Şimdi Ara

paint Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Painti Açıyorum Resmi Ctrl+V ile yapıştırıyorum Fakat Resmin Sag Tarafında Boşluk Oluyor
    Önceden Tam Sayfa Olarak Resimleri Kayıt Ediyordum
    Bunun Bir Çözüm Yolu Varmı ?

• resmi yapıştırdıktan sonra sağ taraftaki boşluğa tıkla. resmi ilk yapıştırdığında yapıştırdığın kısımlı seçili olacak ama boş biyere tıklayınca o kısmı seçmeyi bırakacaksın. seçmeyi bıraknca gerçek resmin (yani sağdaki boşluğu da kapsayan tam resimden bahsediyorum) kenarlarında boyutlandırma için küçük karecikler çıkar. kenarından kastım sağ kenar için sağ kenarın tam ortasında (yani yukarıya ve aşağıya eşit uzaklıkta ve tam sağ kenar üzerinde minik bir kare) olmalı. o kareyi tutup sola doğru sürükleyerek beyaz boşluğu yokedebilirsin.

yada şöyle yap, resmi hiç yapıştırmadan önce (yani boş paint i açmış iken) resmin en alt-sağ köşesine gel. en köşede minik bi kare olacak ordan tut sol-üste doğru sürükle (yani resmin boyutunu küçült) olabildiğince küçült. sonra küçülmüş olan boş beyaz sayfaya CTRL+V yap o kendisi büyütür tam ekran boyutlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 30 Mayıs 2011; 9:11:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excell yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.