Şimdi Ara

Paintte graffiti(2 saatte bitti :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eline sağlık ama neden paintte o kadar vakit kaybettinki? Dışarıda bir sürü duvar varken
  • Şuan boyam yok çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarijuanA!

Şuan boyam yok çünkü

keşmisin?
    avatarına ve nickine bakarak söylüyorum.
  • Güzel olmuş... Bunu paintte her baba yiğit yapamaz.
  • Grafitti mi görmek istiyorsunuz:

Inanılmaz bir çalışma, hayran olmamak elde değil detayları için;www.exisehir.com
  • Eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde İngilizce 10-15 kelime
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu grafiti yazanlar boş duvarlara yapsalar, ne biliyim çit görevi gören duvarları nefis bir hale getirseler süper olur. Ancak Bazı g.zekalı yaratıklar evlerin duvarlarına yada özellikle trenlere yapıyor bunu. Ne kadar rezalet bir görüntü ve millete zarar çıkıyor. O türlerin kollarının kopması ümidiyle, doğru yere grafiti yapanlara başarılar diliyorum, çünkü çok hoş duruyorlar
  • rzorone öncelikle kavram sorununu ortadan kaldıralım isterseniz;

quote:

Graffiti, en temel anlamıyla, duvar yazıları ve resimler yoluyla kendini ifade eden bir görsel uygulamadır. Grafik sözcüğü kökeninden türetilmiştir.

Şimdi tekrar paylaştığım göresele bakıp neyi takdir ettiyimi anlamaya çalışın. Yinede bulamazsanız verilmiş olan linklerden faydalanıp sürece bakabilir ve umarım hak verebilirsiniz.
  • benimde elle çizdiğim grafittim....

•  Paintte graffiti(2 saatte bitti :) )

uzun zamanımı aldı ama
  • ben odamdaki duvarlara yaptırmak isterim.

yapabilen arkadas varsa irtibata geçmek isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rzorone

bu noktada teknik bir problem var koyduğunuz resımde harfler var doğrudur harflere belırlı bır sekıl verılmıs fakat graffitide en onemlı nokta stil yani harflere nasıl yorumladıgınızdır.yani bir kişi bir tarz yaratır onu goren cızerler onu taklıt edıp ufak degısımler yaparak kendı calısmasını koyar.bellı baslı stıller vardır onun etrafında donulur ve graffiti yaptıgınızı dusunursunuz. aslında gorsel olarak harıka bırsey yapsanız bıle sanatsal olarak bır degerı yoktur estetık kısmı bozuktur.dısardan bakan bırı ıcın ılk bakısta buyulenebılır guzel yorumlar yapar ama ısın aslı oyle degıl malesef.

şimdi yapılan ya da çizilien bir şeye graffiti demek için ne gibi bir kritere sahip olması gerekir..ben orayı anlayamadım....
  • wildstyle... exisehirdeki...
    yapan arkadaşlar lütfen eklesin ares_yardim@hotmail.com
    hem yardıma ihtiyacım var hemde writerler arıyorum...
  • Açıkcası ben grafiti çizmiyorum ama tanımı şu şekilde yapılan bir kavramda;

quote:

Graffiti, en temel anlamıyla, duvar yazıları ve resimler yoluyla kendini ifade eden bir görsel uygulamadır. Grafik sözcüğü kökeninden türetilmiştir.

Grafik ve yazının bütünü bana güzel geliyor, harflerin yorumu kısmına yorum getiremiyorum ama sanırım grafiti olabilmesi için bizlerin bilmediği farklı detaylar var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memcho -- 10 Nisan 2009; 17:51:52 >

http://www.soistreet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirmes

benimde elle çizdiğim grafittim....

Hakan abi sen misin ?
  • Tagim moe bu arada:).Fazla legal yapmadıgımdan stilimi geliştirmeyede uğraşmadım.Bu forumda illegal yapıyorum demekte bayağı bi düşman kazanmak demek aslındaÇok karşı çıkan var
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirmes

benimde elle çizdiğim grafittim....

oha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.