Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar excel de grafik çizdirebiliyorum artık .. ilgilenen olursa anlatırım ..
  • tx bulamayan arkadaslar gg de bır tane satılıyor arattırın bulursunuz fıyatı da su ara ıyı
  • bilgi verebilir misiniz?
    quote:

Orjinalden alıntı: sof

arkadaşlar excel de grafik çizdirebiliyorum artık .. ilgilenen olursa anlatırım ..
  • Arkadaşlar size 2 tane sorum var?

1) Wi-fi ile şifreli ağlara nasıl bağlanılır?

2) Film convert etmek istiyorum altyazı ile beraber. Hangi programı kullanmalıyım?
  • palm ve lıfe drive den bıktım hep sorun hep sorun cihaz 5 kez servise gitti birinde değiştirdiler oda geldiği gün bozuldu ne lanet bir cihazmış servise gönderip paramı iade etmelerini istedim onlarda biz size rapor yazıp cihazı gönderelim siz aldığınız yere iade edin falan dediler cihazı iade edemezsem mahkemeye verceğim hiç birşey yapamazsam en işlek biryerde boynuma palm den nefret ediyorum yazılı bir pankart asıp cihazı parçalayacağım

bu cihazı almakisteyenlere duyurulur cihazın yanında epeyce bedava sorun da hediye ediyorlar ayrıca servisten 3.parti yazılım yüklemeyin diye bir ikazları var kardeşim ben buna 3.parti yazılım yükleyemeyeceksem niye alayım ve bu cihaz o zaman cep bilgisayarı olurmu ceptelefonuna bile daha fazla proğram kurabiliyorumm kısacası PALM almayın arkadaşlar ve palm e son sözüm şudur ''GO HOME PALM'' vede

• tüm sorunları hallettimde bişey sorucam acil cvp yazan olursa sevinirim türkçe font yükledim nerden aktif edicem ??
  • 1. veya . sayfada alteranın telefon numarası var arayıp ihtiyacınız olan kodu alabilirsiniz
  • ilgilenen arkadaşlar için en son bursa carrefourdaki teknosada palm tx gördüm ancak fiyat 499 ytl
  • kadıköy yazıcı oğlu işhanında palm için yapılmış kılıflar var ben aldım 30 ytl oldukça kullanşlı iki tane sd card yeri var bel klipsi kılıf kapalıyken müizik dinleme ve sarj olayı kısaca bana göre kullanışlı ve kaliteli iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

palm ve lıfe drive den bıktım hep sorun hep sorun cihaz 5 kez servise gitti birinde değiştirdiler oda geldiği gün bozuldu ne lanet bir cihazmış servise gönderip paramı iade etmelerini istedim onlarda biz size rapor yazıp cihazı gönderelim siz aldığınız yere iade edin falan dediler cihazı iade edemezsem mahkemeye verceğim hiç birşey yapamazsam en işlek biryerde boynuma palm den nefret ediyorum yazılı bir pankart asıp cihazı parçalayacağım

bu cihazı almakisteyenlere duyurulur cihazın yanında epeyce bedava sorun da hediye ediyorlar ayrıca servisten 3.parti yazılım yüklemeyin diye bir ikazları var kardeşim ben buna 3.parti yazılım yükleyemeyeceksem niye alayım ve bu cihaz o zaman cep bilgisayarı olurmu ceptelefonuna bile daha fazla proğram kurabiliyorumm kısacası PALM almayın arkadaşlar ve palm e son sözüm şudur ''GO HOME PALM'' vede

arkadasim palmla ne alakasi var sadece bu forumda kullanan bir yigin insan var ayrica dunya uzerinde binlerce kullanicisi var adamlarin.

tuketici haklarında ayni sebepten 3xkere ustuste giderse yenisi ile degisiyor hatta yeni model veriliyor
    3.parti yazilim ne alaka yapmak zorundalar hicbir sekilde yazilim yukledin de yapmayiz diyemez servis
    eger oyle birsey varsa global palm a ingilizce mail at durumu anlat

kolaygelsin.

• mrb arkadaslar ben kardesime palm tx aldım dün ama bir türlü kullanamadım. Klavuzundaki bütün yönergeleri izledim ama olmadı.

Ekranda sadece tap the center of the target yazısı ve bunun diger dillerdeki versiyonları yazıyor ve diğer işlevleri çalısmıyor. Sabaha kadar sarj da ettim nasıl kullanıyoruz bilgi verirseniz sevinirim.

resimdeki ekrandan baska bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xengix -- 27 Ocak 2008; 12:48:37 >
  • Stylus kalem ile o yuvarlak hedefin ortasına dokununca sırasıyla diğer köşelere geçer ve bu dokunmatik ekran ayarlaması içindir. Ekranda yazan komutları uygulayarak başlangıç ayarlarını geçebilirsiniz.
    Hayırlı olsun.
  • çok tesekkur ettim sagolasın. oldu :)))
  • Bence çok iyi bir cihaz almışınız, umarım fiyatı da uygundur. Bu başlık altında Türkçeleştirme dahil tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Bu cihaz ülkemizde pek tutulmamasına rağmen özellikle ABD'de çok tutulan bir PALM cihazıdır ve PALM'in en çok satan cihazıdır. ABD satış fiyatı 299 USD civarındadır.
    İnternette çok geniş uygulama yazılımları bulabilirsiniz.www.th3palmz.com, forum.brighthand.com,www.pda4x.com sitelerini önerebilirim.
    Tekrar söylüyorum mükemmel bir cihazdır, oyun, GPS uygulamaları, tıp programları, mühendislik, film oynatma vb. konularında çok fazla sayıda program bulabilirsiniz.
    PALM LifeDrive da benzer bir cihazdır (internet satışı da sürüyor). PALM sitesinden indireceğiniz fix'ler ile bu cihazı da benzer şekilde verimli olarak kullanabilirsiniz.

• bir süredir ilgilenemiyordum arkadaşlar forumla sorunlarınız varsa cevaplamaya çalışalım
  • Arkadaşlar merhaba,
    benimde bir palm tx im var.2 gündür forumu inceliyorum ve verilen adresleri kontrol ediyorum fakat cihaza divx seyredebilmek için bir program bulamadım.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • TCPMP kullanabilirsin... palm için en çok formatı destekleyen ve ücretsiz bir medya oynatıcı burdan ulaşabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: timclub76

Arkadaşlar merhaba,
    benimde bir palm tx im var.2 gündür forumu inceliyorum ve verilen adresleri kontrol ediyorum fakat cihaza divx seyredebilmek için bir program bulamadım.
  • Arkadaşlar Palm TX ve Sonyericsson M600i cihazlarımı satıyorum. İlgilenenler pm atsın

http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=151647
  • Bi iki oyun vereyim yalan olmasın aramadım forumda çünkü biraz karışık eğer verilmişse modlar silebilir.

indir

indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 30 Ocak 2008; 6:13:24 >

• YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FAKAT BEN HANGİ LİNKTEN İNDİRECEĞİM VE NASIL KURACAĞIM PEK ANLAMIŞ DEĞİLİM.FİRMAMDA DA YOUTUBE YASAKLI ORADANDA FAYDALANAMIYORUM.AKŞAM EVDEN DENEYECEĞİM FAKAT VARSA YAZILI BİR ANLATIMI BU PROGRAM VE KURMAK KULANMAK İLE İLGİLİ DAHA ÇOK YARDIMI DOKUNUR. (AMMA ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM NE?)

quote:

Orjinalden alıntı: turguaz

TCPMP kullanabilirsin... palm için en çok formatı destekleyen ve ücretsiz bir medya oynatıcı burdan ulaşabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: timclub76

Arkadaşlar merhaba,

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.