crt lerdir. Plazmlar lcd ye göre başarılı bile olsa hala yakından bakıldığında renk geçişlerinin keskin olduğunu pikseller arasındaki ton farkını görebilirsiniz. Bir de kontrasta oranla brightness cevapları çok iyi değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscevik

quote:

Orijinalden alıntı: noktaa

Selam arkadaslar,

Kolay gelsin.

'_______ PANASONİCLİLER_______'

ayni tuner ile olmaz farkındayım. ama ben dvb-c tuner ile kayıt ederken anolog tuner dan seyir edebiliyor olmam gerekli diye dusunuyorum. veya tam tersi. cunku cihazda 3 tuner var. analog- dvb-t ve dvb-c. Uygulayan var ve bilgi verirse sevinirim.

• Cihaz ekranda ne varsa onu kaydediyor,görüntü ne ise o oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Cihaz ekranda ne varsa onu kaydediyor,görüntü ne ise o oluyor.

siz kayıt işlemini hangi kaynaklardan yaptınız sn Amadeus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicwashere

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Cihaz ekranda ne varsa onu kaydediyor,görüntü ne ise o oluyor.

siz kayıt işlemini hangi kaynaklardan yaptınız sn Amadeus?

Kaynak olarak uydu yu denemiştim.Ama zaten benim hd box kendi de kayıt yapabildiği için tv nin kayıt olayını bir daha kullanmadım.

Tv bağladığınız diski kendine göre formatlıyor hatta soruyor başta yapayım mı diye, daha sonra sadece kendinde izleyebileceğiniz bir dosya formatı ile kaydediyor, yani pc de falan izleyemiyorsunzu kaydı, yine diski tv ye takıp öyle izliyorsunuz.Sanırım telif haklarından dolayı kayıtlar paylaşılmasın diye böyle bir kısıtlama getirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 6 Aralık 2010; 14:26:02 >

• selamlar herkese..bende d25 var led tv..kayıt yapamıyorum maalesef..goruntuyu teledunya hd ile alıyorum oyuzden olabilirmi?harici giris oldugunda kayıt islemi yapılamıyormu?usb takıp kayıt tusuna bastıgımda "bu ozellik mevcut degil" yazısı geliyor..
    bir diger sorumda ben modul girisinden izlemek istiyorum teledunya kutusunu kaldırmak istiyorum..teledunya icin modul kullanırsam hd goruntuyu yine alabilirmiyım?yoksa modul kartlarla sadece sdd goruntumu alabiliyoruz?
    son olarak dsmart icin modul alıp yine CI girisinden modulle izlemek istemistim dsmart yetkilileriyle gorusutm dsmart icin cıkan modulun direk televizyonlarda kullanılamıyacagını solediler..bu dsmart kartları icin modul bulabilirmiyim boyle bir urun mevcutmudur?
    yardımlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum..iyi aksamlar..
  • arkadaşlar p42u20e tvme güncelleme yapmak istiyorum uydudan yapılıyor bende ki sürüm 1.016 görünüyor... güncel sürüm bu mudur?. bir çok modelde 2,5 gibi sürüm var yanılmıyorsam. internette güncelleme bilgilerini nerden görebilirim panasonic de bulamadım yada ben görmedim :) uydu haricinde kurulum yapmam mümkün mü? merkezi sistem kullanıyorum d-smartı bile bu yüzden güncellerken otamatik değil manuel güncelliyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrusefer -- 8 Aralık 2010; 19:39:25 >
  • 46g20e tv de av girişinde uydu takılı. bunu tvyi her açtığımda giriş kaynaklarından seçmemmi gerekiyor? aynı şekilde hdmi a bağlı mediaplayer ı açtığımda direk ona geçemezmi, biraz kurcaladım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

46g20e tv de av girişinde uydu takılı. bunu tvyi her açtığımda giriş kaynaklarından seçmemmi gerekiyor? aynı şekilde hdmi a bağlı mediaplayer ı açtığımda direk ona geçemezmi, biraz kurcaladım ama bulamadım.

eğer media player kapalı uydu açıksa tv'yi açtığında kaynağı uydununkini seçmesi lazım, media playerı açtığında media playera geçmesi lazım. ikisi birden açıkken hangisini seçmesini gerektiğini birisi bir ara anlatmıştı. tvnin yanındaki yukarı ses tuşuna basılı tutarak av'a mı basıyorduk öyle bir şeydi. geçmiş sayfalarda olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anvil

quote:

46g20e tv de av girişinde uydu takılı. bunu tvyi her açtığımda giriş kaynaklarından seçmemmi gerekiyor? aynı şekilde hdmi a bağlı mediaplayer ı açtığımda direk ona geçemezmi, biraz kurcaladım ama bulamadım.

eğer media player kapalı uydu açıksa tv'yi açtığında kaynağı uydununkini seçmesi lazım, media playerı açtığında media playera geçmesi lazım. ikisi birden açıkken hangisini seçmesini gerektiğini birisi bir ara anlatmıştı. tvnin yanındaki yukarı ses tuşuna basılı tutarak av'a mı basıyorduk öyle bir şeydi. geçmiş sayfalarda olması lazım

TV'nin istenen modda açılması için;
    -Televizyonun sol yanındaki - tuşuna basılı tutarak kumandan sürekli av tuşuna 3 kez basın, bir menü açılacak
    -Bu menüdeki ilk sekmeyi on yapın,
    -İkinci sekmeden de hangi modu istiyorsak işaretleyin (örn: AV1, HDMI1),
    -Kumandanın EXIT tuşuna basın ve TV'yi şalterinden kapatıp-açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 10 Aralık 2010; 19:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

selamlar herkese..bende d25 var led tv..kayıt yapamıyorum maalesef..goruntuyu teledunya hd ile alıyorum oyuzden olabilirmi?harici giris oldugunda kayıt islemi yapılamıyormu?usb takıp kayıt tusuna bastıgımda "bu ozellik mevcut degil" yazısı geliyor..
    bir diger sorumda ben modul girisinden izlemek istiyorum teledunya kutusunu kaldırmak istiyorum..teledunya icin modul kullanırsam hd goruntuyu yine alabilirmiyım?yoksa modul kartlarla sadece sdd goruntumu alabiliyoruz?
    ..............

Cihazınızı iyi günlerde kullanın.
    Kayıt yapılacak görüntünün dijital olması ve TV'nizin kendi tuner'inden gelmesi gerekiyor.
    Uygun Modül (Conax olabilir) ile birlikte Teledünya'daki SD ve HD kanallari sorunsuz izleyip kayıt yapabilirsiniz.
    Kayıt yapılacak HHD'yi cihaz kendisi formatlıyor, yapılan kayıdı sadece kendi cihazınızda tekrar oynatabiliyorsunuz.
    Kolay gelsin...

• çok teşekkür ederim anvil, barıscevik, eve gider gitmez yapayım.

quote:

Orijinalden alıntı: bariscevik

quote:

Orijinalden alıntı: anvil

quote:

TV'nin istenen modda açılması için ( AV1, HDMI1 vs.);
    -Televizyonun sol yanındaki - tuşuna basılı tutarak kumandan sürekli av tuşuna basın (4 5 basmayla bir menü açılacak)
    -Bu menüdeki ilk sekmeyi on yapın,
    -İkinci sekmeden de hangi modu istiyorsak işaretleyin (örn: AV1, HDMI1),
    -Kumandanın EXIT tuşuna basın ve TV'yi şalterinden kapatıp-açın.

• bunlar eskidi artık 2011 olarak pana dan neler geliyor ona bakalım biraz
  • 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.