|
Bildirim
|
''iphoneu bankacılık işlemlerinde andoridden daha güvenli diye kullanıyorum''
![]() Pekii. ![]() |
Peki 40000 TL maasin bundan haberi var mi?
|
Demek ki neymiş, telefon güvenliğiyle alakası yokmuş; arkadaşının hatasıymış.
Android platformu da arka arkaya güvenlik güncellemeleri alan bir platform. Iphonelarda da exploitler çıkmaya başladı. Yani hiçbir şey hatasız değil;) -Kesinlikle hak veriyorum. Romladığım g4ü kullanmaya devam ediyorum. Yarım saat instagram dışında günde 2-3 konuşma bitti. Ölü zaman geri kalanı... |
4 milyon tl si olup foruma girmek bir de bunları yazmak oldu peki
![]() |
Artık Steve Jobs Tim Cook nasıl kandırdıysa... Rootlanmamış bir android telefonda abidik,gubidik crackli vs. apk larda yoksa hiçbir sorun yaşamazsınız, yaşayanda görmedim çevremde. 4 yıldır aktif internet bankacılığı kullanıyorum. Android 4.4,5,7 ve 8 de kullandım.
Hem nasıl olsun ki; sms şifre kontrolü var, ayrıca giriş şifresi kontrolü var. Bazı işlemlerde de yine sms onay kodu istiyor. Üstüne üstlük bankacılık uygulamaları sık güncelleniyor. |
Pahalı telefon kullanmak ile alakası yok hocam. Normalde 2000 tl olması gereken telefonlar vergi/kriz vs. ile sizin önünüze absürt rakamlarla geliyor hepsi bu. Fakirleştik yani.
|
Ya birader 10 yıldır aynı şeyi tartışıyorsunuz. Herkes para biriktirmek zorunda değil veya android iOS kullanmak zorunda değil. Size ne adam 15 milyar verir alır 750 lira verir size ne? Para adamın dert adamın. Ben iOS da kullanırım android de bunjn için kasılmaya gerek de yok yani hangisi hoşuma gidiyorsa onu kullanıyorum. Para odaklı kullanan adam 1500 lira verir android alır pra umrunda olamayan adam da iPhone alır. Ha ben iPhone 8 kullanıyorum gayet memnunum kafam da rahat aşırı para da vermedim. Bunu alana kadar gidip çoluğuma çocuğuma yatarım yapayım diye bir kafam da yok benim yaşamadığım lüksü benden sonrakiler yaşasın diye niye kendimi sıkıntıya sokayım. Adam torununu falan düşünüyor telefon alacakken cidden ilginç bir şey ya
|
" kızlar daha üst olup daha üst çevreye ulaşıp daha iyi hayata kavuşmak için alıyorlar. erkekler kızı tavlayıp cinsel isteklerini karşılamak ve ezikliğinden kurtulmak için alıyorlar "
Bu nasıl bir mantık telefon ile bu dediklerin mi oluyor ![]() |
Bu sayfada gördüğüm en güzel yorum.sanki benim düşüncem dile getirilmiş. Helal olsun.
Adam 60 yaşına gelmiş hayatında yememiş içmemiş hala Toros arabayla geziyor ama damadına para veriyor.Damadı da son model telefon kullanıp sigara içiyor.Allahbunlara akıl versin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 7 Mart 2019; 10:50:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|