Bildirim
Paket 16 mbps aldığım 4 mbps ve hat değerlerim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben de sordum fakat neden belli değil desem yalan olur altyapı yatırım yapmıyor fazla. ne yazık ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: mbc32amg
ttnet ultranet kullanıyorum paket 16 aldıgım 4 neden boyle acaba
DSL Hızı(Kb/s): 3835 797
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 5132 1053
SNR Sınırı (dB): 9.3 16.4
Hat Zayıflaması(dB): 28.0 14.5
Güç (dB): 18.4 12.3
teşekürler
Maksimum alacağınız hız 5 mbit 4 almanız doğal 16 yi almanız imkansız hem SNR değeri duzuk hem saha dolabı veya Turk Telekom santralin uzaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İç tesisatı kontrol edin olmadı arıza kaydı bırakırsın ankastreden ölçüm yaparlar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Micro-Star International
quote:
Orijinalden alıntı: Red Butterflies
quote:
teşekürler
Maksimum alacağınız hız 5 mbit 4 almanız doğal 16 yi almanız imkansız hem SNR değeri duzuk hem saha dolabı veya Turk Telekom santralin uzaksiniz
İmkansız değil
Msi sizin değerler ile o bir değiş SNR dowland 9 sınırda sizinki 16
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekürler
İmkansız değil
santrale uzaklık için demiştim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekürler
İmkansız değil
santrale uzaklık için demiştim
Santral e uzaklıkta bitmiyor msi :))
-
yani 16 mbps almiycam modemi değiştirsek bir yararı olur mu arkadaşlar bana bir çözüm yolu soylermisiniz
Yok kardeş modem almana gerek yok.arkadaşın da dediği gibi 5 mbps max alacağın hız. Şu haliyle yapacağın şey ankastre den ölçüm yapınca max, ne kadar hız alıyorsun bak mesale 7 mbps alırsan 6 ya sabitle gitsin. Kolay gelsin
ankastre nedir abi sabitleme nasıl olacak
quote:
ankastre nedir abi sabitleme nasıl olacak
oturdugunuz binanın dısında kutu olur telekomun telekomdam gelen kablo araya girer ve tüm dairelere ayrı hatlar halinde dagılır -
ilk aldığım zaman aynı sıkıntı bendede vardı 4 5mbos hızım vardı 20 civarı arıza kaydı bıraktım kimse ilgilenmedi arayıp üyeliğimi bitirmek istediğimi söyledim hızdan dolayı ertesi gün telekom ekibi gelip telefon kablolarının olduğu kutuyu kontrol etti şuan 12 civarı alıyorum şansını dene bence :) -
ariycaz o zaman yapacak birşey yok
Şunu yapabilirsiniz şikayet var konu açın geçen gün hem hız hem crc hatasi yüzünden ilan açtım 14 Mbıt internet kullanıyorum bayagi crc hatasi alıyordum saha dolabına yakın ev tesisatı modem yeni idi dün çalışma yaptılar crc hatasi ve 14 Mbıt sorunsuz alıyorum normal hız 16 ama hat kaldirmiyor
resimler arasın daki fark nedir acaba bir sokak üstüm ben de 10 mbps adsl yazıyor onun bir sokak üstüde ise İşaretlediğiniz binada Yüksek Hızlı İnternet deneyimi yaşayabileceğiniz Türk Telekom altyapısı bulunmaktadır.Türk Telekom'un hizmet sunduğu İnternet Servis Sağlayıcılardan biri ile irtibat kurarak Yüksek Hızlı İnternet abonesi olabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
resimler arasın daki fark nedir acaba bir sokak üstüm ben de 10 mbps adsl yazıyor onun bir sokak üstüde ise İşaretlediğiniz binada Yüksek Hızlı İnternet deneyimi yaşayabileceğiniz Türk Telekom altyapısı bulunmaktadır.Türk Telekom'un hizmet sunduğu İnternet Servis Sağlayıcılardan biri ile irtibat kurarak Yüksek Hızlı İnternet abonesi olabilirsiniz.
Oraya nerden bakıyorsunuz link atabilirmisiniz hocam sizin SNR düşük ve saha dolabına uzaksiniz suan kullandığınız hızda kullanın üstünü alamazsınız dediginiz yerden büyük ihtimal ya fiber yada VDSL desteği var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Aralık 2015; 21:36:46 >
-
link derken acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
link derken acaba ?
Türktelekom fiber nerde uygulamasi
daha önçe de vdsl var demişlerdi TTNet den ayrıca fiber uyumlu altyapınız varmış süperonline vdsl destekli diyor sizçe ne kadar doğru TTNet kullanıyordum adsl port ne bağlımış. vdsl geçmek geçlim dedim fakat btk izin vermiyo. dediler internetbizden kampanyası kullanıyordum 4 gb akıllı kota da sınırsız internet'e geçtim 16 mbps'ye kadar 50 akn bu da aynı internet bizdenmiş bu yüzden iptal ettirdim şimdi süperonline vdsl almayı düşünüyorum.https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp
Benzer içerikler
- ev interneti
- türk telekom alarm ışığı kırmızı yanıyor
- fiber altyapı başvurusu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom modem değiştirme
- ping düşürme
- yeni hat ücreti 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- samsung ağda kayıtlı değil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X