Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31.780
Cevap
180
Favori
1.806.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buzzing sesini sadece tv nin arkasına geçtığımde çok az duyuyorum . ben aldıktan 2 gün sonra hepsi burada 3500 e indi . 200 tl zarar ettim o işten:)
    PS Vita
  • Bu kadar övülen görüntü kalitesini merak ettiğim için stw60 serisi plazma alacağım. Philips lcd ve Lg ledden sonra acaba görüntüyü görünce buymuş diyecekmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BenQ BL3201PT @ 4K - i7-7820X - Evga X299 Dark - Corsair Dominator Platinum 3000 MHz CL15 @ 3200 MHz CL16 4*8GB 32GB DDR4 &amp; Light Bar kit - MSI GTX 1080 Tİ Founders Edition @ 2050Mhz - Samsung 970 EVOPlus 500GB*2 - WD2002FAEX Caviar Black 2TB*2 & WD20EARX Caviar Green 2TB - Corsair Obsidan 900D - Evga Süpernova 1600 P2 Power Supply - Custom Liquid Cooling Acrylic by Bitspower & EKWB - Corsair K95 Platinum RGB LED Mechanical Gaming Keyboard, Cherry Speed & Corsair Dark Core Rgb SE & Corsair MM1000 - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad, Extended - Xbox One Wireless Controller - Onkyo AVR Receiver TX-NR727 - Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm - Logitech C920...

https://valid.x86.fr/uumvea
    https://valid.x86.fr/zigli5
    https://valid.x86.fr/ixld41
    https://valid.x86.fr/gvw0zd
  • Albani üstat bu Ferit çekirdeklerini nereye takacağız, Selamlar
    BenQ BL3201PT @ 4K - i7-7820X - Evga X299 Dark - Corsair Dominator Platinum 3000 MHz CL15 @ 3200 MHz CL16 4*8GB 32GB DDR4 &amp; Light Bar kit - MSI GTX 1080 Tİ Founders Edition @ 2050Mhz - Samsung 970 EVOPlus 500GB*2 - WD2002FAEX Caviar Black 2TB*2 & WD20EARX Caviar Green 2TB - Corsair Obsidan 900D - Evga Süpernova 1600 P2 Power Supply - Custom Liquid Cooling Acrylic by Bitspower & EKWB - Corsair K95 Platinum RGB LED Mechanical Gaming Keyboard, Cherry Speed & Corsair Dark Core Rgb SE & Corsair MM1000 - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad, Extended - Xbox One Wireless Controller - Onkyo AVR Receiver TX-NR727 - Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm - Logitech C920...

• quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Arkadaşlar bu ferit çekirdeklerini nereye takacağız. Malum servis herhangi bir yere takmadı bende sormayı unuttum.

Yardımmmmmmm Albani Üstat

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

55stw60 a harbi hayran kaldım. Eve gelen markasını modelini soruyor.alırken tereddütlerim vardı ama doğru tercih yapmışım.

Tv den bende cok memnunum ancak bizim eve gelenler de cok soluk bu tv diyorlar belkide ayarlardandır bilemedim.
    Bugun iceri odadaki lg lw5500 u oyun icin actim ve bu kadar kotumuymus dedim lg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir süredir elektronik mağazalarda teşhir ürünlerini inceliyorum. "panasonic tx-p50vt50e 2300 tl" gibi bir rakama var lakin kumandası, 3d gözlük ve masa standı yok ve ortalama bir yıldır teşhirde panelin sağ alt bölümünde ufaktan logo yanığı var fakat satıcı bize söylemese fark etmemiştik, yani belli belirsiz. ayrıyetten yine panasonic "50stw60 2700 tl" lakin 2-3 aylık bir süredir teşhirde olduğu bilgisi var, onunda sadece kumandası eksik fakat logo yanığı gözümüze çarpmadı. Sizce bu ürünleri almak mantıklı olurmu yoksa bütçemizi aşıp sıfır bir ürünmü (tabi bulmak zor) alınmalıdır?
    değerli bilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

VARLIĞIMLA YETİNMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM
  • Haluk bey selamlar

Verdiğim numaradan Tuncay beyi ara ve sor bakalım 65VX3x kaldımı diye,sanırım bitti paneller çünkü beni geçenler de arayan 4/5 kadar kişi de haber bekliyorlardı
    ondan ama hiç birisine dönüş olmadı! benim tahminim bunlar 10/12 kadardı ki onları da ben zaten aldırdım zaten arkadaşlara!
    Pany/TR deposun da kalmış olabileceğini artık hiç tahmin bile etmiyorum,yaw bu herifler de Z6/V6 bile kalmadı,yarın direk değişim olsa verecek panelleri bile
    kalmadı artık! sanırım bu durum da para iadesi yapacaklardır ki bir arkadaş vardı geçenler de Z6 sı hatalı Modül sebebiyle değişime girmişti ve bekliyordu,ancak
    satıcı ile o arkadaş bir şekil de anlaşmışlardı ve para iadesini ondan alacaktı,Merkez den talimati alınca!

Kısaca Pany/TR işi daha önce de sana anlattığım üzere "sakat",zaten bu sebebten son bir yıldır anlaşmalı Servisleri de her bir şeye un seriyorlardı "abi normal"
    taktiği herifler işi de hiç bilmedikleri için,özellikle PDP işin de sıkıntılar olması kaçınılmaz olacaktır! ve bu konu hala muallakta durmaktadır,aynı şekilde Pany
    TFT-LCD üretimine devam ediyor ancak TR ye ithal edilmeyeceği için,yine bu konu da olası değişimler,parça değişimleri,tamir-servis v.s v.s ne olacak bunlar da
    belirsiz şimdilik!

Sen Tuncay beye telefondan ziyade atla git oraya kendin yüz-yüze görüş,telefonla hizmeti bunların gördüğüm kadarıyla epeyi zayıf! git orada kesin cevabı al
    bana da alo de sonra ok+

CAN++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Merhaba, bir süredir elektronik mağazalarda Panasonic teşhir ürünlerini inceliyorum. "Panasonic tx-p50vt50e 2300 tl" gibi bir rakama var lakin kumandası, 3d gözlük ve masa üstü standı yok ayrıca panel sağ alt köşede ufaktan logo yanığı var fakat bunu satıcı söylemese fark etmemiştik ürün yaklaşık bir yıldır teşhirde, yine başka bir teşhir ürünü olan "Panasonic tx-p50stw60 2700 tl" bu üründede yine kumanda mevcut değil lakin herhangi bir logo yanığı gözümüze çarpmadı 3-4 aydır teşhirdeymiş. sizce hangisini almak daha mantıklı olur? bahsetmiş olduğum logo yanığının düzelme şansı olurmu? yada bunlarla hiç uğraşmayıp sıfır bir ürünmü araştırmalıyım? fakat bunun için bütçemi hayli aşmış olucam.

bugün bir msg yazmıştım sana ama sanırım gitmemiş! ne iş anlamadım

Her neyse sen verdiğim tlf.dan Tuncay beri ara ve sor bakalım elin de 65VX300 kaldımı diye? ancak sana tavsiyem yarın atla git oraya ve kendin yüz-yüze görüş kendisiyle
    çünkü onların tlf la hizmetleri biraz eksik ve tatmin edici değil,kendisiyle direk görüşürsen tam net cevabı alırsın,bildiğim kadarıyla bu panellerin sayısı 12/12 kadar dı
    ancak onları da ben aldımıştım geçtiğimiz aylar da ve bitmiş de olabilir,çünkü senin gibi bekleyen en az 5/6 kişi daha vardı geçenler de!
    Tlf la olmuyor onların işi gidip konuşmak gerekiyor+

Diğer yandan Pany/TR nin elinde bu panellerden hiç yok,zaten herifler ne var ne yok PDP olarak hepsini sattılar çeşitli mağazalara,ancak birebir değişim için stoklar da hiç panel
    bırakmadılar diye durumlar aldım! yaw bu herifler tam kazma,işi de hiç bilmiyorlardı ve iyiki bıraktılar bu işi,ama olan umarım iler de kullanıcılara bunlar sorun olarak dönmez,
    örneğin geçenler de 60ZT6x alan birisin de Modül hatası çıktı ve panel değişimi gerekiyor ama yapamadılar!!çok büyük ihtimalle yedek panel kalmadığı için ve mağazalardan
    bakınıyorlar şimdi değişim için! neyseki satıcı,arkadaşın dostu ve gerekirse hemen para iadesini yapacak!

Daha olmadı şu bizim Gökmen beydeki Pio 6090 ı 7 kağıda al gitsin,2/3 kağıt da cebin de kalır yaw sen de nasılsa AVR+Speaker sistemin en iyisi var,panelin olmayan Speak.leri
    ile işin olmayacak+Stand ile de işin olmayacak,ancak panelin kutusunu atmış olduğu için,sen bunu sizin şirketin kamyonetine atıp eve getirirsin,sana yakın onun evi zaten!
    ilk önce eMail at sonra tlf et ve beni de bilgilendir daha olmadı ben bir kere daha kendisiyle görüşür,artık zorla da olsa alırız o paneli,ülen adam hem kullanmıyor hem de satmıyor
    absürt rakam çekip iki senedir bekliyor,dalga geçer gibi seni başka panel kesmez dostum,zamanın da sana bin defa söyledim satma o 5090 panelini diye ama dinleyen kim
    SEn de bizim gibi FILM cisin,Pio dan başkası özellikle sana gitmez veya ondan sonra bir tek VX3x gider,gerisini salla gitsin,bunların üzerine panel yok,ya da "Sinema" ya gideceksin
    veya PJ alacaksın,gerisi hikaye FILM için!

not;eMail attım diğer sorduğun konu hk.

CAN++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Haluk msg ları yeniden eMail den vereceğim sanırım+

• deneme+

• Panasonic çift tunerli modeller Turkiyeye girdi mi??

Orijinalden alıntı: tunc61

Merhaba, bir süredir elektronik mağazalarda Panasonic teşhir ürünlerini inceliyorum. "Panasonic tx-p50vt50e 2300 tl" gibi bir rakama var lakin kumandası, 3d gözlük ve masa üstü standı yok ayrıca panel sağ alt köşede ufaktan logo yanığı var fakat bunu satıcı söylemese fark etmemiştik ürün yaklaşık bir yıldır teşhirde, yine başka bir teşhir ürünü olan "Panasonic tx-p50stw60 2700 tl" bu üründede yine kumanda mevcut değil lakin herhangi bir logo yanığı gözümüze çarpmadı 3-4 aydır teşhirdeymiş. sizce hangisini almak daha mantıklı olur? bahsetmiş olduğum logo yanığının düzelme şansı olurmu? yada bunlarla hiç uğraşmayıp sıfır bir ürünmü araştırmalıyım? fakat bunun için bütçemi hayli aşmış olucam.

Arkadaşlar düşüncelerinizi almak istiyorum, tecrübeli kullanıcılar yada teknik bilgi sahibi arkadaşlar. Teşekkürler.

• Güncelleme. Piksel hatası olan plasmam bugün imhaya gönderilmiş. Bana yenisini göndereceklermiş. Stok sorunu olması durumunda üst model tv göndereceğini de söyledi servis. Üstten kasıt ne tam anlamadım ama yinede hoşuma gitti =))
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.