Şimdi Ara

Bvlgari - Aqva PARFÜM KULLANANLAR....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
40.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bvlgari - Aqva parfüm almak istiyorum hiç kullanmadım sipariş verecem bu yüzden de kokusunu bilmiyorum tavsiye üzerine alacam.

sizlerin de fikrini almak istiyorum sizce kokusu nasıl?
    kalıcı mı?

http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/bvlgari/aqva-pour-homme-marine-coffret-/101320/?v=new

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1kom -- 1 Eylül 2010; 0:43:00 >

• Kalıcı ve gayet hoş bir kokusu var bir yıl kullandım aqua marine daha güzel ondan al biri mandalina lı öbürü portakallı
  • Ben bu parfümden kullanıyorum, kokusu gayet güzel. Hangisi alacaksın bilmiyorum ama ben klasik olanını kullanıyorum. Marine olan değil. Marine'i pek sevmedim. Kalıcılığa gelince, bana göre pek kalıcı değil fakat karşılaştıracak da pek bir parfüm kullanmadım. Şİmdiye kadar ullandığım tek parfüm bu. Fakat, arkadaşlarım kullandıkları parfümler üzerinlerinde uzun süre durmasına rağmen benimki 2 saat sonra uçuyor. Kıyafette bayağı kalıcı ama, kıyafete sıkarak parfümü harcamanı önermem
  • arkadaşlar kullandğınız hangisi ise

http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/bvlgari/#62

belirtiniz lütfen ona göre alıcam

burdakilerden hangisi portakal ve mandalinalı çünkü değiş değişik bunlar
  • benim kullandığım mandalinalı olan bu
    http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/bvlgari/aqva-pour-homme-marine-eau-de-toilette/80082/#DETAIL

bir arkadaşım normal olanın doldurmasını almıştı pek hoşuma gitmedi belki orjinali farklıdır
  • bence var koku güzel ama kalıcılık zayıf. yenilemek gerekli.
    aqua marine daha kalıcı bence...
  • Ben değil de bir arkadaşım kullanıyordu. Kokusu çok güzeldi gerçekten.
    Tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İxora parfüm
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soir
  • bu arada vediğin linkteki fiyat gayet güzel. ben zamanında kampanyayı kaçırdığım için üzülmüştüm. burdan alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 11 Kasım 2011; 15:16:38 >
  • Kokusu çok güzel ve gayette uzun süre üstünüzde kalıyor. Kesinlikle tavsiye ederim
  • arkadaşlar ürünler orjinal
  • bvlgari kullandım bence gayet güzel
  • biliyoruz Straw sahte ürün satmaz zaten.

hayatında 5-10 parfüm koklayıp da xxx süpermiş tüm kızlar bayılıyor diyenler kategorisinin dışında biri olarak aqua marine yi öneriyorum ancak şöyle bir durum var. bu parfüm yazlık. hemen sipariş edip eylül ekim ayında kullandın kullandın yoksa kışa hafif kaçar.
    quote:

arkadaşlar ürünler orjinal
  • fiyat süper. koku da güzel ama çok fazla kalıcı değil... sıkıp dışarı çıkıyorum iki-iki buçuk saat sonra bi koku kalmıyor. kapalı mekanda biraz daha fazla tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obscuredesorder -- 1 Eylül 2010; 4:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

biliyoruz Straw sahte ürün satmaz zaten.

hayatında 5-10 parfüm koklayıp da xxx süpermiş tüm kızlar bayılıyor diyenler kategorisinin dışında biri olarak aqua marine yi öneriyorum ancak şöyle bir durum var. bu parfüm yazlık. hemen sipariş edip eylül ekim ayında kullandın kullandın yoksa kışa hafif kaçar.
    quote:

arkadaşlar ürünler orjinal

o zaman kış olanı söyle onu alalım ve 8 ay boyunca kapalı ortamlarda buluncağım umarım etkisi hemen kaçmaz

• gecen sene hediye gelmisti kullandim fena degildi..kalicilik olarak hugo boss ve armani diamonds yaninda epey bi geride kalmis olsada bence hos bi parfum
  • Limonlu bir parfüm önerebilirmisiniz beyler, fresh olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSCeNT

Limonlu bir parfüm önerebilirmisiniz beyler, fresh olsun.

212 saplash'in hoş bir kokusu var bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

avatarındaki arko traş sabununun kokusunu hiç bi kokuya değişmem
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcountry -- 1 Eylül 2010; 6:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcountry

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

avatarındaki arko traş sabununun kokusunu hiç bi kokuya değişmem
    edit: imla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.