Şimdi Ara

Palio alıyorum yardım edermisniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1998 model fiat palio alıyorum.Sahibi tayinim cıktıgı için acil satıyorum dedi.Hava yastığı ve kliması yok
    bunun dışında merkezi klit , cd calar , abs gibi özellikleri var.
    Araba 80.000 km. de
    kazası , borcu değişeni yok.herşeyi orjinal.
    petrol yeşili 14. el model

fiyatı : 8.200 ytl peşin.

alayım mı ?

• o fiyat sanki çok gibi geldi bana hava yastığıda yok ama yinede sen bilirsin
  • bana çok geldi fiyatı açıkcası 2005 modelleri var 12-14bin ytl civarında biraz ararsın bulabilirsin.
  • bu zamanda klimasız araba mı alınırmıs
  • Ne biçim tanıdıkmış o.
    Dost kazığı diye buna diyorlar herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

bu zamanda klimasız araba mı alınırmıs

Aynen, klimasız araba hem de çok pahalı
  • fiyat normal aga ben 3 haftadır araba pazarlarında palio inceliorum arac temızse duz 8 bıne kapat yalnız bu fiyata o arac 1.4 el dir we palio nun en cok yakan modelidir. bı sure sonra lpg ye doneceksın emın ol.

edit:hacı almosan duz 8.000 e ben talibim :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 23 Ağustos 2008; 10:30:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana yardımm edermisiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuş serisinin devamı işte palio...
  • valla bizde klima var ama çok nadir açıyorum yılda bir iki

klimayı açınca hasta oluyorum sıcak yada soğuk çarpiyor.... klima pek bi avantaj yada dez avantaj deil orada 14. el yazıyor :S
  • abs si avantajmı ş çünkü bu arabaları yolda tutmak biraz sorun oluyor bizim araba kafasıan gore fren yapıyo meselaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

valla bizde klima var ama çok nadir açıyorum yılda bir iki

klimayı açınca hasta oluyorum sıcak yada soğuk çarpiyor.... klima pek bi avantaj yada dez avantaj deil orada 14. el yazıyor :S

nerde yasıyossun

ben klımasız arabaya bınmıyom
  • paliolarda yakıt sorunu var diye duydum. yani çok yakıyormus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Ne biçim tanıdıkmış o.
    Dost kazığı diye buna diyorlar herhalde.

tanıdık dememiş (Sahibi tayinim cıktıgı için acil satıyorum dedi)
    demiş
    bu arada fiyat biraz tuzlu geldi bana
  • Rover 214 Veya 216 Öneririm
  • palio'nun ici cok dar...eğer biraz da uzundan dizlerin cenene değecek bundan emin ol
  • Araba temizse pahalı değil pazara gitsen 9 binden aşağı temiz palio bulamazsın.Uyduruk arabaların bile fiyatları hiç düşmüyor.Bende 99 model full 1.6 var satsam 9500 edebilir geçen yıl 10000'e alıcı çıkmamıştı.Zaten satarsam bi daha palio almam hatta fiat almam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Araba temizse pahalı değil pazara gitsen 9 binden aşağı temiz palio bulamazsın.Uyduruk arabaların bile fiyatları hiç düşmüyor.Bende 99 model full 1.6 var satsam 9500 edebilir geçen yıl 10000'e alıcı çıkmamıştı.Zaten satarsam bi daha palio almam hatta fiat almam.

ama arkadaşım sen full için 9500 diyorsun bu full bile değil hava yastığıda yok klimada çok bu fiyat çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Araba temizse pahalı değil pazara gitsen 9 binden aşağı temiz palio bulamazsın.Uyduruk arabaların bile fiyatları hiç düşmüyor.Bende 99 model full 1.6 var satsam 9500 edebilir geçen yıl 10000'e alıcı çıkmamıştı.Zaten satarsam bi daha palio almam hatta fiat almam.

ama arkadaşım sen full için 9500 diyorsun bu full bile değil hava yastığıda yok klimada çok bu fiyat çok

Sorun full olup olmaması değil palio 1.6'ların adı çıkmış çok yakıyor diye üzerinde marea,bravo,bravada kullanılan motor var.1.4 paliolar 1.6 modelleriyle fiyat açısından aynı paraya gider.Çok yaktığı doğrudur ama 1.4 modeli de çok yakar hatta yakıt tüketimleri aynıdır.1.4 modellerinde uno motoruna benzer ilkel bir motor var ucuza tüp taktırırsın 1.6 modeli için sıralı sistem gerekir.Mesela bizim arabada palioda olabilecek herbirşey var klima,sunroof,abs,havayastığı ama sonuçta palio işte.Arabanın içi dar vitesi 5'e takarken elin yanında oturanın dizine çarpar,koltukları saman gibi,yol tutuşu yok,fren zayıf,kaç kere ölümden döndüm bu arabayla yok arkadaş alınmaz.

• arkadaşlar o modellerdeki palio-sienalar 9000 ytlden başlıyor.bilmeden konuşuyorsunuz.araba temizse eğer az bile istemiş.ama anlayamadığım bişey var.bizde de 99 model 1.4 siena var.o modellerde klima-hava yastığı-abs yok ki?abs var demişsiniz.abs varsa o HL modeli oluyor ve 1.6 oluyor.onda da klima,sis farı ve hava yastığı da mevcut.sizin dediğiniz model EL anladığın kadarıyla.bizim araba da EL.bizimkinde sadece hidrolik direksiyon ve püskürtmeli enjeksiyon sistemi var.

neyse uzun lafın kısası o km de o araba eğer temizse kaçırma derim
  • arkadaşım çok para veriyorsun.dikkat et.önce bir internetten ara tara.sahibinden.com ve arabam.com a bak fiyatlar belli olur.ve arabaya haciz varmı kontrol ettir...kesinlikle sigorta borcu falan varmı ona da baktır.tanıdık falan deme adam kazığı basar geçer.bu zamanda babana bile inanmıcan.8200 ÇOOOOK FAZLA
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.