Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TX de Card reader ile attığım video ve mp3 leri LD da nasıl yükleyecem çözemedim .Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar.25 sayfa okudum ama bulamadım çözüm.TX gelene kadar bunu kullanmak zorundayım :))
  • bende bugün aldım aleti fakat usb ile birtürlü bağlantı sağlayamadım yardım edin arkadaşlar..
  • hallettim gerek kalmadı
  • Arkadaşlar pocket tunes ile kullandığınız ekolayzır ayarlarını buraya yazabilir misiniz? Nasıl daha iyi ses alabilirim ?
  • eQ Ayarları açıkcası dinlediğiniz müzik zevkine göre değişir.kulaklıktan dinleyecekseniz 1 khz diğer frekanslara göre daha düşük tutulup öteki frekanslar flat bıralır.Genel kullanım budur.Ama cihaz hoparlörlerinden dinleyeckseniz bass frekanslar düşük tutulup diğerleri flat bırakılır.

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar pocket tunes ile kullandığınız ekolayzır ayarlarını buraya yazabilir misiniz? Nasıl daha iyi ses alabilirim ?
  • arkadaslar g500 le goruntulu ıletısım yapamıyorum msn den yardımcı olacak varmı sımdıden tesekkur edrım
  • Arkadaşar tx için oyun nereden çekebilirim? Ya wm de bir dünya oyun vardı ama palm için bulamıyorum
  • bende fırsat bulsam gıdeceğim servise umarımbenimkini çabuk dönerler :)
  • Pocket Divx encoder programını tavsiye edeni şuan hatırlamıyorum ama çok teşekkürler.Ld'da drive mode olayını çözdükten sonra korkunç uploadlar yapıyorum.Txde böle özellik olsa harika olacak walla.
  • Şuan İtibariyle Hotsync'da program yüklerken cihaz kapandı ve bir daha açılmıyor.Walla geçmiş olsun bir daha açılacağınıda sanmıyorum.Palm ile maceram sanırım bitmiştir.Başına gelen varsa tecrübelerini alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edarguner

Şuan İtibariyle Hotsync'da program yüklerken cihaz kapandı ve bir daha açılmıyor.Walla geçmiş olsun bir daha açılacağınıda sanmıyorum.Palm ile maceram sanırım bitmiştir.Başına gelen varsa tecrübelerini alabilirim.

benim cihazda kapandı durup dururken servise gittiii
  • hard reset yapıp denediniz mi?
  • komplocu ve erdar güner aynı şikayetteyiz açılmıyor..
    ama ben bir kaç gün bekleyince yavaştan sorunun kaynağına inmeye başladım..Şarjda sıkıntı var diyorum.

şarj olurken aşırı ısınıyor ve şarj sırasında açılmıyor yani şarj olmuyor..
    ama aradan bir gün geçiyor soğuyor den gelirse şarj olurken açılıyor ordaki göstergede 70 lere geliyor daha sonra tekrar 6 lara düşüp tekrar 70 lere cıktıgını gördüm şarj seviyesinin.Benc eproblem şarjla ilgili bakalım fırsat bulursam servise götüreceğim..
  • Hard reset yaptım ama cihazda hiç bir varlık yok.Ne ışık yanıyor nede ekran açılıyor.Şarjı %100 ken bu olay oldu.Bir program atarken durup dururken ekran beyaz oldu kendini resetliyor sanıyordum ama bir daha açılmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: kado06

hard reset yapıp denediniz mi?
  • acil yardım arkadaslar!!!!
    nr deluxe kumanda programı ıcın shov televızyonu ıcın kodu olan ya da uretıp bana atabılcek olan varmı acıl olarak kucuk tv nın kumandası kayıp baska yerde de bulamadım
  • arkadaslar internetten uyumlu bir kılıf bulabilen var mı yada arayan oldu mu
  • bi sorum daha olacak,
    içindeki orjinal documents to go versiyonunda excel de grafik çizilmiyor .. bu sorunu halleden var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sof -- 16 Ocak 2008; 19:28:14 >
  • eger lifedrive icin kilif soruyorsaniz internette goremedim.ne yazik ki grafik cizimi icinde yazilimin premium versiyonunu para odeyerek yuklemek disinda bir cozum yok sanirim.
  • tx için sordum ama zaten herikisi için de yok sanırım :(
  • Ne güzel bütün konuyu özenerk takip ediyorum ama benim sorunum çok büyük. Benim henüz bi tx im yok ve nerden alabilirm bilmiyorum bulamadım, kampanyalar tükenmiş = (
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.