Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.780
Cevap
180
Favori
1.806.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne tür bir ses sistemi kullanıyorsunuz. Tv açıldığında ses sisteminin bağlı olduğu hdmi girişinde mi açılıyor.
    Şayet ses sisteminin bağlı olduğu girişte açılıyorsa ses sisteminden hdmi ayarlarından control ayarı olması gerekir. Onu kapatıp deneyebilirsiniz misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42st33e kullanıcısıyım. tv izlerken birden tvnin arka tarafından pat diye bir ses geldi ardından kablo yanığı kokusu tv kendi kendine kapandı ve kırmızı stand by ışığı yanıp sönmeye başladı. ilk önce akım korumalı prizin sigortası attı sandım. ancak o kısımda herşey yolunda idi. tüm kabloları söküp tekrar taktım ancak nafile tv nin stand by ışığı olan kırmızı ışık 7 kez yanıp sönüyor ardından 3 saniye kadar ara veriyor sonra tekrar aynısını tekrarlıyor. bu konuda bilgi ve tecrübesi olan varmı acaba . tv 6 ay önce garantisi sona erdi. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
    Zt60 modeli 9.000 tl civarlarında sanırım hala.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49730055&p=1#49730055
    Bu linkte tarifi var yalnız LCD ile plazmada farkkımı bilmem forumda arama yerine kulanım saati diye yaz bulursun ...farklı olabilir

VARLIĞIMLA YETİNMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM
  • sergeant43 S kullanıcısına yanıt
    Ordakini denedim malesef olmadı. Bilen yok mu 42stw60 ın kullanım saatine nasıl bakacağımızı?

Orijinalden alıntı: seyma1972

arkadaşlar hepsiburada.com dan ürün alıp bozuk çıktıgı için geri iade eden veya değişim yaptırabilen oldu mu? hiç alışveriş yapmadım oradan ilk kez 4000 tl ye yakın bir tv almayı düşünüyorum ama teşhir bozuk falan gönderebilirler diye çekiniyorum dogrusu.
    bir diğer sorun ise ürünün kargoya verime süresi 5 gün yazıyor . 5 gün içinde kargoya veriirmi yoksa çok beklermiyiz?

Hepsiburada dan birçok alışverişim oldu, bir sorun yaşamadım. En son vestel lcd aldım kapalı kutuydu. Zaten siteden bağımsız 7 gün iade hakkınız var, gelen ürünü beğenmezseniz aynen iade edersiniz. Yazdıkları süre içerisinde kargolama yapıyorlar, benim hiç gecikmedi.

Orijinalden alıntı: NiZaM-ı ALeM85

Ordakini denedim malesef olmadı. Bilen yok mu 42stw60 ın kullanım saatine nasıl bakacağımızı?

Menü. > Yardım > Sistem bilgisi > Konum 4

A harfi 0-100 saat arası
    B harfi 100-200 arası
    C harfide 200 ve üzeri
    Harf sonrası rakamlar toplam çalışma saatidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

alacagım tv altında iki tane olumsuz yorum var bu beni biraz korkutuyor

Yani iki yorumunda aynı konu hakkında olumsuz olması gerçekten düşündürücü. Mağazadan görerek alma imkanınız varsa değerlendirin ama internet alışverişi olacaksa bu firma bu işin en eskisi sayılır ve bir şekilde sorun olursa çözeceklerdir. Ama yinede iade, değişim vs. illaki sıkıntılı bir süreç.

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada diğerlerinin yanında tercih edilir. Gittigidiyor zaten aracılık yapıyor sadece. Diğer siteyi bilmiyorum, mediamarkt ta fiyat yüksek. 7 gün koşulsuz iade hakkınız var, bence değerlendirin. Bende 42etw5 var. Teknosadan haftasonu turuncu indirimde iyi fiyata almıştım, orada yok mu baktığınız tv.

ümraniye media markette var 4500 tl istiyorlar gittigidiyor ve teknolojiko.com sitesinde var 3800 istiyor ama onlarda distribütör garantili. panasonic türkiye garanti olması gerekliymiş . panasonic e sordum

Buralarda stok görünüyor ereyon bence diğer sitelere göre güvenilir diyebilirim.Zaten internet alımlarınızda 7 veya 14 gün tam hatırlamıyorum koşulsuz iade hakkınız var baktınız kontrol ettiniz açılmış,kullanılmış vs geri yollayabilirsiniz.

www.netteenucuz.com
    netteenucuz.com | En Ucuz, En Güvenilir, En Hızlı alışverişin adresi.
    http://www.netteenucuz.com/panasonic-tx-p55stw60-55-139-ekran-3d-smart-plazma-televizyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityofmanchester -- 13 Nisan 2014; 23:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Gecen hafta sonu 65vt60 modelini Istanbul Akasya avm teknosada gormustum 6.599 tl ye teshir urunu.
    Zt60 modeli 9.000 tl civarlarında sanırım hala.

ok anlaşıldı+

V6x için 4 kağıda kadar yolu var ben de
    Teşhir olması hiç önemli değil zaten hepsi böyle! yeterki "sorun" olmasın!

Ancak rakamlar bir garip,Z ile V arasında 500 lira edecek bir fark bile yok

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • cityofmanchester C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeş. Konum 4 te A0036-00000 yazıyor 36 saat kullanılmış. İyi sıfır çıktı. Sağolasın...

Orijinalden alıntı: NiZaM-ı ALeM85

Çok teşekkür ederim kardeş. Konum 4 te A0036-00000 yazıyor 36 saat kullanılmış. İyi sıfır çıktı. Sağolasın...

Hayırlısı olsun,iyi günlerde kullanın

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    hadı bakalım hayırlı olsun ben de merakla bekliyorum:)
    ben risk alamadığımdan 300tl daha fazla verdim,
    bakalım neye vermişiz 300tl fazla parayı

ereyon.com a siparişi verdim az önce 55stw60 3699 tl 9 taksit
    ilk kez internetten böyle bir alışverişim oluyor. umarım sorun çıkmaz)

Hayirlisi olsun,kotu senaryoyu akliniza getirmeyin bence.Yasal olarak ipler kisa surelide olsa sizin elinizde,guvenli bir site sorun ciksada mutlaka servise rapor tutturun size yardimci olmak zorundalar

Elimde P42ST50E model tv var. Flash Disk'ten izlediğim filmlerin ve dizilerin alt yazı boyutları çok küçük görünüyor. Bunun boyutunu ayarlamanın bir yolu var mıdır? Menüleri taradım ama böyle bir şey bulamadım.

srt dosyasında mı bir ayar yapmamız gerekiyor yada?

Şu anda tv de en son versiyon yüklü.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Şimdi oturup hesap yapmışız, birileri sağolsunlar ilgilenmişler de... Ama konu hakkında bilgi edinmek isteyen kimileri cevaba bakmamış, çok kolay çerpme hesabıyla bulabilecekleri rakamları hala başkalarından duymak istiyorlar.

Kaç saat kullanacaksanız onu yaklaşık 8-10 kuruş ile çarpın, sizin karşınıza elektrik bedeli olarak çıksın!

Gerçek hayattaki sonuçları her zaman deneme ve kullanıım sonucunda görebiliriz. Hayatın değişmez kuralı bu. Hatta iki ölçüm bile farklı sonuç verebileceği için ortalam değerler bulunur. Sonuçta önemli olan yaklaşım şekli.

Bir de ben gibi 55ST50 modelini, belki de son alıcı olarak hepsiburada'dan 2013 Ağustos'ta alan ben gibiler için sarfiyat hayati olmasa da bilmekte yarar var. Bu yüzden şahsen çocuklar çizgi film baklacaklarsa oturma odasındaki 26" Vestel LCD'ye yönlendiriyorum.

...

Harcamalar arasındaki fark ise, meslek olarak bilgi sahibi olduğum için tarifelerden kaynaklanıyor olabilir.
    Bende, gündüz evde oturan neredeyse olmadığı için tek terimli tarife var. Dolayısıyla günü hangi saatinde kullanırsam kullanayım, ödeyeceğim kWh bedeli aynı. Ancak tarifeniz çok zamanlı ise, gece bakacağınız filmin maliyeti akşama göre yaklaşık üçte bire düşer (veya tersi) Çalışanların işten gelince açacakları PDP TV nedeniyle ödediklerindeki fark buradan kaynaklanır.

Kısaca o MESKEN tarifelerini (Ocak-Mart 2014) verelim de konu kapansın:
    Normal tarife
    28,3860 her zaman sabit
    Çok zamanlı tarife
    26,7291 (06-17)Gündüz
    42,0670 (17-22)Akşam
    15,6688 (22-06)Gece

Bu rakamlardaki fonlar, katkılar, vergiler, KDV eklenirse yaklaşık 1,5 ile çarpmak gerekir.
    TOSHIBA Satellite L50-C-17K - Core i7-5500U @2.40/3.00GHz - Intel HD Graphics 5500 - NVIDIA GeForce 930M 2GB DDR3 - Samsung 2Rx8 PC3L 8192MB DDR3L 1.600MHz RAM - Sandisk V-NAND SSD 860 EVO 500GB SATA 3.0 - Toshiba MQ01ABD100 1TB HDD - 15.6” Toshiba TruBrite® Full HD LED IPS - Asus SDRW-08D2S-U External - Logitech G500 - Inca6800i - Epson Ecotank L3151 - AirTies Air 5760 - TP-Link TL-WA850RE
    Volkswagen T-ROC Highline Plus - Samsung S21 FE 256GB Green - Xiaomi Redmi Airdorts S TWS BT5.0 Stereo Bluetooth Kulaklık Füme - Panasonic P55ST50E NeoPlasma - Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD - LG BH6730T Home Theater - Next Minix HD Cool Sat. - Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas - Canon A510 - Kodak Z915 - Bursaspor - Galatasaray - Kdz.Ereğli

• quote:

arkadaşlar hepsiburada.com dan ürün alıp bozuk çıktıgı için geri iade eden veya değişim yaptırabilen oldu mu? hiç alışveriş yapmadım oradan ilk kez 4000 tl ye yakın bir tv almayı düşünüyorum ama teşhir bozuk falan gönderebilirler diye çekiniyorum dogrusu.
    bir diğer sorun ise ürünün kargoya verime süresi 5 gün yazıyor . 5 gün içinde kargoya veriirmi yoksa çok beklermiyiz?

Ben ..42stw60 almıştım.Servis değişim raporu verdi,gönderdim değiştirin diye para iadesi yaptılar.

PSN: kutadgu7
    PS Vita
  • 
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.