Şimdi Ara

PALIT - PX7600GT ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GRAFİK İŞLEMCİ 7600GT
    ÇEKİRDEK HIZI 575 MHZ
    BELLEK HIZI 1400 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 128 BIT
    İŞ HATTI 12 ADET
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ 400 MHZ

SİZCE BU KART HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ NEDİR 141$ HERHANGİ BİR KUSURU VARMIDIR LEADTE E GÖRE ISINMA VE PERFORMAN OLARAK HATTA PALİT İN ÇEKİRDEK HIZI 15 MHZ DAHA YÜKSEK VE DİGER BİR OLAY İSE BEN LEADTEK KULLANIIYIM ŞUAN PALİT NASIL BİR MARKA SİZCE HANGİSİ MANTIKLI

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1635 LEADTEK 169$
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1756 141$

• http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=9881687&cat=296&mem=108374
    bu linkte TRQX arkadaşımızın konu hakkındaki test bilgileri yer alıyor. burda aradığın şeyi bulabilirsin.
  • Palitin fiyatı uygun ancak leadtek ile aynı fiyata XFX varken Palit ve Leadtek alınmaz. XFX Türkiyede daha yeni yeni tanınıyor fakat ekran kartında BFG ve eVGA ile birlikte en iyisidir. Yabancı forumları incelersen hemen anlarsın bunu... 7600GT alacaksan tavsiyem XFX 7600GT EEE. Yalnız Gigatekten alma derim iade ve değişimde öldürüyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

Palitin fiyatı uygun ancak leadtek ile aynı fiyata XFX varken Palit ve Leadtek alınmaz. XFX Türkiyede daha yeni yeni tanınıyor fakat ekran kartında BFG ve eVGA ile birlikte en iyisidir. Yabancı forumları incelersen hemen anlarsın bunu... 7600GT alacaksan tavsiyem XFX 7600GT EEE. Yalnız Gigatekten alma derim iade ve değişimde öldürüyor....
    bencede xfx varken bunu alma.10-15$ daha koyup xfx alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBl@dEx

bencede xfx varken bunu alma.10-15$ daha koyup xfx alabilirsin.

Alıntıları Göster
    winfast ini kullanıyorum çok memnunum palit i bilemiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: madwick

winfast ini kullanıyorum çok memnunum palit i bilemiyecem

Alıntıları Göster
    gigatek guvenli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdegel06

Alıntıları Göster
    gigatekten son zamanlarda cok sıkayet var bır arastır yınede.

xfx 7600gt al fazla bır fıyat farkı da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdegel06

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

evet güvenli.

gigatek hakkındaki şikayetler güvensizlikleri hakkında değil. müşteri hizmetleri hakkında. şikayetçilerden biride benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanweb

quote:

evet güvenli.

gigatek hakkındaki şikayetler güvensizlikleri hakkında değil. müşteri hizmetleri hakkında. şikayetçilerden biride benim.

Alıntıları Göster
    Bende 1 haftadır palit 7600gt kullanıyorum.Umduğumdan çok daha iyi bir kart çıktı.Gayet güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanweb

quote:

evet güvenli.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

quote:

evet güvenli.

gÜVENli demek! müşteri hizmetleri kötüyse nasıl güvenilir oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

quote:

evet güvenli.

gÜVENli demek! müşteri hizmetleri kötüyse nasıl güvenilir oluyor

Alıntıları Göster
    palit o kadar iyi bi marka değilde leadtek iyidir hakkını yemeyelim lütfen.eskiler bilir palit leadtek kadar parlak bi firma değil türkiyede leadtek bi ara yok olmuştu oda dağıtıcı sıkıntısından sanırım.ama palit genede iş yapar diyorum çalıştıktan sonra hepsi aşşağı yukarı aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

palit o kadar iyi bi marka değilde leadtek iyidir hakkını yemeyelim lütfen.eskiler bilir palit leadtek kadar parlak bi firma değil türkiyede leadtek bi ara yok olmuştu oda dağıtıcı sıkıntısından sanırım.ama palit genede iş yapar diyorum çalıştıktan sonra hepsi aşşağı yukarı aynı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende uzun zamandır forumları inceliyorum ekran kartı konusunda bir karar vermiş değilim. Konu başka bir bölüme şıçrasın istemiyorum ama bu gigatek den tam olarak ne şikayetleriniz oldu, ben oradan ürün aldım şuan da gelmesini bekliyorum, bilgilendirirseniz sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: wazdew

Arkadaşlar bende uzun zamandır forumları inceliyorum ekran kartı konusunda bir karar vermiş değilim. Konu başka bir bölüme şıçrasın istemiyorum ama bu gigatek den tam olarak ne şikayetleriniz oldu, ben oradan ürün aldım şuan da gelmesini bekliyorum, bilgilendirirseniz sevinirim...

Alıntıları Göster
    www.sikayetvar.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefisperest

www.sikayetvar.com

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_10311275/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

http://forum.donanimhaber.com/m_10311275/tm.htm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;benim gigabyte GA-k8nmf-9 7600gt mi o.c. yapıp uçuşa geçirmiş,bu gigabyte ın o.c. özelliğini nerden disable yapıyoruz,çünkü az önce komşuda denedim default(560/700) hızlarında çalıştı;bern yapmadığıma göre bu anakartın o.c. özelliği açık demek ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;benim gigabyte GA-k8nmf-9 7600gt mi o.c. yapıp uçuşa geçirmiş,bu gigabyte ın o.c. özelliğini nerden disable yapıyoruz,çünkü az önce komşuda denedim default(560/700) hızlarında çalıştı;bern yapmadığıma göre bu anakartın o.c. özelliği açık demek ki...

Alıntıları Göster
    birincisi gigatek anladığım kadarıyla palitin değerlerini yannış yazmış palit 7600gt 560/1400 dür palit 7600gt sonic 575/1500 dür yannız xfx le palitin gt si arasında 10-15 değil 40 dolar fiyat farkı var yani fiyat/perf olarak palit bence çok iyi şöyle bi durum var diyelim sende çok para yok 7600gs gibilerinden bi kart almaya karar verdiysen 30 dolar fazla verip gt alman çok mantıklı ancak ekstra harcayacağın 30 doların üstüne birde 40 dolar koyman gerek toplam koyman gereken para bi anda 70 dolar oldu millette ehh o kadar para veriyosun ver bi 50 dolar daha 7900gs al diyecek (aslında bu mantıklı) oldu maliyet 120 dolar herneyse böyle 50 dolar ekleyerek tavsiyeler x1950pro ya kadar çıkıyor bence çok paran yoksa 40 dolar fazladan verip xfx almana gerek yok sentetik testlerde fark olabilir ama oyunlarda çokta fark yaratacağını sanmıyorum sonuçta bu kartı alıpta birazda sen pıncıklayarak xfx e yetişecek performans elde edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow6

birincisi gigatek anladığım kadarıyla palitin değerlerini yannış yazmış palit 7600gt 560/1400 dür palit 7600gt sonic 575/1500 dür yannız xfx le palitin gt si arasında 10-15 değil 40 dolar fiyat farkı var yani fiyat/perf olarak palit bence çok iyi şöyle bi durum var diyelim sende çok para yok 7600gs gibilerinden bi kart almaya karar verdiysen 30 dolar fazla verip gt alman çok mantıklı ancak ekstra harcayacağın 30 doların üstüne birde 40 dolar koyman gerek toplam koyman gereken para bi anda 70 dolar oldu millette ehh o kadar para veriyosun ver bi 50 dolar daha 7900gs al diyecek (aslında bu mantıklı) oldu maliyet 120 dolar herneyse böyle 50 dolar ekleyerek tavsiyeler x1950pro ya kadar çıkıyor bence çok paran yoksa 40 dolar fazladan verip xfx almana gerek yok sentetik testlerde fark olabilir ama oyunlarda çokta fark yaratacağını sanmıyorum sonuçta bu kartı alıpta birazda sen pıncıklayarak xfx e yetişecek performans elde edebilirsin

Alıntıları Göster
    evet sana aynen katılıyorum
    hatta oyunlarda fazla fark etmeyecekse
    palit in 7600 gs sini alıp
    x10 teknolojiyi bekleyebiliriz
    7600gs 110 usd civarı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rainbow6

hocam arkadaş sonsözü koymus daha lafa gerek yok ben de kullanıyorum palit 7600gt ve su anda co ksağlam ve gayet memnunum performansından az bi o/c ile sonic oluyor zaten...bence de palit 7600gt..

• quote:

Orijinalden alıntı: coruherdem

evet sana aynen katılıyorum
    hatta oyunlarda fazla fark etmeyecekse
    palit in 7600 gs sini alıp
    x10 teknolojiyi bekleyebiliriz
    7600gs 110 usd civarı

Alıntıları Göster
    7600gt ile gs arasında oyunlarda fark olucaktır ancak normal hızlarda çalışan bi gt ile xfx in gt si arasında çok bi fark olucağını sanmıyorum mesela trox arkadaşımızın forumda yayınladığı 7600gt testlerine bakarsak quake4 testiydi sanırım bütün kartlar 1024x768 8xAF değerlerinde 91-93 fps arası bi değer almış xfx ise 115 fps almış fakat xfx testinde AF kapalı xfxde de 8xAF uygulansa muhtemelen o da 96-98 gibi bi değer alıcaktır

• quote:

7600gt ile gs arasında oyunlarda fark olucaktır ancak normal hızlarda çalışan bi gt ile xfx in gt si arasında çok bi fark olucağını sanmıyorum mesela trox arkadaşımızın forumda yayınladığı 7600gt testlerine bakarsak quake4 testiydi sanırım bütün kartlar 1024x768 8xAF değerlerinde 91-93 fps arası bi değer almış xfx ise 115 fps almış fakat xfx testinde AF kapalı xfxde de 8xAF uygulansa muhtemelen o da 96-98 gibi bi değer alıcaktır

Alıntıları Göster
    haspko:
    hocam arkadaş sonsözü koymus daha lafa gerek yok ben de kullanıyorum palit 7600gt ve su anda co ksağlam ve gayet memnunum performansından az bi o/c ile sonic oluyor zaten...bence de palit 7600gt..

Yalnız hocam senin gt nasıl ram 1600 oluyor anlamadım voltaj filan mı uyguladıun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.