Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım Life Drive fiyatı ile ilgili karışık olan ne? vestelkonsept.com sitesinde 299 YTL. Fiyat gayet açık isteyen buradan temin edebilir.
  • arkadaşlar biri palma linux nasıl yüklenir anlatıversin bi zahmet o kadar araştırdım bi türlü beceremedim şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşlar merhaba bende holux m1000 bt gps modulu var ve cok dfüzgün çalıştırabiliyorum ankara ve istanbul haritaları ile problem yaşamadım. fakat garminide daha yuklemedim en yakın zamanda yukler seni bilgilendirmeye çalışırım arkadaşım.

GPS hakkında ayrintili bilgi istiyoruz

cihazne?
    bluethooth lamı baglantı kuruyor
    nekadar pil yiyor
    kac ytl ye mal oluyor
    harita paketlerini ekstra satın almakmı gerekiyor
    tekbir gps cihazında bir ureticinin haritalarımı calistrilabiliyor.. yani baska gps haritalari ve software leri uygulayabiliyormuyuz?
    son olarak
    memnun kalmadıgınız yonleri varmı

arkadaşım dediklerini zaten cevapladım fakat daha açıklayıcı olmam gerekirse cihazım holux m1000 bluetooth gps ve palm tx kullandığım program tomtom harita istanbul ve ankara haritası olan harita. m1000 daha 2. kez pilini doldurmadım fazla kullanmıyoruım sakaryada olduğum için bu yuzden bilemiyorum. hangi programı yuklersen ona göre haritayı calıştırabilirsin fakat palm de sadece garmin ve tomtom oldugu için bu iki programın haritalarını kullanabilirsin. bende gps i 50 60 ytl arası aldım ebaydan.

• quote:

Orjinalden alıntı: erdc

Arkadaşım Life Drive fiyatı ile ilgili karışık olan ne? vestelkonsept.com sitesinde 299 YTL. Fiyat gayet açık isteyen buradan temin edebilir.

evet arkadaşım karışık olan nokta da tam orası
    o fiyatta vestelkonsept de oldugunu biliyorum ama ben orası için konuşmadın arkdaşım bi vestel bayide çalışıyor orda fiyat hala yüksek gözüküyor yani kampanyadan ya haberleri yok yada bu kampanya oraya daha gelmedi ben tx veya life drive bulamayan arkdaşlar varsa eger burdan yardımcı olabilirim dediim...
  • iyi gunler.Bende Gecte Olsa Tx Almayi Kararverdim mp4 calar alcaktim baktim ise yararlari 130-200ytl arasi Tx ler in 199 Life Drive lerin 299ytl oldunu hatirliyom.Teknosa yada Vestel bayilerini Gezsem TX Bulabilirmiyim?
    Asadaki maddelerde Aklima Takilan Sorular var Bilenler Cevaplarsa Sevinirim
    1)En buyuk Sorum Tx lerin Calisirken Belli Zaman Sonra Ozellikle Ekranin ordan SES GELDiGi DOGRUMU?
    2)Batarya Performansi nasil yani mp3 dinlersek kac saat calisir Film izlersek Kac saat batarya dayanir
    3)TX Ekrani buyuk Life Drive gore ozaman Life Drive dahami az sarj harciyor yani Ekran Sarj alakalimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BayMerakli

iyi gunler.Bende Gecte Olsa Tx Almayi Kararverdim mp4 calar alcaktim baktim ise yararlari 130-200ytl arasi Tx ler in 199 Life Drive lerin 299ytl oldunu hatirliyom.Teknosa yada Vestel bayilerini Gezsem TX Bulabilirmiyim?
    Asadaki maddelerde Aklima Takilan Sorular var Bilenler Cevaplarsa Sevinirim
    1)En buyuk Sorum Tx lerin Calisirken Belli Zaman Sonra Ozellikle Ekranin ordan SES GELDiGi DOGRUMU?
    2)Batarya Performansi nasil yani mp3 dinlersek kac saat calisir Film izlersek Kac saat batarya dayanir
    3)TX Ekrani buyuk Life Drive gore ozaman Life Drive dahami az sarj harciyor yani Ekran Sarj alakalimi?

Eski bir TX kullanıcısı olarak sorularını cevaplamaya çalışiyim..
    1) çok az bir dip ses geldiği doğrudur.Fakat bunu ancak gece sessizliğinde hissedebilirsin..
    2)yaklaşık 8-10 saat tam ekran video izlemeye imkan verebilecek bir bataryası var.. MP3 olarak hiç denemedim..
    3)ekranın şarj ile mutlaka alakası vardır fakat büyük ölçüde bir fark olacağını zannetmiyorum..

TX bulman zor fakat LD bulabilme ihtimalin var vestel bayilerinde..

• ÜRÜN SATILDI

Arkadaşlar dışarı bile çıkarmadığım sadece pişman olmamak için aldığım Palm TX imi satmak istiyorum samsung i600 alıcam ürünün yanında Palmone Wireless Klavye ve 2gb SD kart var garantisi hala devam etmekte 1.5 yıl bir çizik dahi yok hiç bir sorunuda yoktur format bile atmadım kullanmadım desem çok doğru olur ilgilenen arkadaşlarla msn den görüşmek isterim

laciwerd@msn.com

Aldığım fiyattan vericem
    Resminide bırakayım ürünün

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE***

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 16 Ocak 2008; 22:55:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_ka

arkadaşlar biri palma linux nasıl yüklenir anlatıversin bi zahmet o kadar araştırdım bi türlü beceremedim şimdiden sağolun

http://forum.donanimhaber.com/m_17875052/mpage_24/key_/tm.htm

Yukarıdaki link linux kurulumunu anlatıyor. Sırayı takip edince sorunsuz kurulum yapabilirsin . Tavsiyem kurulum yapmadan önce o sayfada kurulum ve kurulumdan sonra kullanıcıların yaşadığı deneyimleri okuman. Neticede sevende oldu sevmeyende.
  • bendeki palm kendiliğinden kapandı şarjı bitti idye düşündüm şarja taktım nitekim şarjdayken açıldı bir ara tamam sorun yok dedim kapattım ama şimdi ne şarjdayken açılıyor nede normalde..
    Böyle bir sorunla karşılaşanız var mı?
  • Geçmiş olsun.Arkasındaki reset tuşuna bastınmı ?. Olmazsa forumda H.Format yöntemi yazıyor birde öyle dene. Symbian tellerde açılmayınca Format komutu çalışıyordu.Belki bundada çalışır. Birde pil cihazın içinde lehimli . Bu havalarda nem yapmış olabilir. ( montun cebinde vsvs.. taşıyınca buhar yapar. )
  • Reseti denedim olmuyor Hard Reset denemedim olmazsa onu deneym.

Ama galiba ikinci yazdığın mantıklı sürekli cebimde çünkü.. :(

Bahtsızlığıma servis yoğunmuş telefonları açmıyorlar.
    Pamin kendi sitesinede şuan ulaşılamıyor aka arkaya denk gelir zaten şansılıklar :)
  • Arkadaşlar TX için ekolayzır ayarlı bir mp3 çalar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar TX için ekolayzır ayarlı bir mp3 çalar var mı?

Al abi seriali içinde rar şifresi fatguncom
    http://rapid share.com/files/82768231/Pocket_Tunes_Deluxe_4_1_.0.3.rar.html
  • Arkadaşlar Tugnsten Tx ile ilgili bir anektod vermek isterim.Cihazım 2,5 aydır serviste, arızası kulaklıktan tek taraftan ses gelmesi idi.Her 15 günde bir yolda diye cevaplanıyorum.Artık telefonlarda cevap vermiyor Altera'nın, mailler zaten okunmuyor.Cihaz Uctumu diye yarın ziyaret edecem.Cihazı servise vermeyi düşünenler alternatif bulursa daha iyi olur.Ben arızası yapılmadıysa geri alacam.Bu kadar elk.cihaz aldım bu kadar ilgisiz bir müessese ile karşılaşmadım Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Dostum bu versiyonda ekolayzır olduğuna emin misin? Çünkü aynısını kullanıyorum ve yok, yada ben bulamıyorum. Bi yerlere tıklamak gerekiyorsa yazarsan sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Dsotum yüklü programa senin verdiğin kodu girdim oldu. Teşekkür ederim :)
  • abi bu pda da telefon yapabiliormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

abi bu pda da telefon yapabiliormuyuz?

Hayır PALM TX 'in cep telefon özelliği yok malesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: edarguner

Arkadaşlar Tugnsten Tx ile ilgili bir anektod vermek isterim.Cihazım 2,5 aydır serviste, arızası kulaklıktan tek taraftan ses gelmesi idi.Her 15 günde bir yolda diye cevaplanıyorum.Artık telefonlarda cevap vermiyor Altera'nın, mailler zaten okunmuyor.Cihaz Uctumu diye yarın ziyaret edecem.Cihazı servise vermeyi düşünenler alternatif bulursa daha iyi olur.Ben arızası yapılmadıysa geri alacam.Bu kadar elk.cihaz aldım bu kadar ilgisiz bir müessese ile karşılaşmadım Bilginize.

dostum benim görüşlerim tam tersi yönde cihaz 3kez servise gitti enfazla 10 gün içinde geri geldi sonunda cihazı değiştirdiler kargo parası bile vermedim ayrıca mailler e anında cevap geldi mailime 1 saat içinde telefon ederek cevap verdiler bence gayet iyi bir teknik servis sizin başınıza gelenler üzücü umarım sorununuz çözülür bana çok yardımcı olan teknik servisin size çok kötü davranmasını anlayamadım benim şahsi görüşüm servis gayet iyi ama PALM KÖTÜ BİR CİHAZ..........

• walla bana denk geldi herhalde :)bugün hala cihazın geleceği hakkında bir bilgi verilmemesine karşın sus payı olarak bir tane LDRIVE Verdiler :)). Bu arada bu cihazların üretimi durmuş onuda ekleyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

quote:

Orjinalden alıntı: edarguner

Arkadaşlar Tugnsten Tx ile ilgili bir anektod vermek isterim.Cihazım 2,5 aydır serviste, arızası kulaklıktan tek taraftan ses gelmesi idi.Her 15 günde bir yolda diye cevaplanıyorum.Artık telefonlarda cevap vermiyor Altera'nın, mailler zaten okunmuyor.Cihaz Uctumu diye yarın ziyaret edecem.Cihazı servise vermeyi düşünenler alternatif bulursa daha iyi olur.Ben arızası yapılmadıysa geri alacam.Bu kadar elk.cihaz aldım bu kadar ilgisiz bir müessese ile karşılaşmadım Bilginize.

dostum benim görüşlerim tam tersi yönde cihaz 3kez servise gitti enfazla 10 gün içinde geri geldi sonunda cihazı değiştirdiler kargo parası bile vermedim ayrıca mailler e anında cevap geldi mailime 1 saat içinde telefon ederek cevap verdiler bence gayet iyi bir teknik servis sizin başınıza gelenler üzücü umarım sorununuz çözülür bana çok yardımcı olan teknik servisin size çok kötü davranmasını anlayamadım benim şahsi görüşüm servis gayet iyi ama PALM KÖTÜ BİR CİHAZ..........

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.