Şimdi Ara

Adobe photoshop generative fiil yapay zeka ai üretken dolgu butonunu nasıl açabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum crack kullanmamak ve kullandırtmamak lazım asla etik ve yasal birşey değil ama mecbur kaldım öğrenciyim param yok mecbur kullanmamı gerektiryorlar ilerde param olunca ilk işim satın almak olucak kullanmasam bile geçmişte daha öncede çocukken crackli oyun oynadım ama param olunca hepsini birdaha oynamasam dahi satın alıp sildim sizede tavsiyem crack uygulama kullanmayın ama kullanmak zorunda kalsanız bile sonrasında satın alın neyse uzun lafın kısası crackli adobe photshop 2025 versiyonunu indirdim bütün özellikler çalışıyor ama yapay zekayla görüntü oluşturma butonu çalışmıyor bana lazım olan bu bunu çalıştırmanın bir yolu varmı? orjinali satın alın yazmayın param olunca kullanmama gerek kalmasa bile o zaman alıcam.

• Herkeste ileri düzeyde YZ işlem yapabilecek gpu olmadığı için, adobe bazı işlemleri kendi bilgisayarlarında yapıyor,

senin dosyalarını kendine alıp işliyor ve geri gönderiyor, adobe hesabına giriş yapmadan yapamazsın, YAPAMAZSIN.

Crack yapılmasını "gerçekten istemeyen" firmalar, online giriş sistemi koyup geçiyor ve işine bakıyor.

Fusion 360, plasticity, shapr3D programları online kontrollü yapıldığı için kırılamıyor

ama örneğin solidworks crackli kullanılabiliyor hala, bunlar biraz da firmaların tercihi.

İlk uy. hapların bedava verilmesi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.