Şimdi Ara

palio 1.3 multijet hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar

    istanbuldan bir yerden tanıdık vasıtasıyla 10.500 ytl ye 2007 model 70 binde palio van multijet 1.3 dizel araç buldum.. araç ticari fakat ben bunu hususiye dönüştürüp koltuk felan taktıracağım.. bu aracı almam için çok ısrar ettiler daha almadım yarın gidip bir göreceğim. araçta cd klima hid. drksiyon elktrikli cam gbi standart özellikler varmış.. tam modelini bilemiyorum... sizce bu fiyata uygunmu?? yada bu araçlar nasıldır bilen varmı?? yakıt olsun , performans , konfor vs.. palio vanlar hakkında hiçbişi bilmiyorum piyasası bumudur acaba? araç çok temizmiş. camlar kesilmiş: ben sadece koltuk taktırıp ruhsata işlettireceğim acaba çok masraf tutarmı? yada yapılan masrafa değermi?

    yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler



  • Extradan yapacağınız işlemlerin fiyatları hakkında bir fikrim yok.
    Yalnız aracın motor ve performansı hakkında uzun uzun konuşabilirim.
    Bu arada neden van olanı? Hazır Palio yok muymuş piyasada??? (koltuklu demek istiyorum )
    Km.side varmış hani. 2007 ama?
  • değmez boşver, niye van alıyorsun aradaki farka değmez.fiyatıda çok ucuz değil bence bunun
  • valla dedim ya hatırlı bir abim bu işleri bilen bir abim dedi.. git bi bak diye ben bartındayım şu anda .. palioların piyasasını pek bilmem... ama motor kunusunda yardımcı olursanız dinlemeye hazırım... size özel durumumu anlatamam ama aracı almaya mahkum gibi bişi oldum.. kısaca bu aracı almaya mahkum edildim :D inşallah başıma iş açmaz...en kısa zamandada satarım zaten.. bundan önce fiat bravam vardı ah kafam... bin ytl lik masraf çıktı diye sattım keşke satmasaydım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 9 Temmuz 2009; 16:51:49 >
  • Valla ne diyim dostum. Aracın motoru ödüllü Multijet işte.
    Çok ötesi-berisi yok. Az yakar- az bakım ister, sorunsuz bir motor. Palio dersen altı yüksek, Albea'lara göre daha sportif bir karakteri var. Benim Palio'm olaydı binerdim valla. Seve seve. genel olarak kronikleşmiş bir sıkıntısı olmayan, tedavisi-parçası kolay yapılan, güzel arabalar ama? Emsali Opel-Corsa CDTİ var mesela. Keseye göre kimi Onu alıyor, kimi Palio'yu.
    İyidir iyidir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zeiffer

    Valla ne diyim dostum. Aracın motoru ödüllü Multijet işte.
    Çok ötesi-berisi yok. Az yakar- az bakım ister, sorunsuz bir motor. Palio dersen altı yüksek, Albea'lara göre daha sportif bir karakteri var. Benim Palio'm olaydı binerdim valla. Seve seve. genel olarak kronikleşmiş bir sıkıntısı olmayan, tedavisi-parçası kolay yapılan, güzel arabalar ama? Emsali Opel-Corsa CDTİ var mesela. Keseye göre kimi Onu alıyor, kimi Palio'yu.
    İyidir iyidir...

    sağol üstad... valla şimdi içim rahatladı :) arka cama film çek bi koltuk taktır 4 tane çelik jant tamam işte desene :)

    teşekkürler yorumların için.... inşallah fiyattada kazık yememişimdir.. gece 12 arabasıyla gelicem bakalım istanbula..
  • 2008 binek palio sole var bizde 1.3 mjet motor var çok iyi bir motor km de 120krş ile 150 krş değişiyor yakıtı kullanıma bağlı olarak araçla biz 200 vurduk tık yok şuana kadar hiç sorun çıkarmadı. yani tavsiye edilebilecek bir araç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRoNiDeS -- 13 Ağustos 2009; 15:27:30 >
  • Bende 2004 model multijet palio var. Şu an km de 17 kuruş yakıyor. Galiba bu rakam biraz yüksek sebebi hakkında görüşü olan varmıdır. aracımın muayeneleri zamanında yapılmaktadır. Arabada herhanngi bir sıkıntı yok. Gidişi yol tutuşu yağ eksiltmez sorunsuz. Ama yakıt mı cok yakıyor. Yoksa 11-12 kuruş yakanlarmı yanılıyor anlıyamadım. Ankara trafiğinde bir depo ile 850 km yapıyor. Kafam karıştı.
  • arabayı istanbuldan aldım geldim...

    tek kelimeyle mükemmel.. daha önce bravam vardı .. 80 ytl lik motorin aldım bartına geldiğimde (silivri- bartın- 700 km) dedim noluyoruz depo yarı... gelirken 100 den aşağı düşmedim... bravadan sonra oh be dünya varmış dedirtiyor doğrusu.3. gün bugün hergün en az 100 km yol yapıyorum nihayet bugün ışık yandı :)... araçta tık ses yok.motor çekişi. yol tutuşu çok güzel sadece hızlı giderken yanından hızla bir araç geçerse veya sen geçersen araba sallanıyor gibi oluyor... uçacak sanıyorum :).. herkese tavsiyemdir :)
  • 2006 model dizel alınır mı. Kaç hız yapıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.