Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DSmart modülünü pany tv sinde deneyen var mı (Dsmart smart paketi modül kampanyasından bedava modül 7 hd kanal, 11 kendi kanalı + ulusal kanallar 1 yıllık peşin 200 tl )? Ben bu şekilde kullanmak istiyorum alınca elimizde patlamasın.
  • arkadaşlar 46V20 VARMI NEREDE SATILIYOR???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Tesekkur ederim. Sanirim bunlar 4. sorumun cevabi. Ben daha 20 saati yeni doldurdum. 200 saati doldurmam baya vaktimi alacak.
    Bu Yan Panel: Yüksek ayarinin nerden yapacagimi bir turlu bulamadim. Bir fikriniz var mi; neden yapabilirim.

Selamlar

Menü / Kurulum Ayarı / Görünüm Ayarları içersin de.

Tam anlamıyla yan panelin ne anlam ifade ediyor acaba bilmiyorum? Daha açıklayıcı bir terim kullansalar daha iyi olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

arkadaşlar 46V20 VARMI NEREDE SATILIYOR???

46" V yok sadece 42" ve 50" olarak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 15 Aralık 2010; 21:25:56 >
  • o zaman sadece vatanda ucuz 2700, acaba birazdaha bekleyip yıl başı öncesi biraz daha düşerlermi ki fiyatı???
  • Vay be o kadar düştümü
  • ben aldım ve pişman oldum, görüntü toplamda 4-5 dk izleyebildim.
    ama kanal değiştikten sonra şifrelene kanal diyor.
    dsmart ile görüştüm ve dsmart uyumlu receiver dışında tv üzerine gömülü vs. ürünlerle cam modül çalıştıramayacağımı söyledirler.
    yazılımı güncelleştirmeyi denedim o da olmadı.
    Çözümü Atlanta veya Dreambox ile halledicem....
    Dsmart

quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Arkadaşlar DSmart modülünü pany tv sinde deneyen var mı (Dsmart smart paketi modül kampanyasından bedava modül 7 hd kanal, 11 kendi kanalı + ulusal kanallar 1 yıllık peşin 200 tl )? Ben bu şekilde kullanmak istiyorum alınca elimizde patlamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

ben aldım ve pişman oldum, görüntü toplamda 4-5 dk izleyebildim.
    ama kanal değiştikten sonra şifrelene kanal diyor.
    dsmart ile görüştüm ve dsmart uyumlu receiver dışında tv üzerine gömülü vs. ürünlerle cam modül çalıştıramayacağımı söyledirler.
    yazılımı güncelleştirmeyi denedim o da olmadı.
    Çözümü Atlanta veya Dreambox ile halledicem....
    Dsmart

quote:

Arkadaşlar DSmart modülünü pany tv sinde deneyen var mı (Dsmart smart paketi modül kampanyasından bedava modül 7 hd kanal, 11 kendi kanalı + ulusal kanallar 1 yıllık peşin 200 tl )? Ben bu şekilde kullanmak istiyorum alınca elimizde patlamasın.

Hadi ya, desene o zaman bu cihazın üstündeki tunere boşuna para verdik! Süper online 1 Ocaktan sonra fiberinternet üzerinden yayın verecekmiş, duyduğuma göre (kurulum için gelen ekip söyledi, tanıtımını yapmışlar) airties ile anlaşmışlar receiver ları da. Çanaklar kalkıcak abi dedi.

İnşallah aslı vardır ve iyi bişey olur, bizde hem bizi sömüren hemde bu rüzgarlı havalarda giden digi ve dsmat dan kurtuluruz.

• dün akşam dsmart'tan aradılar ve aktivasyon ile ilgili bir işlem yaptıkarını söylediler.
    HD kanallardan görüntü aldım, kanal geçişlerinde daha önceki gibi tüm yayınlar kesilmiyor derken bir süre sonra yayın tekrar gider oldu.
    Stabil çalışmıyor nedense, sinir bozucu bir durum...
    Ama sonuç olarak tv üzerindeki modül ile çalıştıramazsınız diyen Dsmart ya işine geldiği için böyle söylüyor ya da çağrı merkezindekiler işini bilmiyor...
    bana sorarsanız HD görüntü çok iyi ama bu modül stabil çalışmadıktan sonra almaya değmez, alternatiflere yönelmekte fayda var...
  • quote:

dün akşam dsmart'tan aradılar ve aktivasyon ile ilgili bir işlem yaptıkarını söylediler.
    HD kanallardan görüntü aldım, kanal geçişlerinde daha önceki gibi tüm yayınlar kesilmiyor derken bir süre sonra yayın tekrar gider oldu.
    Ama sonuç olarak tv üzerindeki modül ile çalıştıramazsınız diyen Dsmart ya işine geldiği için böyle söylüyor ya da çağrı merkezindekiler işini bilmiyor...
    bana sorarsanız HD görüntü çok iyi ama bu modül stabil çalışmadıktan sonra almaya değmez, alternatiflere yönelmekte fayda var...

bu aralar bende tekrar arayısa gecmistim sizin yazdıklarınızla bi umut tekrardan ama su durumda dsmart olmıcaksa modul olarak baya uzucu bu durumda alternatiflere yonelcez dediginiz gibi..

• quote:

dün akşam dsmart'tan aradılar ve aktivasyon ile ilgili bir işlem yaptıkarını söylediler.

Selam,
    8 aydır DSMART HD aboneligim var, dsmart modül ile V10 üzerinde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım,hızlı geçiş yapıyor kanallar arasında, yayın kesilmesi 1 defa yaşadım, çok aşırı lodos vardı, çanak resmen sallanıyordu, rüzgar hafiflediginde sorun ortadan kalktı, sadece dsmartta degil bütün kanllarda sorun olmuştu, bence siz bir çanagınızı, LNB yi , sinyal seviyelerini ve kabloları kontrol ettirin, modül ile ilgili bir sorun yoksa sorun diger elamanlardadır. Bendeki tüm tesisat orjinal Next ürünleri.
    DSMART modül sorunsuz olarak V10 da ve G15 te çalışıyor. V20 yada GW20 de de sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.

DSMART ile tek sıkıntım modül ile GUIDE özelliğini kullanamam , yani o anki ve sonraki yayın akışını görememem, bunu dışında sorunum yok.
    Sinema HD ler dahil bütün HD kanallar muazzam görüntü veriyor ve hiç bir sıkıntı yok.

saygılar

• Öncelikle cevap gereksinimi olmasın diye baya yorumlara baktım ama istediğim cevabı bi türlü alamadım ve yorum yazmak zorunda kaldım umarım cevap alabilirim :)

Henüz 2 haftalık Panasonic P42G20E 42' kullanıcısıyım, HDMI kablosu aracılığıyla film izlerken başlıca bir kaç hususta problem yaşıyorum .Bunların başında en can sıkıcı olan film izken görüntüde yukarıdan aşağıya paralel bir şekilde tabiri caizse tarama işlevi yaparcasına bir çizginin inmesidir.Bu doğrultuda insan ister istemez o çizgiye gözü kayıyor ve filmden soğuyor.

Benim üç beş kafanda oluşturduğum saptamalar var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Öncelikle hdmı kablosunu bütün girişlerde denedim ve aynı sorunla karşılaştım bu keza modlarıda aynen tek tek denedim ince ayarlar harici.Kullandığım film formatı ise MKV'dir. Ve kafamda soru işareti olan bir kısımda kablo takıldıktan sonra hdmı ibaresindeki 1080p/60 mhz olmasıydı galiba yenilme hızındandır diye kuşkulandım ama bi türlü 100 mhz yapmayı beceremedim. Bu arada laptoptan aktarım yapıyorum ve özellikleri 3 gb - 512 ddr3 ekran kartı 2,4 centrino işlemcidir. Anlayacağınız bu konuda baya muzdaribim yardımcı olursanız minnet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Öncelikle cevap gereksinimi olmasın diye baya yorumlara baktım ama istediğim cevabı bi türlü alamadım ve yorum yazmak zorunda kaldım umarım cevap alabilirim :)

Henüz 2 haftalık Panasonic P42G20E 42' kullanıcısıyım, HDMI kablosu aracılığıyla film izlerken başlıca bir kaç hususta problem yaşıyorum .Bunların başında en can sıkıcı olan film izken görüntüde yukarıdan aşağıya paralel bir şekilde tabiri caizse tarama işlevi yaparcasına bir çizginin inmesidir.Bu doğrultuda insan ister istemez o çizgiye gözü kayıyor ve filmden soğuyor.

Benim üç beş kafanda oluşturduğum saptamalar var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Öncelikle hdmı kablosunu bütün girişlerde denedim ve aynı sorunla karşılaştım bu keza modlarıda aynen tek tek denedim ince ayarlar harici.Kullandığım film formatı ise MKV'dir. Ve kafamda soru işareti olan bir kısımda kablo takıldıktan sonra hdmı ibaresindeki 1080p/60 mhz olmasıydı galiba yenilme hızındandır diye kuşkulandım ama bi türlü 100 mhz yapmayı beceremedim. Bu arada laptoptan aktarım yapıyorum ve özellikleri 3 gb - 512 ddr3 ekran kartı 2,4 centrino işlemcidir. Anlayacağınız bu konuda baya muzdaribim yardımcı olursanız minnet duyarım.

Birincisi tv ve pc açıkken kablo takmak parazit yaratabiliyor, genelde tv yi kapatıp kabloyu takıp sonrada tv yi açıyorum. 1 keresinde tv yi kapatmadan (aman ne olacak diyerek) hdmi kabloyu taktım ve 720p film açtım, bir baktım ki sağ üst köşeden ekolayzer gibi hareket eden çizgiler çıktı, kabloyu bir kaç kere söküp taktım ama düzelmedi. Sonrasında bağlantıları söküp tv yi kapattım ve bağlantıyı kurduktan sonra tv yi açınca problem kayboldu! Bence sende bu hususa ve media yı oynattığın player'a veya codec lerinde sorun olabilir. Aynı zamanda ekran kartını da bir güncelle derim. Sonuçta 1080p çıkış veriyor.

Bu arada ekran kartları 60 hz çıkış veriyor, ben daha fazla verenini görmedim vede duymadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 17 Aralık 2010; 20:26:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: y0rk

quote:

Selam,
    8 aydır DSMART HD aboneligim var, dsmart modül ile V10 üzerinde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım,hızlı geçiş yapıyor kanallar arasında, yayın kesilmesi 1 defa yaşadım, çok aşırı lodos vardı, çanak resmen sallanıyordu, rüzgar hafiflediginde sorun ortadan kalktı, sadece dsmartta degil bütün kanllarda sorun olmuştu, bence siz bir çanagınızı, LNB yi , sinyal seviyelerini ve kabloları kontrol ettirin, modül ile ilgili bir sorun yoksa sorun diger elamanlardadır. Bendeki tüm tesisat orjinal Next ürünleri.
    DSMART modül sorunsuz olarak V10 da ve G15 te çalışıyor. V20 yada GW20 de de sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.

DSMART ile tek sıkıntım modül ile GUIDE özelliğini kullanamam , yani o anki ve sonraki yayın akışını görememem, bunu dışında sorunum yok.
    Sinema HD ler dahil bütün HD kanallar muazzam görüntü veriyor ve hiç bir sıkıntı yok.

saygılar

hocam senden ricam sunu cevaplaman modul bildigimiz dsmarttan alınmıs orjinal modulmu?bide bu sorunun tv system yazılımıyla ilgili oldugunu duydum sistemin yani yazılımın numaralarını ogrenebilirmiyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Öncelikle cevap gereksinimi olmasın diye baya yorumlara baktım ama istediğim cevabı bi türlü alamadım ve yorum yazmak zorunda kaldım umarım cevap alabilirim :)

Birincisi tv ve pc açıkken kablo takmak parazit yaratabiliyor, genelde tv yi kapatıp kabloyu takıp sonrada tv yi açıyorum. 1 keresinde tv yi kapatmadan (aman ne olacak diyerek) hdmi kabloyu taktım ve 720p film açtım, bir baktım ki sağ üst köşeden ekolayzer gibi hareket eden çizgiler çıktı, kabloyu bir kaç kere söküp taktım ama düzelmedi. Sonrasında bağlantıları söküp tv yi kapattım ve bağlantıyı kurduktan sonra tv yi açınca problem kayboldu! Bence sende bu hususa ve media yı oynattığın player'a veya codec lerinde sorun olabilir. Aynı zamanda ekran kartını da bir güncelle derim. Sonuçta 1080p çıkış veriyor.

Bu arada ekran kartları 60 hz çıkış veriyor, ben daha fazla verenini görmedim vede duymadım .

Cevap için teşekkürler.

Yanlız cihazlar kapalıyken takıyorum ve özen gösteriyorum. codec konusunda deneyeceğim aynı sorunla karşılaşırmıyım bilmem. Galiba 1080p üstü çözünürlük veriyor bunu sonradan öğrendim İnş sorun devam etmez baya can sıkıyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

quote:

quote:

Selam,

saygılar

hocam senden ricam sunu cevaplaman modul bildigimiz dsmarttan alınmıs orjinal modulmu?bide bu sorunun tv system yazılımıyla ilgili oldugunu duydum sistemin yani yazılımın numaralarını ogrenebilirmiyim?

evet dsmarttan aldıgım orjinal modül ve kart (kart ve modül eşlenmiş olmak zorunda, sadece kayıtlı modül ve kart çalışıyormuş, dışarıdan alınan modülde sıkıntı olabilir belki), V10 yazılımını hiç güncellemedim, halen aldıgım ilk gündeki yazılımı kullanıyorum, eve gittimde bakar yazılım numarasını gönderirim.

Edt Yazilim versiyonu 2013.10000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0rk -- 18 Aralık 2010; 21:06:56 >

• Arkadaşlar sizden hızlı bir cevap rica ediyorum.
    Sıfır diye belirtilen bir 50VT20 aldım hemen servis menüsüne girdim baktım.
    Açılıp kapanma 207 ve time 01583:45 diye bir değer var.
    Bu 1583 saat 45 dakika kullanılmış mı demek ? BUna göre hemen iade ediceğim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Arkadaşlar sizden hızlı bir cevap rica ediyorum.

Teşekkürler.

AYNEN 1583 SAAT kullanım demek günde 10 saaten 5/6 aydır teşhirde bulunan ürünü satmışlar sana.
    git at kafalarına şerefsizlerin.

• quote:

quote:

Teşekkürler.

AYNEN 1583 SAAT kullanım demek günde 10 saaten 5/6 aydır teşhirde bulunan ürünü satmışlar sana.
    git at kafalarına şerefsizlerin.

teşekkürler iade ediyorum.

• quote:

Teşekkürler.

dostum buyuk gecmis olsun. teshir de kullanılmıs urun bu, gerci fabrika ayarlarında magazayı secip kullandılarsa bir nebze iyi ama yine de olmaz, cunku bu seri 3d ve sen tonla para sactin bu tv icin.

hemen irtibata gec. zaten yeni almıssın bu kadar saat kullanman imkansız, her turlu tehtidte bulun geri almazlarsa, sıfırı ile degistirmeye calis. bence 3d tvler su sıra gereksiz, 1. nesil 3d tvler cunku, 2. ler gelecek ve bu teknoloji ancak 3. nesilde oturur. yani diyecegim normal V serisi 50 inch ile de degistirebilirsin veyahut fiyat performans urunu olan g serisi de olabilir, uste kalan para da sana kalır. ilerde bunu yazlıga bir yere sutlayip, kendine 3. nesil 3d pannylerden alırsın.

tabi benim nacizene gorusum, her durumda bunu sıfırı ile degistir eger sana basta teshir oldugunu soylemedilerse. gecmis olsun dostum.

• 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.