Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Palm Tx ile bt gps kullanan var mı?
  • Arkadaşlar cihazı bugün aldım. İlk aldığımda müzik dinliyordum şimdi her 2 saniye de bir duruyor sonra devam ediyor biraz bekledikten sonra tabi. Bide bu cihazı nasıl kaparım? Nasıl yeniden başlatırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar cihazı bugün aldım. İlk aldığımda müzik dinliyordum şimdi her 2 saniye de bir duruyor sonra devam ediyor biraz bekledikten sonra tabi. Bide bu cihazı nasıl kaparım? Nasıl yeniden başlatırım?

Merhaba Arkadaşlar ;
    2 gün önce sahibi olduğum PALM TUNGSTEN T|X model cep bilgisayarımı,GSM özelliği olan bir smartphone almayı planladığım için ( TOSHIBA G500 ), megaturk arkadaşıma sattım. Kendisine tekrar hayırlı olsun diyor iyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum.
    Cihazı sattım fakat elimden geldiği kadar her konuda yardım etmeye çalışıcam..Bir sorununuz olduğunda PM yoluyla yada bu başlık altından sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.
    Sanırım hep bir TX hayranı olarak kalmaya devam edicem
    Tüm TX ve LD kullanıcısı arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlar,iyi günler dilerim

Edit : megaturk Arkadaşımın müzik dinlerkenki takılma sorununu hallettik Cihaz palm işletim sistemine sahip olduğundan program kapatma gibi bir olgu söz konusu değildir.Cihazı yeniden başlatmak için ( Reset ) , cihazın arka tarafında bulunan ufak içeri doğru oyuk tuşa basmanız yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 27 Aralık 2007; 19:39:28 >

• Selam gencler ve genc hissedenler. Efendim ben de Vestelin yaptigi kampanya sayesinde bir adet Palm T|X sahibi oldum . Yogun olarak kullanmasam da cok hosuma gitti cihaz. Oncelikli video oynatici olarak kullanmayi planladim, bunun icin ciahzin bataryasinin yeterli olmayacagini dusundugum icin oturup bir adet 1.5V -> 5V donusturucu (USB cikisli) yaptim. Ancak kullananlarin malumudur ki PC ye taktiginizda eger yazilimi kurmadiysaniz PC dusuk akim ile sarj eder cihazi (100 mA) ancak yazilim yuklendikten sonra hizli sarj olayina gecer. Bu yuzden bu yaptigim tasinabilir batarya bir isime yaramamis oldu. Adaptore baktigimda 5.2 V cikisi oldugunu goruyorum, sanirim adaptorden kablosunu kesip bununla 5V u verirsem sorun olmaz. Ancak simdi ben bu cihazin sarj adaptorunu hic etmek istemiyorum durduk yere. Anladigim kadai ile hizli sarj istegi palm tarafindan yapiliyor, ama tabiiki PC tarafindan uygun datayi bekliyor. USB kablonun data pinleri bosta, bunlari bir adet microya baglayip gerekli datayi burdan gondererek hizli sarj moduna gecebilirim diye umit ediyorum (cok iyimserim biliyorum) . Bu tip bir peoje var mi ortamda ? iyi guzel muzik dinliyoruz, ancak 3 saat pili gitmeyince de insanin cani sIkIliyor dogal olarak. ebay uzerinde satilan yuksek kapasiteli USB harici piller var, bunlari da ayni nedenden kullanamiyoruz. Tabii elinde eski bir adaptor olup da kesecek olursa hicbir sorun kalmiyor o zaman.. soru-sorunum pc-palm arasindaki iletisim konusunda detayli bilgi edinebilecegim bir kaynak var mi bildiginiz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: tomusga

quote:

Orjinalden alıntı: doktorbursa

malesef blazer yetersız opera mini yi yuklemelısın zaten java yuklemıssındır forumdan ayrıntılı lınklere ulasabılırsınız

geçenlerde rapid le birşey indirmeye niyetlendim ama olmadı.java yüklenmeli diye bir uyarı verdi.Nereden yükleyebilirim bu java yı.

JAVA :http://rapid share.com/files/79488830/java.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Arkadaşlar cihazı bugün aldım. İlk aldığımda müzik dinliyordum şimdi her 2 saniye de bir duruyor sonra devam ediyor biraz bekledikten sonra tabi. Bide bu cihazı nasıl kaparım? Nasıl yeniden başlatırım?

Merhaba Arkadaşlar ;
    2 gün önce sahibi olduğum PALM TUNGSTEN T|X model cep bilgisayarımı,GSM özelliği olan bir smartphone almayı planladığım için ( TOSHIBA G500 ), megaturk arkadaşıma sattım. Kendisine tekrar hayırlı olsun diyor iyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum.
    Cihazı sattım fakat elimden geldiği kadar her konuda yardım etmeye çalışıcam..Bir sorununuz olduğunda PM yoluyla yada bu başlık altından sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.
    Sanırım hep bir TX hayranı olarak kalmaya devam edicem
    Tüm TX ve LD kullanıcısı arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlar,iyi günler dilerim

Edit : megaturk Arkadaşımın müzik dinlerkenki takılma sorununu hallettik Cihaz palm işletim sistemine sahip olduğundan program kapatma gibi bir olgu söz konusu değildir.Cihazı yeniden başlatmak için ( Reset ) , cihazın arka tarafında bulunan ufak içeri doğru oyuk tuşa basmanız yeterli olacaktır.

PyRRhiC beraber çıkmıştık be bu yola
    hadi hayırlı olsun yeni telefonun

• quote:

Dostlar Tx ile en fazla kaçlık hafıza kartı kullandınız yada kullanıyorsunuz? Hangi marka ?

Kingston 2gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

arkadaşlar life drive cihazı 2 defa servise göndermeme rağmen resetleme sorunum çözülmedi wifi den bağlantıyapıp internete girdiğimde yaklaşık 1 saatte 10 kez resetleniyor bu ve buna benzer resetlenme sorunu yaşayanlar varmı?.........

miniopera.comdan operayı indir türkçesi mevcut öncesinde de javayı kur sonuç mükemmel
  • Arkadaşlar palm cihazım için oyun nerden bulabilirim? Ayrıca sizler videoları hangi program ile convert ediyorsunuz?
  • quote:

Arkadaşlar palm cihazım için oyun nerden bulabilirim? Ayrıca sizler videoları hangi program ile convert ediyorsunuz?

Bu programı masaüstü bilgisayarına kurduğunda videoları bu programla küçültüp TX için uyumlu hale getirebilirsin.

http://rapid share.de/files/38147795/PocketDivXEncoder_0_1_.3.60.rar.html
  • anladığım kadarıyla gps konusunda ilgilenen arkadaşımız yok ben forumdaki arkadaşların sayesinde cihaza garmin türkiye haritasını yükleyebildim tek eksik bt gps alıcı ama hangi model uyar bilmiyorum o yüzden cesaret edip alamadım Belki bilmeyen arkadaşlar vardır youtube da palm ile ilgili videolar var cihaz nasıl açılır ekran nasıl değiştirilir vs anladığım kadarıyla 1-2 sene içinde cihazın pili öldüğünde değiştirme konusunda sıkıntı çekeceğiz çünkü pil anladığım kadarıyla ana karta leğimlenmiş saygılarımı sunar hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Arkadaşlar palm cihazım için oyun nerden bulabilirim? Ayrıca sizler videoları hangi program ile convert ediyorsunuz?

Bu programı masaüstü bilgisayarına kurduğunda videoları bu programla küçültüp TX için uyumlu hale getirebilirsin.

http://rapid share.de/files/38147795/PocketDivXEncoder_0_1_.3.60.rar.html

Dostum linkte programı çektim ama rar dan çıkmıyor.

• palm tx royaltek 2100 ile uyumuymuş cihazı denedim harita proramı hatasız çalıştı.
  • arkadaşlar merhaba bende holux m1000 bt gps modulu var ve cok dfüzgün çalıştırabiliyorum ankara ve istanbul haritaları ile problem yaşamadım. fakat garminide daha yuklemedim en yakın zamanda yukler seni bilgilendirmeye çalışırım arkadaşım.
  • arkadaşlar merhaba ;

vestelin kampanyası devam ediyor mu ?

palm tx ile palm life drive arasında ne fark var hangisini tavsiye ediyorsunuz ? en ucuza nerden alabilirim ?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

quote:

malesef blazer yetersız opera mini yi yuklemelısın zaten java yuklemıssındır forumdan ayrıntılı lınklere ulasabılırsınız

geçenlerde rapid le birşey indirmeye niyetlendim ama olmadı.java yüklenmeli diye bir uyarı verdi.Nereden yükleyebilirim bu java yı.

java yı indirdim yükledim ama instal etmiyor.URL seç diyor hepsini denedim ama olmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşlar merhaba bende holux m1000 bt gps modulu var ve cok dfüzgün çalıştırabiliyorum ankara ve istanbul haritaları ile problem yaşamadım. fakat garminide daha yuklemedim en yakın zamanda yukler seni bilgilendirmeye çalışırım arkadaşım.

GPS hakkında ayrintili bilgi istiyoruz

cihazne?
    bluethooth lamı baglantı kuruyor
    nekadar pil yiyor
    kac ytl ye mal oluyor
    harita paketlerini ekstra satın almakmı gerekiyor
    tekbir gps cihazında bir ureticinin haritalarımı calistrilabiliyor.. yani baska gps haritalari ve software leri uygulayabiliyormuyuz?
    son olarak
    memnun kalmadıgınız yonleri varmı

• arkadaşlar elimde satılık palm tx war sıfır gibi aklınızda olsun kutusu faturası kutu içeriği tam.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

quote:

java yı indirdim yükledim ama instal etmiyor.URL seç diyor hepsini denedim ama olmadı.

Tamamdır kurmuşsun sorun yok

• merhaba Palm tx kullanıcıları.herkezin yeni yılında saglık mutluluk ve başarı diliyorum.allah gönlünüze göre versin.fazla online olamadıgım için bana pm den yazan arkadaşlara cevap veremedim kusura bakmayın.hala palm almak isteyen arkadşların oldugunu görüyorum.

vestelde çalışan arkadaşlara sordugumda ise

ellerinde

1 tane palm tx
    2 tanede palm life driver var.

ve ürünler sıfır kutusunda isteyene satabilirim.fiyat konusunda ise palm tx 300 ytl dediler
    life drive ise onun fiyatı karışık vestel bayide
    onun fiyatı baya bi yülsek görünüyor ama başka yerlerde fiyat düşük bölge sorumluları ile life drive hakkında fiyat almaya çalışıyorum.herkeze mutlu yıllar
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.