Şimdi Ara

Palit/XpertVision 9600 GT \\ Palit Sonic Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktaki markanın 9600 GT'lerinin bir durumu - sorunu var mı? Özellikle soğutma konusunda?

9600 GT alacak biri Palit'in özel soğutmalı çözümlerini mi, başka markaların referans soğutmalı - özel soğutmalı çözümlerini mi tercih etmeli? Hız aşırtma olabilirliği de değerlendirerek düşünürsek? (Hız aşırtma olabilirliği, fanın %100'de çalıştığı durumlar için değerlendirin.)

Fiyat önemli değil (240 dolar + kdv sınırına kadar).

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Mart 2008; 15:37:37 >

• palit 9600 sonic veya beklersen zotac 9600 gt amp al derim
  • İkisini de 179 - 186 dolara bulabiliyorsun, palit daha ucuz ama ben kutu içeriğine gıcık oldum.

hdmi kablo yok, hadi onu geçtim vga-dvi dönüştücü yok,
  • Kartı yarın alacağım, büyük olasılıkla. Bekleme yok.

Palit Sonic, iyi bu durumda, ama bulmak zor gibi.

Palit'lerin bellekleri iyi gidiyor mu acaba?

Kutusundan tam sürüm oyun çıkan 9600 GT var mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mart 2008; 16:40:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nucro

İkisini de 179 - 186 dolara bulabiliyorsun, palit daha ucuz ama ben kutu içeriğine gıcık oldum.

hdmi kablo yok, hadi onu geçtim vga-dvi dönüştücü yok,

ben zotac 9600 gt aldım kutudan çıkıyor dvi vga dvı hdmı dönüştürücüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Kartı yarın alacağım, büyük olasılıkla. Bekleme yok.

Palit Sonic, iyi bu durumda, ama bulmak zor gibi.

Palit'lerin bellekleri iyi gidiyor mu acaba?

Kutusundan tam sürüm oyun çıkan 9600 GT var mı peki?

oyunu bişlmiyorum ama palit sonic oc yapanlar var forumda
  • Hepsinden tam sürüm oyun çıkıyor Palit'lerin...Çok rahat overclock oluyor vede soğutması kaliteli...Çok rahat bir şekilde Sonic hızlarını geçebilir,hatta çok fazla üstüne çıkabilirsiniz...Arkadaşımda denemeler yaptım,hızaşırtma yapılınca performans ciddi derecede artıyor...Palit'te ramler iyi durumda...Kısaca Palit 9600GT almalısın Tuğer...Vede hemen testlerini yapmalısın,çünkü çoğu almayı düşünen kişi senin gibi birinden 9600GT'nin kullanıcı testlerini bekliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu belirtmek istiyorum:

Kartı 3B uygulamalarda test etmek amacıyla alacağım, kullanmak amacıyla değil. 9600 GT'nin başarımını görmek ve göstermek istiyorum.

O nedenle, benim için en önemli şey, %100 fan hızında (yani, soğutmanın etkisi en aza indirilmişken) ne kadar hız aşırtma oldukları. "Palit'te kaç ns bellek var, MSI'da kaç ns bellek var veya hepsinde aynı mı?", gibi soruların cevabı önemli.

Oyun meselesi ise, almışken bir işe yarasın diye. Mühim bir şey değil. Takoz bir kartı oyun var diye almam yani. O soruyu boş verebilirsiniz de.

Yanlış anlama olmasın. Kartların kablo vs., her türlü ayrıntısından bu konuda bahsetmeye devam edin. Başkalarının işine yarar bu bilgiler, çünkü.

Sadece, benim tercihimi etkilemez.

quote:

palit sonic oc yapanlar var forumda

Bu konuya girerler inşallah. Ya da ben onları bulayım.

Bellekleri, stabil olsun veya olmasın, 2100 - 2200 arası görürse şahane olur.

quote:

Hepsinden tam sürüm oyun çıkıyor Palit'lerin...çok rahat overclock oluyor vede soğutması kaliteli...Çok rahat bir şekilde Sonic hızlarını geçebilir,hatta çok fazla üstüne çıkabilirsiniz...Arkadaşımda denemeler yaptım,hızaşırtma yapılınca performans ciddi derecede artıyor...Palit'te ramler iyi durumda...Kısaca Palit 9600GT almalısın Tuğer...Vede hemen testlerini yapmalısın,çünkü çoğu almayı düşünen kişi senin gibi birinden 9600GT'nin kullanıcı testlerini bekliyor

Bu cevabı yeni gördüm. Bilgi için teşekkürler.

Hangi oyun(lar) çıkıyor?

Ek: Sanırım TR Anniversary çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mart 2008; 17:03:55 >

• benizm zotacdan çıkmadımı yoksa benmi göremedim yaw :)
  • 2 hafta önce Gold Bilgisayar'dan Palit 9600GT aldık. Sisteme taktım ama fazla kullanma fırsatım olmadı. Seninle paylaşabiceğim kutu içeriği ve sıcaklık değeri olur. Öncelikle kart çok basit görünüyor , estetik yönü zayıf. Ama Sıcaklık değerleri iyi , yüksüz 33 dereceydi, yük altında ise 59 derece gördüm. Kutu içeriğinde DVİ- Analog dönüştürücü yok , Tomb raider'in son oyunu ve svideo ve diğer bağlantı kabloları vardı..
  • Teşekkürler, bilgi için.

MSI da güzel duruyor:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3143

Yalnız, resimdeki kart mı gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mart 2008; 17:44:15 >
  • BU soruna yarın cevap verebilirim.Yarın nova'ya gidip ürünü inceleyeceğim
  • Palit al kafan rahat etsin!!!
    Soğutma süper boşta 30c tam yükte 45c (42c) gördüm birazdan daha da yüklenmeye çalışıcam.
    Ben fanı %60 çalıştırıyorum ses pek duyulmuyo ama %50 de de nerdeyse aynı sonucu alırsın. %50 de hiç ses yok!!!
    oc durumu ise ben düz modelini gpu/shader/ram === 725/1850/2100 olarak kullanıyorum ki bu sonic üstü!!!
    Sonic alırsan ram soğutucusu oldğundan şansın varsa tahminen ramler 2300'ü görür.
    Sonic gpu zaten 780 oluyodu sanırım. Shader hızı ise 1900 hatta 1950 olur diye tahmin ediyorum.

Tam sürüm olarak benimkinin yanından tom raider anniversary oyunu çıktı. Düz modellerde dvi-vga dönüştürücü çıkmıyor ve dijital ses bağlantı kablosu da bulunmuyor.

Bkz:

http://forum.donanimhaber.com/m_21538801/mpage_1/key_//tm.htm#21538801

Seçimini yap arkadaşım!!! Gerisi sana kalmış!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 6 Mart 2008; 21:52:34 >

• sıcak fırsatlar bölümüne bakarsan Msı 9600gt Oc modeli var 195dolar+kdv çok güzel kart...
  • Palit normâl sonic ve kırmızı MSI'yı gözüme kestirdim. İkisinden birini alacağız artık.

Düz Palit'i sevemiyorum. Belleklerin çok dandik bir biçimde soğutulması can sıkabilir. Gerçi, normâl Sonic'in bellek soğutması da fazla iyi görünmüyor. Kırmızı MSI bu konuda daha iyi olabilir.

Sonic'in de, şu, kartın tamamını kaplayan sarı renki dış kısmı olan sürümü bulunabilse keşke.

quote:

BU soruna yarın cevap verebilirim.Yarın nova'ya gidip ürünü inceleyeceğim

Karşılaşırız belki :)

Wishne'ye de bir bakarım olmazsa. Yeri ters değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Mart 2008; 0:05:20 >
  • Kart istediğin gibi çıkar inş da sende kurtulursun bellek yönetim sorunu meselesinden tuğer hocam
  • Hocam, ben 8800 GTS G92 512 MB'yi kullanmaya devam edeceğim. 9600 GT almamdaki tek amaç, test.

Ama, bakın, dediğiniz doğru. 9600 GT bellek yönetimi adamsa ve yüksek saat hızlarına çıkarsa, neden olmasın :) Yakın gelecekte 9600 GT kulanmaya başlarım belki, o tür bir durumda. Olmazsa, oyuna göre kart değiştiririz G92 88 GTS bazen 9600 GT'yi fena tokatlıyor çünkü
  • Aslında bu testin sonuçlarına göre büyük ölçüde şekillenir kafamda 9800gtx bekleyip beklememe olayı.
  • Evet, bu da doğru. 9600 GT'de bir şey değişmemişse, 9800 GTX 512 MB'ler rezil olacak, denebilir.

Tabii, yine de 9800'ün çıkmasını beklemek gerekli.
  • 25 mart deniyor zaten beklerim bu saatten sonra hiç olmadı diğer kartlara indirim getirtebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.