Şimdi Ara

palio 1.2 8v mi 1.2 16v mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar genel anlamda 16 v tavsiye ediliyor ama düşük kilometresini bulmak zor max verebileceğim para 19bin tl

bekar adamım arabayı sadece izin gününde kullanacağım,çok km yapmayacağım yani
    8v olan çok çekiş sıkıntısı yaşıyor mu?maksimum hız çok önemli değilde araç sollarken veya yokuş yukarı araba bayılıyor mu 8v olan motorlarda?
    birde 2002-2004 arası 1.2 paliolar internette 18-19 bin tl arası normal piyasasıda bumudur
    son olarak maksimum 19bin tl ye ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 10 Şubat 2017; 22:44:54 >

• 8v alırsan klima açtığında veya 4 kişi olduğunuzda araçtan soğursun ve yorar.

Mutlaka 16v al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 model 1.2 16v bir seneden fazla kullandım, hiç bir sorun yaşamadım. 19b tlye 1.2 16v temiz araç bulunur iyice araştırın.
  • 1.2. 8 v de iki üç çeşit motor var ona dikkat et.60 bg- 75 bg olanda var.75 lik alırsan daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 8v 60 bg 2004 model palio kullanıyoruz. Düzlük bir alanda yaşıyorsanız sizi çok sıkıntıya düşürmez. Araçtan performans beklemeyin zaten. Amacıda o değil. Sollamalarda vites düşürür biraz düz alan beklersen sorun oluşturmaz. 4 kişi + eşya ile dağlık dik ( balata kokusu eksilmeyen bi yer ) yokuşta 2. Vites 60 70 gibi sabit bir hızla çıkabiliyorsun. ( lpg de ).

Yakıt tüketimi ise aracı üretim amacına göre kullanırsan çok yakmaz. Ama gaza fazlasıyla basan bir kişilipe sahipsen 1 4 1.6 gibiymiş gibi bile yaktırabilirsin.

• woltka kullanıcısına yanıt
    bulabilirsem 16v bulamazsam 8v alacağım anlaşılan.
    yokuşlarla çok işim yok e5 ve sahil yoluncan sultanbeyli yolu kullanacağım genelde ve aracı tek kullanacağım.
    aracınız rutin bakımlart dışında masraf çıkarıyor mu
  • Valla hocam biz büyük kaza geçirdik. Mecburiyetten ( babam 10 m den fazla mesafe yürüyemiyordu. ) 3 kapı aldık . Babamın bacağı kırıktı 3 ay yattı 10 11 ay raporlu kaldı hani araç bakmaya gidemedik. Al sataçı bi arkadaşın arkadaşı satıyormuş. Büyük ihtimal ticari çıkmasıdır. Bizde ondan aldık genellikle günde max 15 20 km yapar kısa mesafe şehir içinde. Alınca yaptığımız yağ su triger vs gibi rutin bakım dışında 1 kere sanayiye gittik vites 5 girdi kaldı 20 tl lik plastik bi aksam kırılmış 15 de işçilik ile birlikte onu değiştirttik. Dahada uğramadık. İnşallahda uğramayız :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • woltka kullanıcısına yanıt
    allah şifa versin kardeş parçaları ucuz sanırım,aracınız kaç binde acaba
  • Yazana göre 225 bin ama kaçıncı turu bilmiyom

• 2002 model 1.2 16v Palio'yu 14 e aldım 146 bindeydi aldığımda 8v boş bir model devir göstergesi bile yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

2002 model 1.2 16v Palio'yu 14 e aldım 146 bindeydi aldığımda 8v boş bir model devir göstergesi bile yok.

2009 model 1.4 fire active sole ile anlaştık kapora bıraktım
    araç 2009 model 59bin km de sadece arka iki kapısında lokal boya var.çok diri araçtı benzinli tüp takılmamış
    klima vs yok boş modeli ama km si düşük arkadaşın aciliyeti vardı 21500 e anlaşıp kapora verdim,kredi çıkınca da işlemler için görüşeceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.