Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Musical Otopsi

arkadaşlar türkçe font yükledim klavyede türkçe karekterler yok nasıl aktif edicem ?

Dostum yüklediğinden eminsen klavye harf modundayken sol alt köşede "int." tuşuna basarsan orda olmaları lazım yoksa eğer yüklemede bi hata olmuştur.
  • halletmiştim arkdaşım yinede sağolasın dediğin gibi int. tuşuna basınca çıkıyo evet ben görünürde bulamadım soruyum dedim.
  • HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.ŞİMDİ İNDİRDİM PROGRAMI AMA DAHA KULLANMAYA FIRSATIM OLMADI.EMİNİM ÇALIŞACAKTIR.ÇALIŞMASADA YİNE ÇALARIM KAPINIZI...
  • vestelden 299 liraya alınan lifedrive ı türkçeleştirmeyi başaramama gibi bi problem yaşıyorum.. tam olarak nerde yanlış yaptığımıda çözebilmiş değilim !?!?
  • kolay gelsin beyler. bi arkadastan palm lifedrive alacagim. ama bana cok reset attigini soyluyor. genel bi durummu bu turkcelestirince mi reset olayi artiyor. bide palm in sitesinde boyle bi urun goremedim. destegi hic yok sanki driver ek program vs. yoksa hp 3115 mi alsamm.
  • BEN BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM.BU DIVX PROGRAMININ BOYUTU 1 GB KADARMI? BEN TX E HAFTASONU 2 GB KART ALAYIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT 4 DAHA MI İYİ OLACAK ACABA? BİRDE BU PROGRAMI YÜKLER YÜKLEMEZ DİVX FİLMLERİ OYNATMAYA BAŞLIYORMU CİHAZ YOKSA ALT YAZI İÇİNDE AYRI PROGRAMMI İNDİRMEK GEREKİYOR?UMARIM SIKILMADINIZ YENİ ÜYEDEN :)

quote:

Orjinalden alıntı: turguaz

Cevabımdaki mavi şekilde yazan "burdan" yazısına tıklasaydın sorun olmazdı anlatımda vardı neyse

Download

Üstte download yazan yerden dosyayı indir ve herhangi bir yere çıkart.
    İçinden çıkan .prc uzantılı dosyaları hafıza kartındaki Palm/launcher klösörüne kopyala.
    Artık tcpmp player palminde kurulu
    quote:

Orjinalden alıntı: timclub76

YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FAKAT BEN HANGİ LİNKTEN İNDİRECEĞİM VE NASIL KURACAĞIM PEK ANLAMIŞ DEĞİLİM.FİRMAMDA DA YOUTUBE YASAKLI ORADANDA FAYDALANAMIYORUM.AKŞAM EVDEN DENEYECEĞİM FAKAT VARSA YAZILI BİR ANLATIMI BU PROGRAM VE KURMAK KULANMAK İLE İLGİLİ DAHA ÇOK YARDIMI DOKUNUR. (AMMA ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM NE?)

• pocket divx encoder programıyla hem boyut olarak hem de altyazı ekleyerek çevirebilirsin forumda da baya verildi indirebilirsin 1 gb diye bişey de yok arkadaşım tcpmp en çok kullanılan divx izleme programı o da 300-500 kb bişey kart olarak da önerim 2 gb mümkünse kingston
  • UDMH ne işe yarıyor arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

UDMH ne işe yarıyor arkadaşlar

UDMH (Unlimited dynamic memory hack - Sınırsız dinamik hafıza (ram) düzenleyici)

Palm cihazlar, işlemcileri küçük oldukları için 4mb tan fazla RAM ihtiyacı olan uygulamaların çalışmasına izin vermez ama bazı oyun emülatörlerinin çalışması için bundan fazlası gerekir işte UDMH ile sen istediğin uygulamaya 4mb fazla RAM ayırabiliyosun. Mesela piyasada PalmMAME ve Duke3D gibi Palm için hazılanmış bazı oyun emülatörleri var işte bunların çalışması için gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 9 Şubat 2008; 6:33:30 >
  • dokunmatik sorunu nasıl çözerim teşekürler
  • arkadaşlar KİNOMA programında -unsupported audio format- yazısı geliyor.youtube veya video dosyalarında bu yazı var ve ses çıkmıyor ama mp3 dosyalarında problem yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rain581979

dokunmatik sorunu nasıl çözerim teşekürler

tercihlerden halledebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: maksimu_s

arkadaşlar KİNOMA programında -unsupported audio format- yazısı geliyor.youtube veya video dosyalarında bu yazı var ve ses çıkmıyor ama mp3 dosyalarında problem yok....

normaldir onu çözen birini henüz tanımadım
  • quote:

quote:

UDMH ne işe yarıyor arkadaşlar

UDMH (Unlimited dynamic memory hack - Sınırsız dinamik hafıza (ram) düzenleyici)

Palm cihazlar, işlemcileri küçük oldukları için 4mb tan fazla RAM ihtiyacı olan uygulamaların çalışmasına izin vermez ama bazı oyun emülatörlerinin çalışması için bundan fazlası gerekir işte UDMH ile sen istediğin uygulamaya 4mb fazla RAM ayırabiliyosun. Mesela piyasada PalmMAME ve Duke3D gibi Palm için hazılanmış bazı oyun emülatörleri var işte bunların çalışması için gereklidir.

peki oyun haricinde örneğin blazerdayken meydana gelen resetlemelere bir faydası olur mu

• quote:

peki oyun haricinde örneğin blazerdayken meydana gelen resetlemelere bir faydası olur mu

Sanırım onun için Reset Doctor diye bi uygulama var, deneme şansım olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem ama bulabilirsen bir dene faydasını görebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 10 Şubat 2008; 2:31:44 >
  • quote:

quote:

Sanırım onun için Reset Doctor diye bi uygulama var, deneme şansım olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem ama bulabilirsen bir dene faydasını görebilirsin...

onu serialiyle birlikte bulabilirseniz upload edebilir misiniz ben bayağı araştırmıştım ancak bulamamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

vestelden 299 liraya alınan lifedrive ı türkçeleştirmeyi başaramama gibi bi problem yaşıyorum.. tam olarak nerde yanlış yaptığımıda çözebilmiş değilim !?!?

anladığım kadarıyla( cvp gelmediğine göre) bu genel bi problem değil, kullanıcının bi yerlerde yaptığı bi hatadan kaynaklanıyor öyle mi yani ?
  • quote:

onu serialiyle birlikte bulabilirseniz upload edebilir misiniz ben bayağı araştırmıştım ancak bulamamıştım

Keymakeri var hatta bu keymaker sadece Reset (pref) doctor değil hobbyistsoftware.com adresindeki birçok Palm uygulmasında da kullanılıyor... Program full sürüm oluyor ancak program nedir ne değildir denemedim, denedikten sonra fikirlerini bizlede paylaşırsan sevinirim.

/>
    />

http://*****share.com/files/90779563/reset_doctor.rar.html

• quote:

quote:

vestelden 299 liraya alınan lifedrive ı türkçeleştirmeyi başaramama gibi bi problem yaşıyorum.. tam olarak nerde yanlış yaptığımıda çözebilmiş değilim !?!?

anladığım kadarıyla( cvp gelmediğine göre) bu genel bi problem değil, kullanıcının bi yerlerde yaptığı bi hatadan kaynaklanıyor öyle mi yani ?

Lifedrive ile gelen cd'nin içinde bu konuyu açıklayan bir .pdf dosyası olacak ordan sırası ile işlemleri uygularsan olur eğer o dosya yoksa alttaki linkten ulaşabilirsin bunun dışında sorun net olmadığı için şimdilik bu kadar yardımcı olabiliyorum umarım işin görülür.

http://www.palmclubturkiye.com/europe/tr/support/handbook/LIFEDRIVE_TURKCE_DIL.pdf

Ancak kod numarasını .pdf yeralan 5. bölümdekihttp://jistota.redgrep.cz/reg/treo1 adresinden değilde
    bu adresten isteyeceksinhttp://www.palmclubturkiye.com/europe/tr/support/ sanırım bazı yerlerde bilgilendirme hataları yapıyorlar destek konusunda biraz eksikleri var.

Bendede ilk seferinde olmamıştı mutlaka gözden kaçan küçük bir nokta vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 11 Şubat 2008; 6:49:04 >

• Arkadaşlar benim aradığım bir oyun var. Bubblez oyunu bilirsiniz balonları patlata patlata bitirmeye çalıştığımız.Bu oyunu palm tx için nereden bulabilirim bir fikri olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.