Şimdi Ara

Paco Rabanne İnvictus Muadili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Paco Rabanne İnvictus muadili parfüm alacağım. İnternette araştırınca aşağıdaki muadillerini buldum. Bunlardan hangisi orijinal kokuya daha yakındır ve kalıcılığı fazladır? Deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi, sizce hangisini almalıyım? Listede olmayıp da daha iyisi var diyorsanız belirtiniz.

    Bargello 561
    Zara Seoul
    Zara Blue Spirit
    Zara Night Pour Homme 2



  • Kehf Kokuya söyle bahsettiğin kokuyu, o daha güçlü olarak hazırlasın.
  • Cidden ucuz bir şey istiyorsan Avon Maxime var, Invictus'un aynısını yapmışlar diyorlar. Bugün elime örneği geçti, şahsen kokuyu çok da beğenmedim, ancak yazın kullanılır. Orjinalini bilmediğim için Avon Maxime'in Paco Rabanne Invictus'a ne kadar yakın olduğu konusunda pek bir şey söyleyemeyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Ekim 2023; 16:49:7 >
  • unpop kullanıcısına yanıt

    hocam eyw faydalandık mesajınızı görüp. geçen hafta aldım hb'den son kalmış 600 lira sonra satıcı değişmiş 809 mu ne olmuş ben zümrüt parfümeriden aldım tavsiye ederim koku süper ama tabi yazlık koku olunca kalıcı olmaz hiçbiri. invictus ilk çıktığında bir kuzen almıştı o da kalıcı değil koku da baya benziyor ama çok fiyat farkı var 3 bin lira sanırım o? kalıcı ve gül mesela şunu öneririm ama yazın olmaz ağır bu koku.


    https://www.hepsiburada.com/moschino-toy-boy-100-ml-erkek-parfumu-pm-HB00001B0SYP



    yazlık hafif koku lacoste l'homme de güzel kokar ama hiç kalıcı değil sıfır neredeyse. yazın yazlık olsun burun direği kırmasın biraz gitsin hesaplı olsun oranını beğendim ben banderasın.





  • 23 ekimde yazmışım işte bir hafta gibi önce hb'den almıştım 600'e dedim güzelmiş ucuz bulursam bir daha alayım. aradım pazarama'dan 650 liraya indirimde aldım ertesi gün 750 lira oldu satıcı değişti. geldi falan bir iki gün önce ve kutu farklı arkasında antonio abimizin resmi var şişe üzerindeki yazı farklı ve koku da farklı dedim nasıl olur? sanırsam değiştirmişler reformüle falan etmişler yenisi saldırmıyor sıkınca ya da açılış da denir buna ama üzerinizde duruş süresi aynı. koku bire bir değil. yeni geleni beğenmedim ben ve eski olan da zaten sonuncuydu ben alırken yani fikrimi değiştirdim tavsiye etmiyorum şimdi alırsınız hani güzeldi dersiniz yenisinden gelir ne olur ne olmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.