Şimdi Ara

PALIT - PX7600GT ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paliti güvenle kullanabilirsin, ya da benim gibi 7600gs sonic alıp gt hızlarında çalıştırabilirsin
  • Palit 7600GT :
     PALIT - PX7600GT  ?

quote:

Specifications
    Bus interface: PCI Express
    Memory Interface: 128 bit
    Core Clock: 560 MHz
    Memory Clock: 1.4GHz
    RAMDACs: 400 MHz
    Next-generation superscalar GPU architecture
    NVIDIA® CineFX™ 4.0 engine
    64-bit floating point texture filtering and blending
    NVIDIA® SLI™ Ready
    NVIDIA® Intellisample™ 4.0 technology
    NVIDIA® PureVideo™ technology*
    NVIDIA® ForceWare™ Unified Driver Architecture (UDA)

Palit 7600GT sonic de 1.2 ns ram var. 1800MHz ye kadar hız aşırtma yapılabiliyor belleklere.

Diğer 7600GT lerde GPU aynı fakat ramler en fazla 1600 MHz yapılabiliyor.

Palit marka olarak iyidir. Kart normal hızlarında sorun çıkartmaz. Bu diğer markalar için de geçerli ancak sorunlar her markada olabiliyor.

Bence Palit 7600GT almanızda bir sakınca yok. Fiyat/Performans olarak piyasada daha iyisi yok zaten.

• Peki hocam merak ettim şimdi;benim gt nin belleklerinde: " Oimonda HYB18H512321AF-XP
    WVV43723 " yazıyor;kaç ns benimkiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 11 Kasım 2006; 9:52:14 >
  • XFX 7600GT
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Palit 7600GT :
     PALIT - PX7600GT  ?

quote:

Specifications
    Bus interface: PCI Express
    Memory Interface: 128 bit
    Core Clock: 560 MHz
    Memory Clock: 1.4GHz
    RAMDACs: 400 MHz
    Next-generation superscalar GPU architecture
    NVIDIA® CineFX™ 4.0 engine
    64-bit floating point texture filtering and blending
    NVIDIA® SLI™ Ready
    NVIDIA® Intellisample™ 4.0 technology
    NVIDIA® PureVideo™ technology*
    NVIDIA® ForceWare™ Unified Driver Architecture (UDA)

Palit 7600GT sonic de 1.2 ns ram var. 1800MHz ye kadar hız aşırtma yapılabiliyor belleklere.

Diğer 7600GT lerde GPU aynı fakat ramler en fazla 1600 MHz yapılabiliyor.

Palit marka olarak iyidir. Kart normal hızlarında sorun çıkartmaz. Bu diğer markalar için de geçerli ancak sorunlar her markada olabiliyor.

Bence Palit 7600GT almanızda bir sakınca yok. Fiyat/Performans olarak piyasada daha iyisi yok zaten.

Bendeki kart biraz farklı.Sonic ile aynı tasarımda çıktı ama hızları düz. 560/700.Bu denk gelirse daha iyi.fanı çok güzel ve ramlerde soğutma var.
     PALIT - PX7600GT  ?

• Allah Allah;bu ikisinde niye farklı soğutucu kullanılmış acaba,benimki yukarıdaki resimdekinden(siyah soğutuculu) ramlere nedense ramsink takılmamışl:S
    birde bu ramler hakkında ayrıntılı bilgiyi nerden alabiliriz?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Peki hocam merak ettim şimdi;benim gt nin belleklerinde: " Oimonda HYB18H512321AF-XP
    WVV43723 " yazıyor;kaç ns benimkiler?

bende GS Sonic i geri verip 7600gt aldım GS sonic beyaz soğutuculuydu ram sink falan vardı üstünde GT ise senin aldığın model gibi geldi bende ki belleklerde bu marka Dimonda tek öğrenebildiğim 1.4 ns olduğu birde senin kutudan neler çıktı öğrenebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 12 Kasım 2006; 7:56:04 >
  • hocam xfz 7600 gt den şaşma mükemmel bir perfprmnas oyunlarda
  • TAbii dostum :Spellforce2 oyunu,sürücü cdsi,hızlı yükleme rehberi,dvı vga dönüştürücü ve hdtv aparatı
    verdiğin bilgiye de teşekkürler peki memnunmusun 7600 gt almaktan;acaba burda yapan varmı,hani yabancı forumlarda adamlar 7600gssonici 800/800 de çalıştırmış
  • vala ben 7600gt sonic almak istiyodum ama yoktu bunu aldım alır almazda 575/1500 yaptım hiç bi problem çıkmadı üstün körü 3dmark05 yaptım arkada çalışan programları falan kapamadan 6050 puan aldı artifact falan vermiyo GS Sonicte ise 560/1400 yapıyodum oyunlarda pek problem olmuyodu ama 3dmark testlerinde artifact veriyodu görüntü falan gidiyodu 540/1350 gibi hızlarda düzgün çalışıyodu gerçi üstünde çok çalışamadım hangisi takozdu bilmiyorum ram mi çekirdek mi gs sonici 800/800 çalıştıranlar voltmod yaptıkları için öyle bi sonuç alıyolar yannız voltmod yapmadan çalıştıran birini gördüm forumlardan birinde 590/1600 kullanıyomuş ama ne hikmetse 3dmark05 test sonucuna baktığımda 5850 yada 5950 tam hatırlamıyorum öyle bi puan almış yani benimkinden düşük sistemi benimkine benziyo .... şu anda kullandığım GT 575/1500 hızlarında hiç zorlanmıyor tahminim kart daha gider test sırasında gördüğüm en yüksek sıcaklık 52 derece vaktim oldukça kartı kurcalıycam zaten sonuçları burdan duyururum sizlerede

• walla benim anakart ta o.c. açıkmış,617/732 hızlarında çalıştırdı kart sapıtmıştı;hatta forma da yazdım;acaba gssonic e bios mu yazmışlar diye düşündük ve bir müddet şüpheli gt kullandım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.