Şimdi Ara

Paco Rabanne One Million Kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
96.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugün almayı düşündüğüm parfüm denemek amaçlı bir kullandım fena değil hoşuma gitti ultrared kullanırdım hep birde bunu denemek lazım
  • bende dün uçaktan indiğimde freeshoptan almıştım...one million güsel bir kış kokusu ..satcının önerisi ile aldım ama ilk başta acaba mı derken gerçekten şekerimsi bi kokusu var.angel i andırıo ama ondan daha yumuşak ve cekici bi kokusu var...ama yazın kullanma bayıltırsın milleti...eger bi öneri istiorsan kış için bence burbery veya gucci ideal...hava alanında paco rabane 42 euro ya almıştım..ama istersen deo spray larıde var 20 euro...
  • tester normalden farkı nedir? bi de eau de toillette değilde parfume farkı nedir?
  • @msozgirgin

    Tester parfümlerin kalıcılığı yoktur.Anlık olarak koku alınır.30 Dakika geçtikten sonra kokuyu dışarıdan hissedemezsiniz.

    EDT'de (parfümler saf alkol ile karıştırılır) alkol oranı yüksektir,esans(parfüm) oranı yaklaşık %4-%6'dır.

    EDP'de esans-parfüm oranı yaklaşık %15-%20 arasındadır.

    Parfüme'de %40 oranında esans kullanılır.Bu tip parfümlere rastlamak biraz zordur ve fiyat olarak oldukça pahalıdır.Direkt olarak tene sıkılır.Elbiseye sıkılması halinde elbiseyi sarartır.Sarartı kuru temizleme ile geçirilebilir.
  • http://www.pacorabanne24.com/ bu adresteki ürünler orjinal midir? Alıp deneyen var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tmrkn

    http://www.pacorabanne24.com/ bu adresteki ürünler orjinal midir? Alıp deneyen var mı acaba?


    cuma günü sipariş vermiştim o siteden, ürün bugün elime geçti . şahsi fikrim çok iyi bir kopya yapmışlar . eski kullandığım orjınal ( 1 yıllık duty free ürünü) iki şişeyle karşılaştırdığımda gördümki

    orjinal şişelerin arkasında olan belirli belirsiz 5 haneli numara (ne işe yarar bilmiyorum ), bu gelen üründe yok.

    gelen şişedeki altın rengi hafif koyu gibi geldi . (belkide elmdeki orjınal parfümün kullanımdan dolayı rengi biraz atmıştır.)

    her iki bileğime sıkıp zamanla karşılaştırdım . orjinal olanı olanı daha ağır gibi geldi . (fakat burnuma çok güvenmiyorum )

    parfümün çıktığı spres ağzıda diğer iki orjinal şişeye göre ebat farkı var . en belirgin kısmıda bu (belkide malzemede 1 yılda biraz değişiklik olmuştur yada ayrı yerlerin üretiminden kaynaklanıyordur)

    sonuç olarak çok iyi bir kopya olduğunu düşünüyorum.



    şikayetim var sitesine yazan arkadaş da benim gibi düşünüyor olsa gerek . http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/834815/g/Pacorabanne24com+Parfveuuml;m+Orijinal+Degil!




  • Ben de buradan aldım:http://www.kozmotrend.com/paco-rabanne-one-million-erkek-100-ml



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 14 Haziran 2012; 22:12:08 >
  • o fiyat normal fiyatı iyi veya kötü bişey diyemicem ama şunu bilmenizi isterim.

    Bazı güvenilir sitelerde aynı parfüm daha ucuz olduğu halde hepsiburada ' dan aldım bu parfümü..

    Herkes yorumlarda cok kalıcı harika koku falan diyodu..Parfüm elime geçtiğinde sıktım ve baktim ki kokusu gercekten güzel ama ya kalıcılığı?

    Adamlar kokusu 2-3 gün geçmiyo rahat kalıyo diyodu ama benim sıktığım parfüm inanın 1 gün bile durmuyor. Kokusunun etrafa yayılması gerekirken kendim bile zor duyuyorum. Şimdi sorun o yorumları yazanlarda mı yoksa bende mi, yada bu parfümü gönderen sitede mi.? Buna benzer yorumu hepsiburada nın sitesine yaptım ama tabiki onaylamadılar.. hatta buna benzer 2-3 yorum yaptim.

    O yüzden diyeceğim şu ki internetten parfüm almak çok yanlış olur..En güvendiğiniz site bile size bunu yapıyorsa gerisini siz düşünün.
  • yaklasık 1 sene önce aldıgım parfümüm su anda yüzde 35 seviyelerinde .Paco rabanne 1 milion bir de hazır üretilmiş doldurma parfümünü aldım tabi orjinali kadar iyi değil ama beni idare ediyor.
  • Yarın geliyor
  • gittgidiyorda 100ml 60 tl ye buldum ama guvenemıyorum çakma olabılır cunku fıyat cok uygun .
  • gittgidiyorda 100ml 60 tl ye buldum ama guvenemıyorum çakma olabılır cunku fıyat cok uygun .
  • Şimdi 50-100TL olan ürünlerin orijinalliğini merak ederken, hepsiburada'nın 130-160 TL aralığında sattığı ürünlerin kalıcılığı ve kokusu konusunda sıkıntı yaşadığını belirten kullanıcılar varken;
    bir de şu alttakini incelemenizi tavsiye ederim.
    Eğer bu reklamı kadar iddialı bir kokuysa 200TL rakama alınabilenler bile sanırım %100 orijinal ürün değil.

    Buyrun inceleyin...
    http://www.reyonburada.com/urun/paco-rabanne-1-million-edt-100ml--erkek-parfum-.aspx
  • Arkadaşlar forumlarda sahte parfüm satan çok çakal var tamam ama şunu da unutmayalım parfüm fiyatlarımız yurtdışının 3 katı, herşeyi pahalı kullandığımız gibi ( benzin, araba, kıyafet...) parfüm de oldukça pahalı, ama YKM ne yapıyor mesela 180 diyor parfüme sonra 1 alana 1 bedava, yada % şu kadar indirim, aslında gayet de piyasada 90-100 liraya orjinal parfüm bulunabiliyor...
  • Arkadaşlar elimde fazladan 1 million coffret set var. Az önce YKM kampanyasından aldım. Kar amacım yok 130 TL ye satarım.


    coffret set 100 ml parfüm, 150 ml deodorant


    Edit : sahibinden.com ilan no 68812111



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 25 Aralık 2011; 18:39:24 >
  • paco rabanne 1m tek kelime ile süper.. süper ötesi bir kalıcılığı, süper ötesi bir kokusu var.. kokuyu alan bayan yanınınızdan geçerken hızını düşürerek ve size bakarak geçtiğinden emin olabilirsiniz, başıma geliyor çünkü :) parfümün kalıcılığı ile ilgili bazı noktalar var ve kalıcı değil diyenler ya çakma almışlar ya da parfümden anlamıyorlar diyebilirim. bunları sıralayayım:

    1) parfüm kalıcı değil diyorlar: insan biyolojik olarak yeni bir duruma alışma eğilimi içerisindedir. bu biyolojik donanımımız insanın hayatta kalabilmesi için vazgeçilmez bir savunma mekanizmasıdır. İnsan tuvalete gittiğinde kendi pisliğinin kokusunu almaz, ancak peşinden başka birisi gittiğinde şöyle der o kişi : vay hayvan herif.. ne biçim kokutmuşun tuvaleti der. çünkü biz içeride o kokuya alışmışızdır ve koku molekülleri yabancı kokuları sevmediğinden hemen o kokuya adabte olur ve senin o kokuyu almanı engeller. yani kokuya alışmadan dolayı kokuyu hissetmeyiz.. bu da her parfümde olur. çünkü sen gün boyu kokuyu hissedersen koku molekülleri yoğun çalışacağından baş ağrısı meydana gelir. zaten bu yüzden parfümü çok sıkmak baş ağrısı yapar.

    2) Bazı tenler kokuyu barındırmaz: parfüme kalıcı değil diyenler bu noktaya dikkate almıyorlar. tene yanacı bir madde değdirdiğinizde ten bunu kabul etmeyecektir. dolayısıyla terleyerek de bu kokuyu üzerinden atacaktır. bazı tenler ise kokuyu kabul eder ve tez bırakmaz (esmer ten gibi ayrımı doğru bulmuyorum, tamamen tenin yapısı ile alakalı bir durum bence). eğer parfümü kalıcı mı değil mi diye merak ediyorsanız tenden ziyade evinizde herhangi bir kıyafetinize sıkın ve arada bir koklayın. ben denedim. ilk aldığım gün eşofmanıma sıkmıştım, duvara astım eşofmanımı ve 24 saat sonra kokladım kokusundan yavaş yavaş kaybetmeye başlamıştı, 48 saat sonra kokladım kokuyor ve tam 6 gün sonra yani şu anda kokladım ve hala kokusu duruyor.

    3) Bazı yorumlarda parfümü almayın kazağımı sararttı diyorlar. orjinal parfümün bunu yapması normal. özellikle açık renkli kıyafetlere, kıravatlara sıkmak tehlikelidir. orjinal parfüm direk tene uygulanır..

    NOT: kokular görecelidir ancak şunu söyleyebilirim ki bu koku kendini bilen bayanları çok felaket cezbediyor.. Annem benim parfüm sıkmamı hiç sevmez, bundan önce 30-40TL'lik parfümler kullanırdım ve bana sıkma şunu derdi hep.. doğal ol derdi, ancak bu parfüm annemin de çok hoşuna gidiyor, sıkma demiyor artık :)) bu da değişik bir anım..

    4) bir parfüm için bu kadar para verilir mi diyebilirsiniz. aslında kendinize göre haklı sebepleriniz de vardır. ben 35TL'ye aldığım bir parfümün kalıcılığını ve hissedilebilirliğini artırmak için 7-8 fıs yapıyordum ve hatta 9 fıs yaptığım bile oluyordu.. dolayısıyla bir sene içerisinde bi dünya param gidiyordu.. bu parfümde en fazla 3 fıs yapmanız çok fazlasıyla yetiyor.. orantıyı kurup hesap yapması size kalmış :)






  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.