Bildirim
Palit 9800gt hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Normal, bir sorun yok. _____________________________ İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64 -
Bazı kartlar için normal. _____________________________
-
sorun yok no problemquote:
Orijinalden alıntı: emreonal69
Normal, bir sorun yok.
Orijinalden alıntı: hapocod
sorun yok no problem
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aragon53
teşekkürler:) bu arada kart çok güzelmiş performans süper bide bazıları bendeki power çalıştırmaz diyodu +12v de 16A veriyo ama canavar gibi çalıştırdı
düşük ekran kartından geçtin sanırım iyi oyunlar
teşekkürler:) bu arada kart çok güzelmiş performans süper bide bazıları bendeki power çalıştırmaz diyodu +12v de 16A veriyo ama canavar gibi çalıştırdı
Alıntıları Göster
vaktı zamanında x1800gto ekran kartına sahıptım.referans tasarım.ve ınanın format atıp yenı ısletım sıstemı kurarken o kucuk ama sesı buyuk fanın zırıltısı benı hayattan sogıuturdu
Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
-
hayırlı olsun kartınquote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
o her kartta olagan sey.ozellıklede kucuk fanı olan kartlarda.
vaktı zamanında x1800gto ekran kartına sahıptım.referans tasarım.ve ınanın format atıp yenı ısletım sıstemı kurarken o kucuk ama sesı buyuk fanın zırıltısı benı hayattan sogıuturdu
Alıntıları Göster
green model sanırım, bende mevcut sistemimle 12v rail'e 13a veren psumla 1 ay kullanmıştım sorunsuzdu :)
Alice Madness Returns | Assassin's Creed: Brotherhood | Bulletstorm | Crysis 2 | Darksiders | Dead Space | Dead Space 2 | Deus Ex: Human Revolution | Dragon Age Origins | Dragon Age 2 | F.3.A.R. | Half Life 2 | LEGO: Pirates of the Caribbean | Mass Effect 2 | Mini Ninjas | NFS Hot Pursuit | Transformers: WFC | The Witcher 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: hapocodquote:

Alıntıları Göster_____________________________
-
Asus olan psu yumu pegasus olanı mı kullanıyorsunuz?quote:
evet kart palit 9800gt green onboartdan geçtiğim için çok iyi geldi bana oynayamadığım biçok oyu n vardı çimdi çok rahat hepsini oynuyo
Alıntıları Göster
Diğer açtığınız konuda ASUS olanı kullanmanızı önermiştik. Pegasus ilede o kart ve pc çalışır ama ASUS kalitelidir ve sisteminizi daha iyi korur._____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
dirt2 ve nfs shift oynayabiliyormusunuz acaba bende 8500gt var oynayamıyorumda yoksa 9800 alacağım bende sizin görüşleriniz önemli benim içinquote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Asus olan psu yumu pegasus olanı mı kullanıyorsunuz?
Diğer açtığınız konuda ASUS olanı kullanmanızı önermiştik. Pegasus ilede o kart ve pc çalışır ama ASUS kalitelidir ve sisteminizi daha iyi korur.
Alıntıları Göster_____________________________ asus m5a99x evo r2.0,amd fx-8150 3.6ghz,kingston hyperx 4x4gb ddr3 1600mhz ram,wd 2tb hdd,powercolor hd 6790 1gb 256bit,ocz z650w psu,lg dvd rom,lg dvd rw -
quote:
Orijinalden alıntı: bermuda23
dirt2 ve nfs shift oynayabiliyormusunuz acaba bende 8500gt var oynayamıyorumda yoksa 9800 alacağım bende sizin görüşleriniz önemli benim için
Benim önceki kartım 9800 dü dediğin oyunları yüksek kalitede çok rahat oynuyordum._____________________________ İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64 -
quote:
dirt2 ve nfs shift oynayabiliyormusunuz acaba bende 8500gt var oynayamıyorumda yoksa 9800 alacağım bende sizin görüşleriniz önemli benim için
4770 alın bence_____________________________ İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W -
quote:
quote:
Benim önceki kartım 9800 dü dediğin oyunları yüksek kalitede çok rahat oynuyordum.
Ben çok rahat oynuyorum dirt2 ile nfsshifti yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum senin sitemini bilemicem benimkisi amd athlonx4 620 2gb ddr2 ram 9800gt eğer buna benzer bisitemin varsa 9800gt yi al derim memnun kalacağından emin olabilirsin_____________________________ -
quote:
quote:
Benim önceki kartım 9800 dü dediğin oyunları yüksek kalitede çok rahat oynuyordum.
madem yuksek kalitede oynuodun memnundun hacı nie gtx260 aldın :):)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
quote:
quote:
madem yuksek kalitede oynuodun memnundun hacı nie gtx260 aldın :):)
Kart garantiden değişti, yoksa 9800 ü satıp GTX260 almam._____________________________ İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64 -
AA öylemiquote:
Orijinalden alıntı: emreonal69quote:
quote:
quote:
madem yuksek kalitede oynuodun memnundun hacı nie gtx260 aldın :):)
Kart garantiden değişti, yoksa 9800 ü satıp GTX260 almam.
Alıntıları Göster
demekki nvidia kartlarda bozulabiliomus :)_____________________________
-
quote:
AA öylemi
demekki nvidia kartlarda bozulabiliomus :)
Yanlış biosu atarsan her kart bozulur..._____________________________ İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64 -
quote:
AA öylemi
demekki nvidia kartlarda bozulabiliomus :)

_____________________________ İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
Benzer içerikler
- ssao nedir
- amd hata 182
- gpu hotspot kaç olmalı
- ekran kartı tamiri
- almanya ekran kartı fiyatları
- 5070 ti super
- vram nedir
- rtx 5080 fiyat
- nvidia 581.08
- gpu ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı