Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Arkadaşlar sizden hızlı bir cevap rica ediyorum.
    Sıfır diye belirtilen bir 50VT20 aldım hemen servis menüsüne girdim baktım.
    Açılıp kapanma 207 ve time 01583:45 diye bir değer var.
    Bu 1583 saat 45 dakika kullanılmış mı demek ? BUna göre hemen iade ediceğim.

Teşekkürler.

dostum buyuk gecmis olsun. teshir de kullanılmıs urun bu, gerci fabrika ayarlarında magazayı secip kullandılarsa bir nebze iyi ama yine de olmaz, cunku bu seri 3d ve sen tonla para sactin bu tv icin.

hemen irtibata gec. zaten yeni almıssın bu kadar saat kullanman imkansız, her turlu tehtidte bulun geri almazlarsa, sıfırı ile degistirmeye calis. bence 3d tvler su sıra gereksiz, 1. nesil 3d tvler cunku, 2. ler gelecek ve bu teknoloji ancak 3. nesilde oturur. yani diyecegim normal V serisi 50 inch ile de degistirebilirsin veyahut fiyat performans urunu olan g serisi de olabilir, uste kalan para da sana kalır. ilerde bunu yazlıga bir yere sutlayip, kendine 3. nesil 3d pannylerden alırsın.

tabi benim nacizene gorusum, her durumda bunu sıfırı ile degistir eger sana basta teshir oldugunu soylemedilerse. gecmis olsun dostum.

Geri alacakları kesin orda bir sorun olmayacak. Arada bir tanıdık olduğundan daha ödeme yapmadım zaten.
    Her ne ayarda kullanırlarsa kullansınlar 1583 saat kabul edilemez. Zaten poşetinden çıkarken açılan bir ürün olduğunu anlamıştım.

Dün 3D denemek istedim muhtemelen içinden bir 3d demo cd si çıkıyorsada onu da almışlar.
    Sadece PS3 de NHL 3d demosu vardı onu deneyebildim pek net bir deneme olamadı.

aslında 50V20 alacaktım ama inan renge takıldım siyah olsun istiyordum bu cihazdada uygun bir indirim yapınca olsun bakalım demiştim ama şimdi uygun indirimin sebebi anlaşıldı :) birde sanırım hiç bir onlşne skype, youtube vs yok bu üründe.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Arkadaşlar sizden hızlı bir cevap rica ediyorum.
    Sıfır diye belirtilen bir 50VT20 aldım hemen servis menüsüne girdim baktım.
    Açılıp kapanma 207 ve time 01583:45 diye bir değer var.
    Bu 1583 saat 45 dakika kullanılmış mı demek ? BUna göre hemen iade ediceğim.

Teşekkürler.

dostum buyuk gecmis olsun. teshir de kullanılmıs urun bu, gerci fabrika ayarlarında magazayı secip kullandılarsa bir nebze iyi ama yine de olmaz, cunku bu seri 3d ve sen tonla para sactin bu tv icin.

hemen irtibata gec. zaten yeni almıssın bu kadar saat kullanman imkansız, her turlu tehtidte bulun geri almazlarsa, sıfırı ile degistirmeye calis. bence 3d tvler su sıra gereksiz, 1. nesil 3d tvler cunku, 2. ler gelecek ve bu teknoloji ancak 3. nesilde oturur. yani diyecegim normal V serisi 50 inch ile de degistirebilirsin veyahut fiyat performans urunu olan g serisi de olabilir, uste kalan para da sana kalır. ilerde bunu yazlıga bir yere sutlayip, kendine 3. nesil 3d pannylerden alırsın.

tabi benim nacizene gorusum, her durumda bunu sıfırı ile degistir eger sana basta teshir oldugunu soylemedilerse. gecmis olsun dostum.

Geri alacakları kesin orda bir sorun olmayacak. Arada bir tanıdık olduğundan daha ödeme yapmadım zaten.
    Her ne ayarda kullanırlarsa kullansınlar 1583 saat kabul edilemez. Zaten poşetinden çıkarken açılan bir ürün olduğunu anlamıştım.

Dün 3D denemek istedim muhtemelen içinden bir 3d demo cd si çıkıyorsada onu da almışlar.
    Sadece PS3 de NHL 3d demosu vardı onu deneyebildim pek net bir deneme olamadı.

aslında 50V20 alacaktım ama inan renge takıldım siyah olsun istiyordum bu cihazdada uygun bir indirim yapınca olsun bakalım demiştim ama şimdi uygun indirimin sebebi anlaşıldı :) birde sanırım hiç bir onlşne skype, youtube vs yok bu üründe.

nerden aldınız??

• arkadaşlar 46'' u serisi plazma almak istiyorum ama,
    panasonic u serisi cihazların hızlı görüntülerde sorun yaşadığını duydum,
    üstün tecrübelerinizden yararlanabilirmiyim?
    u serisini tavsiye edermisiniz, yoksa aynı fiyata 42'' olan daha iyi bir cihazmı almamı önerirsiniz
    vatan bilgisayar fiyatı: TX-P46U20E --> 1.459 TL
  • Merhabalar...
    15 Aralıkta Vatan'dan 50VT20 aldım. İstanbul'a karayolu 24 saat uzaklıktayım. 17 Aralık saat 12.00 de tv.nin kurulumu yapıldı. 4.336 TL 5 taksitle aldım. Bu kadar sorunsuz ve hızlı alışverış beklemiyordum. Kullanım saatine de baktım. Kesinlikle kapalı kutu. TV çok güzel. Kutudan 2 adet 3D gözlük,ufak bir tornavida(gözlük pili değişimi için) , Wireless adaptör , Buz Devri 3 - 3D ve Caroline 3D Bluray discleri de çıktı. Merak edenler olabilir diye yazayım dedim.Vatanbilgisayar'a çok teşekkürler.

İlaveten bir sorum olacak. D-Smart modülünü bu tv.de çalıştıran var mı? Ve ya bu konuda bilgisi olan var mı? ( kampanyada receiver diyor ama sorayım dedim ) Teşekkürler...
  • ben panasonic 46g20e almaya gittiğimde 46u20e yi de göstermişti satış elemanı. o esnada ps3 oyunu, araba yarışı gibi birşeyin demosu oynuyordu. çok hoşuma gitmişti. neredeyse 2 katı veriyorum, değermi acaba diye düşünmeden edememiştim. görüntüsü güzeldi o televizyonun, takılma falan fark etmedim. olacağını da sanmıyorum. Bir de alıp eve koyunca televizyonlar çok daha güzel gösteriyorlar. teşhir yerlerinde gerek yayın dağıtım sistemleri, kablolamaları, gerekse o andaki yayının çözünürlüğü ve yüksek ışık altında bizim gördüklerimiz gerçek görüntü kalitesinden uzak oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: le50

arkadaşlar 46'' u serisi plazma almak istiyorum ama,
    u serisini tavsiye edermisiniz, yoksa aynı fiyata 42'' olan daha iyi bir cihazmı almamı önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dr8333

Merhabalar...
    15 Aralıkta Vatan'dan 50VT20 aldım. İstanbul'a karayolu 24 saat uzaklıktayım. 17 Aralık saat 12.00 de tv.nin kurulumu yapıldı. 4.336 TL 5 taksitle aldım. Bu kadar sorunsuz ve hızlı alışverış beklemiyordum. Kullanım saatine de baktım. Kesinlikle kapalı kutu. TV çok güzel. Kutudan 2 adet 3D gözlük,ufak bir tornavida(gözlük pili değişimi için) , Wireless adaptör , Buz Devri 3 - 3D ve Caroline 3D Bluray discleri de çıktı. Merak edenler olabilir diye yazayım dedim.Vatanbilgisayar'a çok teşekkürler.

İlaveten bir sorum olacak. D-Smart modülünü bu tv.de çalıştıran var mı? Ve ya bu konuda bilgisi olan var mı? ( kampanyada receiver diyor ama sorayım dedim ) Teşekkürler...

Ayrıca bir 3D demo cd si çıktı mı? Bende hiç bir şey çıkmadı muhtemelen alınmış demek içinden.

• Vatanda bazı yeni modeller gözüme çarptı. Bunların farkı nedir 50VT20 de ?

KIT-P50VTBDT300
    KIT-P50VTBDT100
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Tesekkur ederim. Sanirim bunlar 4. sorumun cevabi. Ben daha 20 saati yeni doldurdum. 200 saati doldurmam baya vaktimi alacak.
    Bu Yan Panel: Yüksek ayarinin nerden yapacagimi bir turlu bulamadim. Bir fikriniz var mi; neden yapabilirim.

Selamlar

Menü / Kurulum Ayarı / Görünüm Ayarları içersin de.

Tam anlamıyla yan panelin ne anlam ifade ediyor acaba bilmiyorum? Daha açıklayıcı bir terim kullansalar daha iyi olurmuş...

Çok teşekkür ederim, zaten yüksek seçili idi.

Benim aklıma bir şey takıldı.

Bildiğiniz üzere lcd yada led tv'lerde ölü piksel kontrolü yapan programlar var.

Plazma'larda ölü piksel söz konus olmaz değil mi?

Eğer oluyorsa nunu kontrol edecek bir program nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvc -- 19 Aralık 2010; 14:51:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: le50

arkadaşlar 46'' u serisi plazma almak istiyorum ama,

bu gün teknosada trt hd kanalını izledim görüntü çok titremeliydi başka plazma da yoktu kıyaslamak için hemen üzerinde c653 hepsinden daha akıcı titremesiz görüntü veriyordu????
  • 42S lcd
    42U lcd
    bunlar için ayrı bir bölüm mü var?
    neden hep plazma konuşuluyor...
  • quote:

Vatanda bazı yeni modeller gözüme çarptı. Bunların farkı nedir 50VT20 de ?

KIT-P50VTBDT300
    KIT-P50VTBDT100

TV aynı TV ama Bu modellerde ek olarak Panasonic Bluray Player mevcut. ( iki farklı model bluray player )
    Ps3 alma gibi bir düşüncem olduğundan sadece 50Vt20 Tv aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr8333

Merhabalar...

Ayrıca bir 3D demo cd si çıktı mı? Bende hiç bir şey çıkmadı muhtemelen alınmış demek içinden.

Hayır demo Cdsi çıkmadı. Yazdıklarım dışında 2 adet ferrit çekirdeği , bir de USB uzatma kablosu çıktı(wireless adaptör için ).

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Çok teşekkür ederim, zaten yüksek seçili idi.

Benim aklıma bir şey takıldı.

Bildiğiniz üzere lcd yada led tv'lerde ölü piksel kontrolü yapan programlar var.

Plazma'larda ölü piksel söz konus olmaz değil mi?

Eğer oluyorsa nunu kontrol edecek bir program nerden bulabilirim?

Genelde plazmalarda nadir olarak da olsa olabileceği söyleniyor, kontrol etmek istersen googleye lcd piksel test diye arat bir çok program bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmango34
    bu gün teknosada trt hd kanalını izledim görüntü çok titremeliydi başka plazma da yoktu kıyaslamak için hemen üzerinde c653 hepsinden daha akıcı titremesiz görüntü veriyordu????

Trt hd nin bağzı çekimlerinin titreşimli olduğunu bizzat gördüm, büyük ihtimalle sende o yayınlardan birisine denk elmiş olabilirsin.
  • Bugün aldığım 50VT20 yi iade ediyorum. Satıcı teşhir ürünü olmadığını iddia ediyormuş. Servis menüsünün hatalı olma şansı yoktur sanırım.

Servis menüsü :
    http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/1405.jpg

Neyse zaten içime sinmedi, çok fazla burn in gözüme çarprı TV de.
    1080p LG nin bir demosu vardı, onu denedim (çok güzel gösterdi) ama
    ardından lig tv de maç seyrederken bir baktım arkada LG demosu duruyor :)
  • malesef ekranda iz kalıyor bendede aynı problem dinamik modda özellikle uzun süre kalıyor bende pek memnun değilim plasmadan keşke lcd almış olsaydım
  • dinamik mode çok aşırı parlak gelmiyormu size, bir arkadaş forumda o modun aslında teşhir amaçlı olduğunu yazmıştı. evde gözü çok yoruyor. ben zaten plazmayı lcd aşırı parlıyor, parlaklıgı kısıncada detaylar kayboluyor dıye aldım.
    siz de parlaklıgı azaltıp izlemeye alısın bence. çok keyifli oluyor.

1500 Saat plazma için birşey değil, cihaz sorunsuz ise bence onu dert etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 20 Aralık 2010; 12:54:09 >
  • Beyler selamlar
    Bana DH nin bu başlığından 2 kişi eMail atmıştı,ancak bende 3 gündür internet kesikti! bugün geldi yeniden internet+

Bazı mailleride bu arada yalnışlıkla sildim diye hatırlıyorum;bu 2 kişi bana yeniden mail atsınlar veya Bloğa yazsınlar

++
  • Bu arada geçmişte TF/DH de çok yazdım ama bir sürü msg lar arada kaynayıp gidiyor,gerek başlık kirliliğinden dolayı gereksede
    çoğu kişide bütün msg ları bir şekilde tam okumuyor v.s!!!!

TR de hala çok ciddi bir PDP kullanamama/tanımama/ciddi bir bilgi eksikliği/yalnışlığı v.s v.s vardır;bu olayı bir tek
    Amerikalılar ile Canada/UK aşmıştır!

-Dead/Stuck-pixel;aynen TFT-LCD lerdeki gibi çıkar;sadece oran olarak daha az çıkar!
    ancak yine genelde TFT-LCD lerde ilk başta çıkar(panel örneğin sıfır iken)ki bununda bazı sebebleri vardır,bunları kafanız
    karışmasın diye geçiyorum!
    PDP lerde ise pixel hata genelde daha sonra çıkar/çıkabilir!

Dolayısıyla LCD lerde başta çıkar sonra pek artmaz yada hiç artmazken;PDP lerde ise durum tam tersidir!

-Image-Retention(kalıcı-geçici) Pio hariç diğer PDP lerden olan Pany/LGE/Samy lerde ciddi problemdir!!! "HALA" da bu sıkıntı aynen devam etmektedir!
    Gerek Üreticilerin vede özellikle Satıcıların bu konudaki katalog bilgileri ile sallama&palavra ve "panel efsanelerini" aynen geçiyoruz
    bir kalem,bunlar külliyen "yalandır"!!!

Benim son 12 senedir izlediğim PDP lerdeki bu "RETENTION" bilgi ve tecrübelerimden "gördüğüm" ise bu konuda ilerleme olmadığı bilakis "geriye"
    gitme vardır bile diyebilirim hemde çok rahatlıkla!!!!

PDP Modüllerdeki bir teknik durumun buna sebeb olduğu bir gerçektir ama bunlar "dillendirilmez" nedense!!
    Bilakis özellikle Pany için "NEO Panel" içinde yine oldukça fazla "panel efsaneleri" çıkarılmıştır;daha doğrusu "uydurulmuştur"

-"Dynamic Mode" diye Picture-mode formatı yoktur vede olamaz!!! bunlar sadece ışık/parlaklık ve renklerin vivid/sature hale getirilmesiyle ki
    insanlar bunları çok güzel ""yerler"" bir "satış mode" dur!!!
    TFT-LCD ler ve PDP lerde aynen böyledir!

-BIP(Rodaj süreci dediğimiz oluşum) için bin defa yazdım TF/DH de!! bu olay teknik olarak "eldeki malzemeye" ve bu malzemenin ona verdiği tepkiye
    göre "değişmektedir"!!!

Fix bir süresi yoktur;genel kabul gören ise ki bunlar Amerikalı prof.PDP ciler ile FILM izleme "manyaklarının" hem teknik ölçüm hemde fiziksel
    ve görsel olarak bugüne kadarki tecrübelerden sonra ortaya çıkan bir oluşumdur!!! bu süreç 1000 KM civarıdır;ama 5 sene önce 500 KM idi
    daha evvelde ise 150/200 KM idi!!!

Yapılan Test-fiziki ölçümlerinde bir süre sonra elde yeterli DATA lar oluştu ama buda herkesin panelinde öyle olacaktır/oluyor şeklinde asla olmamıştır!

Burada yine "Pio ve diğerleri" prensibi devreye girmiştir! her zaman panel aleminde dediğimiz gibi "Pio ve Diğerleri" kuralı aynen işlemiştir ki bu
    gayet "doğaldır"!!!

Pio da elde edilen BIP süreci sonrası ile diğer PDP lerin durumu oldukça farklıdır!!

++
    Sanırım bu konuları artık yeni açılacak Forumda daha geniş detaylı olarak "ayrı bir başlık" açarak inceleyeceğim,çünkü çok fazla "yalnış" bilgilendirmeler
    vede yönlendirmeler olmaktadır!!
    Kimileri ise Pany leri gözünde çok fazla büyütmektedir;kimileri ,ise büyük hayaller içinde gitmektedir!
    PDP lerin yapısı ve özellikle görüntü işlemedeki asıl işlevleride bizde bilnmiyor yada yalnış biliniyor!

Bizler çok büyük bir kesim olarak bu panel tip TV leri "all-in-one" display üniteleri zannediyoruz;bu külliyen "yalnıştır"
    Teknoloji takibide yalnıştır;bunun baş sorumlusu ise özellikle Üreticilerdir sonra ne sattığını bilmeyen Satıcılardır!
    VE Forum adı altında ortalıkta dolanan bir dünya "panel efsaneleri" dir!!

Eyvallah

CAN++

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

dinamik mode çok aşırı parlak gelmiyormu size, bir arkadaş forumda o modun aslında teşhir amaçlı olduğunu yazmıştı. evde gözü çok yoruyor. ben zaten plazmayı lcd aşırı parlıyor, parlaklıgı kısıncada detaylar kayboluyor dıye aldım.
    siz de parlaklıgı azaltıp izlemeye alısın bence. çok keyifli oluyor.

1500 Saat plazma için birşey değil, cihaz sorunsuz ise bence onu dert etmeyin.

Ben az olduğuna katılamayacağım maalesef. Yeni sıfır olarak aldığım bir cihazın günde 10 saatten hesaplasak 6 ay kullanılmış demek.
    Takidr edersiniz ki az bir süre değil.
  • 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.