Şimdi Ara

Gladiator PVP yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde pvp gear yok ama yine de sağlam bi PVP ci olmak istiyorum.Bunun için klavye ayarı nasıl olmalı mesela ben hep mouse tık oynarım.PVE kolay öyle ama PVP başka daha seri olmak gerekiyor.Bunun için tam olarak hangi itemler gerekir ve daha önemlisi klavyeden oynamaya alışmak istiyorum.Key Map nasıl olmalı? PVP videolarını streamleri izliyorum bunu en iyi asyalılar yapıyor.Çok seri skill basıyorlar ve dövüşürken hep ekran sağa sola dönüyor devamlı hareket halindeler.Onu nasıl yapıyorlar?Bende aynen öyle PVP yapmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekli???

Orijinalden alıntı: KanameSama

Elimde pvp gear yok ama yine de sağlam bi PVP ci olmak istiyorum.Bunun için klavye ayarı nasıl olmalı mesela ben hep mouse tık oynarım.PVE kolay öyle ama PVP başka daha seri olmak gerekiyor.Bunun için tam olarak hangi itemler gerekir ve daha önemlisi klavyeden oynamaya alışmak istiyorum.Key Map nasıl olmalı? PVP videolarını streamleri izliyorum bunu en iyi asyalılar yapıyor.Çok seri skill basıyorlar ve dövüşürken hep ekran sağa sola dönüyor devamlı hareket halindeler.Onu nasıl yapıyorlar?Bende aynen öyle PVP yapmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekli???

Merhaba;

Bende Glad ile PVP yapıyorum, Ufak lvl larda Silver coinle alınan 31 lvl itemleri giyiyorum, şuan ki lvl 35, Silahım 30 lvl Altın silah ile silver coinli silah ile birleştirerek cirit bastım, şuan karakter ile gayet iyi PVP yapabiliyorum, kaç lvl sın bilmiyorum ama stigmalardan karşındaki kişiyi bağlayan bir sitigma var o olmalı, sana tavsiyem ufak lvl da kalmayacaksan şuan çok fazla uğraşma, 7 lvl sonra zaten çöp olacak o itemler, benim gibi ufak lvl pvp yapacaksan iyi itemler al kalmayacaksan değmez.

Üzerindeki itemler ne kadar iyi olursa olsun Glad ufak lvl da yakın döğüşte iyidir, rakibin yanında olmalı ve yere düşürebilmen gerekli kısaca uzaktan vuran Sorc ve SM oyuncu iyise seni yanına yaklaştırmaz ise pek bir şey yapamıyorsun.
    Yine de Glad ile pvp yaparken gayet zevkli pvp ler yapıyorum, kısaca gayet güzel bir class. Nexus Asmo tarafında isen Nickim Magnacarta Elyo tarafında isen Kaadaj PM atarsan Rift lere gireriz:)

• 6 ay kadar gladiatorle oynadım cok imba bir karakterdir herseyden önemlisi 11k altında hp olmasın vede 2400 accuarcy 600 den az crit olmuycak bunları salamak baya bir zamanını alır ama sağladığında indiremiycegin hiçbir class yok gelelim skill vurma hızı yada keymap a
    ben mesela remove shock skilini elimin altında bulundurmayı severim genelde asdw hareket tarzıyla oynadığımdan E ve Q Tuşları bana rahat erişim sağlıyor o bakımndan seri buff skillerini oraya atarım gerisinde ise cok fazla bir skill atama yapmana gerek yok genelde hep aynı dizilim var az ama birbiri ardına vurusları gelen bir class glad o bakımdan dizilimde sorun yasamazsın ama her skile bir tus atar oynarım dersen o baska
  • Ben buff ve potionları click ile basarım da diğer skilleri klavyeyle öğrenmek istiyorum.asdw ile hareket ederken hangi tuşlarla skill basıyosun? E ve Q tuşlarıyla bütün buffları tıklamana imkan yok orayı anlamadım.Benim bildiğim her tuş bir skill için.Bi sürü skill var yani hepsine hangi tuşu yetiştireyim? 55 lv ım 1 eternal gearım var ama 300 küsür crit ve 2100 civarı acc var.

mouse daki bir tuşa istersen ardı ardına basmak istediğin buf skilleri macro yap

tek hamlede bütün skilleri basmış olursun.aynı şekilde diğer tuşlarınada macro atarsın olur biter

tabi eğer pingin 100 ün altına düşmüyorsa hiç uğraşma derim ben.bende macrolu mouse

kullanıyorum ama pingim min 120 istediğin kadar macro ata.macroyu oyuna yansıtacak hız olmadıktan sonra gerisi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saskurtcebe -- 24 Mayıs 2012; 16:06:15 >
    Ardream Mage Item ve Stat Rehberi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece 2 önerim olacak;

1. Youtube'dan izleyebildiğin kadar glad videosu izle. 720p moda alıp skill barlarını, skill kullanımlarını incele, birşeyler öğrenmeye çalış.
    2. Başkalarına göre key-build yapma. Yani birisi bufflarını maus tuşuna atamıştır, ordan rahat ediyordur. Sen ise ordan rahat kullanamazsın. Herkesin kendine göre bir tarzı vardır. Mesela oyunu oynayan pro oyuncuların çoğu Q ve E tuşlarına skill atar ancak ben onları çapraz koşmak için kullanırım... Bu şekilde sende yavaş yavaş kendine göre bir sistem oturtursun. Bir günde key-mapping ayarlarını başkalarına göre düzenleyip sonrada riftten geçip imba gibi pvp yapmayı bekleme...

bizim burda söylediklerimiz sadece tavsiye.ben macrolu mouse tavsiye ettim çünkü

üst üste kullandığın skilleri tek tıkla ardı ardına basabiliyosun.

sonuçta sen macronu ister buflarına göre ayarla ister başka skillerine macro yap

elbette seçim senin.yukarda adını yazdığım mouse 45-50 TL ye alabileceğin en iyi

mouse lardan biridir.tavsiye ederim(foot mouse ne bilmiyorum)
  • Anladım hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. İki sorum daha olcak.PVP de bu adamın etrafında döne döne skill vuranlar nasıl yapıyor bunu? Yani ben bir wratfull strike vururken durduğum yerde vurabiliyorum hareket ederken vuranlar oluyor onu anlamadım.Bir de bir el skill basarken diğer el ile adamın etrafında dönenler bunu mouse ile mi daha çok yapar?

Anladım hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. İki sorum daha olcak.PVP de bu adamın etrafında döne döne skill vuranlar nasıl yapıyor bunu? Yani ben bir wratfull strike vururken durduğum yerde vurabiliyorum hareket ederken vuranlar oluyor onu anlamadım.Bir de bir el skill basarken diğer el ile adamın etrafında dönenler bunu mouse ile mi daha çok yapar?

döne döne vuranlar w ile hep düz gidiyorlar fare ile sağa sola dönünce a ve d tuşlarının yaptığı işleri çok daha hızlı ve etkili yapıyorlar. Hareket halinde savaşmanın amacı ise düz gidince ekranda bir ok çıkıyor fazladan %10 attack veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Head Crash

quote:

Anladım hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. İki sorum daha olcak.PVP de bu adamın etrafında döne döne skill vuranlar nasıl yapıyor bunu? Yani ben bir wratfull strike vururken durduğum yerde vurabiliyorum hareket ederken vuranlar oluyor onu anlamadım.Bir de bir el skill basarken diğer el ile adamın etrafında dönenler bunu mouse ile mi daha çok yapar?

döne döne vuranlar w ile hep düz gidiyorlar fare ile sağa sola dönünce a ve d tuşlarının yaptığı işleri çok daha hızlı ve etkili yapıyorlar. Hareket halinde savaşmanın amacı ise düz gidince ekranda bir ok çıkıyor fazladan %10 attack veriyor

Bilmiyodum bunu çok teşekkürler O.o Geriye doğru gidincede parry artıyo onun gibi bir şey olması lazım bununda galiba

• önce bi seti silahı yap derim 55lvl de full fenris setle gezerken adamlar 5 6 sn de kesiyordu pvp yapacak vakit olmuyor ki sen gearı yap bir :)

Orijinalden alıntı: Zayber

önce bi seti silahı yap derim 55lvl de full fenris setle gezerken adamlar 5 6 sn de kesiyordu pvp yapacak vakit olmuyor ki sen gearı yap bir :)

Hocam geara 8k kadar insignia kaldı zaten tag officer var onu da altına kombinlemeyi düşünüyorum.Ama şu bakarma spearı mı onunla kombinlesem daha iyi mi olur diye düşünüyorum çünkü 3.0 da bile pro gladlar bakarma kullanıyor hala.Kombinlenebilir mi onu da bilmiyoum gerçi.Sadece party bulması çok zor.Kimse gelmiyor en azından 2 dps 1 cleric iş görür ama onuda sana yapan yok işte bazen bırakasım geliyor oyunu .)
  • tag officer turuncu ise elindeki , o silahın verdiği base attack bir bakıver sonra alta kombinelenir mi bir düşün , bakarma konusuna gelince o silahı üste koyup kombine yapacaksın bir pvp silahla epi topu 50lvl sarı silah bakarma verdiği base attack düşük verdiği accuary bile 700 750 , accuary bile 150 200 düşük kalacak sende o açığıda sete bi dünya taş basıp kapamaya çalışacaksın bence gerek yok

tag officer turuncu ise elindeki , o silahın verdiği base attack bir bakıver sonra alta kombinelenir mi bir düşün , bakarma konusuna gelince o silahı üste koyup kombine yapacaksın bir pvp silahla epi topu 50lvl sarı silah bakarma verdiği base attack düşük verdiği accuary bile 700 750 , accuary bile 150 200 düşük kalacak sende o açığıda sete bi dünya taş basıp kapamaya çalışacaksın bence gerek yok

istersen 5k atağın olsun, bakarmalı bir glad sana ankle snare atıp uzaktan vurduktan sonra senin 5k atağın hiçbir işe yaramaz

quote:

tag officer turuncu ise elindeki , o silahın verdiği base attack bir bakıver sonra alta kombinelenir mi bir düşün , bakarma konusuna gelince o silahı üste koyup kombine yapacaksın bir pvp silahla epi topu 50lvl sarı silah bakarma verdiği base attack düşük verdiği accuary bile 700 750 , accuary bile 150 200 düşük kalacak sende o açığıda sete bi dünya taş basıp kapamaya çalışacaksın bence gerek yok

istersen 5k atağın olsun, bakarmalı bir glad sana ankle snare atıp uzaktan vurduktan sonra senin 5k atağın hiçbir işe yaramaz

ankne attın uzaktan kime vurucan temp?glad?sin?bir greater heal pot geçirir zaten bence ancak ranger vs gelirse karşına çekersin 2. silah olarak bir turuncu silah 900 950 accuary veriyor bu 750 aradaki 200accuyu sete manaston ile kapacaksın diğeri crit attack basacak onun yerine dmg zaten yerlerde o silahta nesi çok iyi?

• quote:

quote:

quote:

ankne attın uzaktan kime vurucan temp?glad?sin?bir greater heal pot geçirir zaten bence ancak ranger vs gelirse karşına çekersin 2. silah olarak bir turuncu silah 900 950 accuary veriyor bu 750 aradaki 200accuyu sete manaston ile kapacaksın diğeri crit attack basacak onun yerine dmg zaten yerlerde o silahta nesi çok iyi?

Aion Uhiwi
    Glad oynamayı biliyorsa harika işler yapar

• Ya ben bi arkadaşa sordum o aşağı yukarı 50 kere denemiş rush bir clericle.Ama hiç düşmedi diyor.Drop chance değiştirdiler galiba doğru mu bu? Ancak parayla alırsın dedi bana 350 m ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 28 Mayıs 2012; 1:52:33 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.