< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'_______ PANASONİCLİLER_______' (1589. sayfa)

-
-
Özel mesaj gönderemiyorum. Ayrıntılı bilgi alabilir miyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl 2025 diyebiliriz artık
2012 - 2013 Model Panasonic Led Tv ler ile yola hala devam !
Panasonic 55DT50 LED
Panasonic 60ET5E LED
Panasonic 42ET50 LED
Panasonic 42ET5E LED
Albani hocamın tavsiyeleri ile almıştım bu Tv leri .
-
Panasonic 55DT50
TV kapalıyken bile salonun havasını değiştiren bir Tv . Kapalı ekranda siyahımsı koyulu parlak değişik bir renk ambiyansı var . Yeni tv ler bu havayı bir türlü yakalayamıyor nedense . Sanırım kullanılan panel kalitesinden ! 2012 2013 den sonra panel kalitesi ileri gideceğine geri gitti sanki !
Arkadaşlar merhaba. Panasonic 65vt50 televizyonum açılmıyor , 7 defa kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu konuda ne yapabilirim tamir ettirebileceğim bir yer varmı
7 defa ışık yanıp sönmesi güç kaynağı ile alakalı bir sorun olduğuna mı işarettir acaba
Kadıköy Çağlar Elektronik ( Panasonic Tv Yetkili servisi ) 362 72 62
Klasik Pana Plazma arızalarından biri . Bence arayıp fiyat alın derim . Önemli olan Panel ve Ana Kart sağlam olsun ! Diğerleri ise iyi bi fiyata yaptırılabilir .
Suadiye de hilal hifi diye bir yer var , eğer tahmin ettiğimiz sıkıntıysa 9 - 11 bin gibi hallolur başka bir şey çıkmaz ise dedi
Verdiğiniz numarayı aradım yerimiz Suadiye’de dedi fiyat olarak ta aynı fiyatı söyledi. İkisi aynı yer demek ki
Aynı yer olabilir doğrudur . Verdikleri fiyat biraz yüksek geldi sanki . Siz ne düşünüyorsunuz ?
panasonic plazma tamiri yapabilecek çok fazla bir yer yok gibi
ama bu paraya değermi bilemiyorum, yaptırmazsam çöpe atmam lazım.
Aynı zamanda plazma görüntüsüsü seviyorum. HDR içeriği hariç oled tv den daha iyi bir görüntü veriyor bence
Evet Plazma tv izleyicşsi Led Tv lere alışamıyor . Ben de zamanın da 50GT30 ve 55VT50 kullanmıştım . Şimdi ise 2013 yılından beri 60ET5E - 55DT50 - 42ET50 - 42ET5E LED TV ler ile yola devam ediyorum . Benimle aynı zamanlarda Sansung Lg alan arkadaşlarım ise Tv leri arıza nedeni ile yenilemrk zorunda kaldılar . Ben Elektronic te Japon Beyaz eşyada Alman ( Türkiye üretim değil ! Almanya Üretim ! ) markalarını kullanmayı seviyorum . Uzun yıllar kullanıyorum .
Bende de 42g15e var. 2010 da almistim. Gunde hic calismiyorsa 5 saat calisir. Masallah ekran kaplamasinin soyulmasi harici hic bir derdi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet Panasonic normal şartlarda taş gibi Tv dir .
Satılmadıysa iletişim no nedir yada siz arayın 05072543806
-
1450
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X