Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cep bilgisayarları veya akıllı telefonlardan kullanmadığım kalmadı sayılır... palm maceram 10 yıl önce zire 71 le başladı zire 72 , palm tx, sony clie ve lifedrive hepsini kullandım bir türlü vazgeçemiyorum sade, hızlı ve etkili bir sistem biraz daha geliştirilseydi bence şu anki android veya iphone lara rakip bile olurdu... yazık ki artık palm işletim sistemi geliştirilmiyor ve tarihin tozlu raflarına kaldırıldı... halen lifedrive ve palm tx im var... liferive i yeni aldım ilgilenen varsa temiz diğer paltx imi gittigidiyorda satışa koydum (klavyesi de var)LİNK AŞAĞIDADIR...
    Ayrıca pil sorunu olanlara tavsiyem ebay de piller satılıyor aslında sipariş çok kolay biraz elektronik bilgisiyle veya bir elektronikçide çok rahat pili taktırabilirsiniz....

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/palm-tx-cep-bilgisayari-2gb-sd-palm-klavye-47494330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekbey -- 16 Kasım 2011; 12:01:13 >

• palm web os kullanarak iphona rakıp olmaya calısıyor palm pre 3 su ana kadarkı en guclu modellerınden bırıdır malesef ulkemızde satılmıyor almanyadan gelıyor genellıkle
    yanı efsane bıtmedı
    not:palm tx mukemmeldı ya
  • palm zire 31 kullandım bende harika bir cihazdi.palm pre plus telefonlarda var almanyadan gelme.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.