Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
811
Cevap
3
Favori
66.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ya arkdaslar bu fıyata bu urun tartısılmaz alın dıyorum he ben sınırlarımı zorlamak ıstıyorum dıyorsan sony alın param var dıyorsan gıt asus felan alın bu ram tam olarak bılmıyorum uretım seklı veya adamlar herhangı bır programlar ısmını degısıtyor dıye dusunuyorum yanı benım ekran LG gozukuyor buna adamlar bıse yapsa farklı bır ad ile gosterebılır everest dıye dusunuyorum,ya da farklı olsada ne olacak bence fazla kafaya takmayın sonucta kalıte aynı sankı bır 200tk modelınde bırı 6gb bırı 5gb
    Klavyeye gelınce ben cıhazı aldıgım gun kablosuz veya kablolu sızın tercıhnıze kalmıs mause ve klavye aldım laptop ılk altgımda kapanıgı kaldrgında syah bır ortu var o hala benımkının uzerınde ortulu klavyeyı taktım daha oraya wıress kapatmak ıcın elımı suruyorum sadece tertemız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 14 Şubat 2011; 19:22:02 >

Orijinalden alıntı: quietover

Bende 200TK modelı var. ekran LG,ram SAMSUNG,hdd HİTACHI,pil SDI

200 TK ve aynı özellikler bende de....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

100 tk benimki zannedersem bunlarda auo ekran ve digerleri. 200tk da auo ekran olan var mı?

kardeşim benim 200tk benimki auo ekran
  • benim bildiğim her markada böyle farklı marka parçalar çıkıyo çünkü üretici parçaları tedarik ederken bir kaç yerden aynı özellikteki parçaları kullanıyo yani kafa karışıcak bişey yok packard bell kalitesini kanıtlamış bir marka bence biraz daha bu konuyu uzatıp bu konuda bilgisi az olan insanların kafasınıda bulandırmayın bende yakında 200TK modelini almayı düşünüyorum Lenovo Y560 i5 işlemcili olandan düşünüyodum ama vatanda inceledim biraz dayanıksız geldi ekran falan çok ince birde pb yi gördüm dizaynı falan çok şık içeriğide lenovoya göre daha iyi bunda karar kıldım gibi şimdilik

Orijinalden alıntı: sefa150

tırnağın oturmaması halledilebilir de havada duruyorsa nasıl belli olmuyor:)
    pislikleri de süpürgeyle çekeriz:)
    inş teşhir ürünü göndermezler gönderirlerse ben de gönderirim ama bi sürü uğraş nasıl anlayacağım teşhir olup olmadığnı açmadan anlayamam kutuyu ve söyleyemem kötüyü açınca da kabul etmeme gibi bi sorun yaşamayalım???

bilgisayarın kutusunun üzerinde garanti etiketi var. büyük kaba koliden çıkarında görürsün zaten. kapalı yani hiç açılmamış gibi duruyorsa sorun yoktur zaten. kaldı ki kime hangi ürünü gönderdiklerini onlar da biliyorlar ;)
  • bilgisayarı alma aşamasında olanlar, kararsız kalanlar sözüm sizlere :) harici klavye mouse ve hoparlör bağlayın, masaüstü bilgisayardan hiçbir farkı kalmayacak. oyun oynarken internette gezerken film izlerken kısacası her ne yapıyor olursanız olun 17.3" ekranın tadına varacaksınız. birçok arkadaşımda notebook var. içlerinde en büyük ekranlısı 16" asus tu. şimdi o bile gözüme küçük geliyor :) benim bilgisayardan bir görüntü ekleyeyim ;)

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR)
  •  PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR)
    Benimkide aynn bu sekıl 2+1 ses sısteımı onlarda dev ekranın arkda ve 24saat gectı acık tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 15 Şubat 2011; 1:56:18 >
  • arkadaşlar bu laptopun altına koyduğunuz hava sirkilasyonunu en iyi şekilde sağlayan ve laptopn biraz havada durmasını sağlayan parçayı nerden bulabilirim, birde bu 17 inç e göre varmıdır.? bu parçanın bir ismi varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 15 Şubat 2011; 2:10:37 >

Orijinalden alıntı: sezgin91

arkadaşlar bu laptopun altına koyduğunuz hava sirkilasyonunu en iyi şekilde sağlayan ve laptopn biraz havada durmasını sağlayan parçayı nerden bulabilirim, birde bu 17 inç e göre varmıdır.? bu parçanın bir ismi varmı..

1. Kitap (ben kullanıyorum) tavsiyem kalın kitap
    2. Tahta daha sofistike durur :P
    3. Soğutucu

zalmanın 17" için soğutucuları var. çok iyi iş çıkarıyorlar. vatanbilgisayar satıyor.
  • arkadasım bnde sana Enermax 17" Aeolus Notebook Soğutucu bi arkadasımda gördüm süperdi

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LN27023

Orijinalden alıntı: ibosivas58
    Bunu onerıyorum yaza dogru alıcam
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37839

nc 2500 modeline de bir bak ;)

dikkatimi çeken bir nokta var. fanların hepsi zemine bakıyor. temiz havayı çekerken zeminde toz toprak ne varsa onu da çekip, bir kısmını kendi tutuyor bir kısmını da bilgisayara gönderiyor. bunun yerine araba egzostu gibi yere değil dışa doğru bakan fanlar bence daha sağlıklı ve iyi bir soğutma sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefunk -- 15 Şubat 2011; 2:51:14 >

• o zaman laptopu yakarsın, laptopu elini altına tut alttan hava alıyor sol tarafdan veriyor zalman hayvan gibi cekerse havayı sakata gelir makina, yani alttan hava vermesi lazım

Orijinalden alıntı: kronik

o zaman laptopu yakarsın, laptopu elini altına tut alttan hava alıyor sol tarafdan veriyor zalman hayvan gibi cekerse havayı sakata gelir makina, yani alttan hava vermesi lazım

anlatmaya çalıştığım tasarımın linkini ekliyorum.

http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?idx=397
  • thefunk etiket kutunun üzerinde demişsin bir de koliyi açınca görürsün demişsin zaten koliyi açan nasıl anlayacağım açık olup olmadığını koliyi açınca mı iade edemem kafam karıştı:=)

Orijinalden alıntı: sefa150

thefunk etiket kutunun üzerinde demişsin bir de koliyi açınca görürsün demişsin zaten koliyi açan nasıl anlayacağım açık olup olmadığını koliyi açınca mı iade edemem kafam karıştı:=)

kahverengi karton vatanbilgisayar yazan koliden çıkarınca bilgisayarın beyazlı kırmızılı kutusunu göreceksin. güvenlik etiketi bilgisayarın kendi kutusunun üzerinde.
  • tamam anladım çok sağol bir an önce siparişi vereyim dedim kartta bi sorun oluştu 3d güvenliği yapmıştım b sorunu hallettim ne kadar uğraşsam da sipariş oluşmadı çıkıp tekrar girdiğimde şok oldum tükendi yazıyordu ben kartla uğraşırken bitmiş hemen vatanı aradım bursa stoklarından göndeririz dediler biraz sonra telle siparişi tamamlayacağım:)
  • arkadaşlar burada yapılanları yaptım ama hala beceremediğim şeylervar. mesela şu güncel driver konusu. 10.12 miydi neydi onun içinde ati nin ekran kartı sürümü yok. bendeki 8.692 onu 8.8 miydi neydi o hale nasıl getireceğim. o ddğiniz catalyst ti yükledim. öncesinde kaldır olayını da yaptım ve restart yaptım hemde. ama 8.692.1.0 şeklinde. bu değişmiyor naparsam yapayım. ve şu oyunlar 16:9 durumuna gelmiyor. netten de araştırıyorum ama olmuyor yav
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.