Şimdi Ara

paladin açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda paladinim war 11 level talent olarak protector dağıtıyom ve elimde one hand sword ve sheild war armorum 900 küsür buffla protection sonrada retri paladin yaparmı dayanıklı olurmu siz önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapperetouR -- 29 Aralık 2007; 2:17:08 >

• Bence direk retri olarak gitmelisin
  • lvl kasarken retri git.
  • quote:

RapperetouR

Paladin açtım

İyi halt yedin. Bence paladin oynamada ne açarsan aç. Bence en zevksiz ve kazma olan sınıf paladin. Helede human male se abooov otur yanına ağla daha ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

RapperetouR

Paladin açtım

İyi halt yedin. Bence paladin oynamada ne açarsan aç. Bence en zevksiz ve kazma olan sınıf paladin. Helede human male se abooov otur yanına ağla daha ne diyim

evet yeni bir tartışma platformu açılmak üzere
  • quote:

quote:

RapperetouR

Paladin açtım

Allah Allah sanane be arkadaş milletin zevki seni ne ilgilendiriyor.

Bende Gnome açma derdim ufacık g...t dliği gibi bişey tıklanmıyo bile.

Yani milletin işine karışma.
  • Bozzonun dediğine katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warlock Talents(Türkçe)
    19 yıl önce açıldı
    Warrior 70 skilli görevi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paladinin retri gitmesi hiç te iyi birşey değil bunu kafalarına yazmış bazı kişiler olmazsa olmaz gibi. ben level 40a kadar protection 40tan sonra holy oldum ve gayet iyi level atlıyorum. asıl en kötüsü retri bence manası hemen bitiyor heale zaman kalmıyor 2 mobla savaşırken balon açman gerekiyor..
  • quote:

quote:

RapperetouR

Paladin açtım

elemanın son mesajlarına bakarsanız bi dalga geçme havası var, okadar ciddiye almayın
  • Paladın kasılması en zor class belkıde..Lvl 70 te Holy olmalısın kesınlıkle..Hıc paladın kasmadım ama okudugum ve gorduklerımden Retrı paladının damage ının az oldugunu yetersız oldugunu gordum..Bence ya Holy gıt yada yanında her zaman Holy ıtemlerı tası..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

quote:

quote:

RapperetouR

Paladin açtım

elemanın son mesajlarına bakarsanız bi dalga geçme havası var, okadar ciddiye almayın

Hepside ciddiye alıyor ya bir sen anladın benim derdimi

O zaman herkesin zevki ayrıysa sizde warlocklara yüklenmeyin. Onlarda adamların zevkine göre açılmış karakterler. Sizde onların zevkine saldırmıyor musunuz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

paladinin retri gitmesi hiç te iyi birşey değil bunu kafalarına yazmış bazı kişiler olmazsa olmaz gibi. ben level 40a kadar protection 40tan sonra holy oldum ve gayet iyi level atlıyorum. asıl en kötüsü retri bence manası hemen bitiyor heale zaman kalmıyor 2 mobla savaşırken balon açman gerekiyor..

Senin dediğin daha yeni lvl 70 olan arkadaşların uyguladığı bir combo haline gelmiş tuş sıralamasıdır arkadaşım.

Bak DMG yapamıyorsun dedin ya Palalar için.

Bu halimle Tek başıma lvl 70 6-7 Mob u tek başıma alıyorum. Bu 1.

2. Hiç durmadan bir WL savaşır birde Paladindir Seal of Light ve Wisdom sayesinde Ne can gider ne mana Wisdom aç judla Light aç Crusader çak.

3. ise Vurduğum DMG'e geliyorum Kendi Buff ımla 2k Ap oluyor bende %32 Crit diğer Trinket takılırsa...

Cloth'lara Ortalama Critsiz: 1k ve üzeri vuruyorum Crit çıktığı zaman 3k ya çıkıyor Full buff lı Rekorum ise 1 Clot WL ye 5.5k Olmuştu. Ardından Crusader 3.6k Proclamıştı.

Plate sınıflara ise Ortalama 600 - 1000 arası vurabiliyorum. Maximum gördüğüm en yüksek DMG ise 2.8k olmuştu Beyaz dmg Holy ise .3k yı görmüştüm...

Karakterde budur buyrun bakın.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Devilbozzo

• tabi senin anlattığın biraz PVP için...ben ana başlıktaki soruya göre cwp yazıcam bence sen en iyisi kasarken retri ol birazda prot a werirsen fena olmaz...ama burda senin hangi yolla LVL kasıcaaan çok önemli instance larda falan takılırım Questlere fazla uğraşmam diosan healer ol zaten millet instance a girmek için healer kowalıo günde 50 defa instance a girersin.hem iyi item hemde XP kazanırsın...bide enc ark ın warsa o item larar heal bonus u falan çakar diğerlerinden bi farkın olur..çokta anlamıorum açıkcası paladan ama ben lock oynuorum we LVL kasarken çoğunlukla instance ı seçerdim tabi bu keyif işi nasıl LVL atlamak istediini kendin seçiceksin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

paladinin retri gitmesi hiç te iyi birşey değil bunu kafalarına yazmış bazı kişiler olmazsa olmaz gibi. ben level 40a kadar protection 40tan sonra holy oldum ve gayet iyi level atlıyorum. asıl en kötüsü retri bence manası hemen bitiyor heale zaman kalmıyor 2 mobla savaşırken balon açman gerekiyor..

Senin dediğin daha yeni lvl 70 olan arkadaşların uyguladığı bir combo haline gelmiş tuş sıralamasıdır arkadaşım.

Bak DMG yapamıyorsun dedin ya Palalar için.

Bu halimle Tek başıma lvl 70 6-7 Mob u tek başıma alıyorum. Bu 1.

2. Hiç durmadan bir WL savaşır birde Paladindir Seal of Light ve Wisdom sayesinde Ne can gider ne mana Wisdom aç judla Light aç Crusader çak.

3. ise Vurduğum DMG'e geliyorum Kendi Buff ımla 2k Ap oluyor bende %32 Crit diğer Trinket takılırsa...

Cloth'lara Ortalama Critsiz: 1k ve üzeri vuruyorum Crit çıktığı zaman 3k ya çıkıyor Full buff lı Rekorum ise 1 Clot WL ye 5.5k Olmuştu. Ardından Crusader 3.6k Proclamıştı.

Plate sınıflara ise Ortalama 600 - 1000 arası vurabiliyorum. Maximum gördüğüm en yüksek DMG ise 2.8k olmuştu Beyaz dmg Holy ise .3k yı görmüştüm...

Karakterde budur buyrun bakın.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Devilbozzo

walla dostum karaktere bakıodumda sölemeden geçemicem bu PVP itemlarıylada okadar wurmazsan ayıp edersin
    S3 set dimi o ben PVP takılmadıım için fazla bi bilgim yok bu konuda..ama 10000 hp war sadece şaşırdım biraz bu setlerde HP çok fazla oluodu die biliorum..bu arada bu lag da sorun olmuomu PVP? ben desto yapıcam lock umu kara-kara düşünüom walla bu lag da PVP nasıl olur die...

• öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar
    bence paladine laf atmamanız gerekir paladin sağlam class tır
    tip olarak şahsi düşüncem en çok blood elflere yakışır
    t6 setle birlikte sarı bir de tabard altınmı bak sen artistliğe.....

• Kendinle çeliştin, hani nolursa olsun warrioru bırakmıcaktın, millet gözünü mü korkturdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Kendinle çeliştin, hani nolursa olsun warrioru bırakmıcaktın, millet gözünü mü korkturdu.

kime dedin batu????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccagrii

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Kendinle çeliştin, hani nolursa olsun warrioru bırakmıcaktın, millet gözünü mü korkturdu.

kime dedin batu????

Topici açan arkadaşa.
  • batu abicim ben ne yapcam yaw hep error verio dosyaların hepsini gezdim patch e benzer bi dosya yok napcammmmmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.