Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o çınlama sesi hdd den geliyor,diğer laptoplardada var o problem, hdd dandik yapıyorlar ucuz olsun diye..
  • bir şeyi zaten tam yapsalar şaşarım gıcık etti o ses beni gece sitelerde dolaşırken rahatsız ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

o çınlama sesi hdd den geliyor,diğer laptoplardada var o problem, hdd dandik yapıyorlar ucuz olsun diye..

biraz prizsiz kullanım sonucu yazarım, cınlama sesi derken hdd den mi bahsediyorsun, öyle bişeyler duymuştum,
  • 100 tl daha versem bundan alacaktım.Tuh bee hp ye kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

o çınlama sesi hdd den geliyor,diğer laptoplardada var o problem, hdd dandik yapıyorlar ucuz olsun diye..

biraz prizsiz kullanım sonucu yazarım, cınlama sesi derken hdd den mi bahsediyorsun, öyle bişeyler duymuştum,

kulagımı dayamama ragmen herhangi bir çınlama sesi yok. prizli prizsiz,

WDC WD5000BPVT-22HXZT1 benim hdd markası ve modeli bu sizin nedir
  • Hitachi HTS545050B9A300 bendeki marka bu ,normalde o ses duyulmuyor ama çok sessiz bir ortamda o sesi duyabiliyorsun,çınnnn zınnn şeklide..
  • ekran kartı daha iyi herhalde bu modelin, kasa aynı herhalde ama fiyat cok iyi.
  • evet ekran kartının notebook.gen.tr deki puanı daha yüksek.
  • arkadaşlar benim pc ye bişey olu windows başlatılıyor yazısında kalıyor,açılmıyor. recovery cd sini taktım dosyalar yükleniyor yazdı sonra plase wait a moment yazdı ve orda kaldı.

ne yapmam lazım. başka win 7 mi kurmam gerekiyor.
  • durduk yeremi oldu kardeş, mutlaka birşey yağmışsındır,naptın,virüs falan gelmiş olabilir,yoksa neden açılmasın,
  • valla durup dururken oldu bir bulaşan varsa da ben farketmedim. ancak laptop son günlerde daha fazla ısnıyordu sanki. anlamadım şimdi win 7 ultimate kurmaya başalayacam ancak bu FN tuşları ile ilgili çekincem var. ne yapacam bilmiyorum.

bu recovery cd neden kurmuyor onu da anlamadım. bundan önce msi vardı açılırken iki tuşa basınca 10 dakika da format atıyordu. sevmedim ben bu recovery işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentaki -- 4 Mayıs 2011; 19:05:51 >
  • Kafayı yemek üzereyim win 7 ultimate kurmak için cd yi taktım ilk kurulum ekranı geldi ileriye bastım şimdi yükle seçeneğine tıkladım ve alet yine takıldı.
    Kurulum başlıyor yazıyor imleç bekleme durumunda ama ilerlemiyor. ne yapmam lazım bir yardım edecek yok mu?
  • format at yani C yi biçimlendirmen lazım kurulum sırasında (gelişmiş ayarlar gibi bir kısım vardı sanırım biçimlendirme yapmak için,kurulum sırasında) biçimlendirmediğin için olabilir takılma , win7 ultimate kur ,boşver recovery falan olmuyorsa olmasın,driverlarını siteden indir,formattan sonra zorluk olmasın, ayrıca sen bios güncellemesi yaptınmı bu laptopa,yapmadıysan sonradan sorunlar çıkabilir, valla ben çok memlunum tüm oyunları ve hd filmleri falan sorunsuz izliyorum, ısınmada yok tek bir teklemede, ama kullanmayı bilecen.. bikere bu laptopu aldığında ilk geldiği gibi kullanırsan olmaz, çünkü ilk geldiğinde içinde bir sürü gereksiz şeyler vardı, oyunlar vs, program ekle kaldır inanılmaz doluydu, program ekle kaldırdan gereksiz şeyleri kaldıracanki laptop rahatlasın ,sonra işine yarayan şeyleri kuracan,sonra temizlik programları falan var onlarla tarama yaptıracan mesala ccleaner yada adventec system care vs, virüs programı olarak en iyisi norton diyebilirim ,güzel ayar cektinmi müthiş oluyor, ayrıca laptopu koyduğun zeminde çok önemli ,fanın olduğu sol taraf kapalıysa veya altına örtü geliyorsa laptop tabiki ısınır her laptop gibi,düzgün şeyler yaparsan birşeycik olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 5 Mayıs 2011; 20:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kentaki

Kafayı yemek üzereyim win 7 ultimate kurmak için cd yi taktım ilk kurulum ekranı geldi ileriye bastım şimdi yükle seçeneğine tıkladım ve alet yine takıldı.
    Kurulum başlıyor yazıyor imleç bekleme durumunda ama ilerlemiyor. ne yapmam lazım bir yardım edecek yok mu?

dostum notebook ısıınıyormu peki windows yüklenirken
    bi arkadaşımdada öyle sorun oluyordu vista xp fln yüklerken belli bi yerde kalıyordu; birine sormuuştuk adamın verdiği cevap şu "balkonda format at!" gülünç gelebiliyor ama ısındığı için böyle bi çözüm üretti ama işede yaradı :)

ısınıyormu ısınmıyormu ona dikkat et dostum..
  • hocam ısınıyordu biraz. yapamayacağımı anlayıp bilgisayar tamircisine götürdüm. Harddisk sorunu olduğunu ve garantiye göndermem gerektiğini söylediler. garantiye gönderdim bugün sonuçlarını yazarım.
  • arkadaşlar. laptopuma gazoz döküldü. hiç bir sorun yok. ancak tuşlarda yapışkanlık yaptı ve klavyeyi kullanmak eziyet oldu. tuş takımını nasıl sökebilirim fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

arkadaşlar. laptopuma gazoz döküldü. hiç bir sorun yok. ancak tuşlarda yapışkanlık yaptı ve klavyeyi kullanmak eziyet oldu. tuş takımını nasıl sökebilirim fikriniz var mı?

Ahahah gazoz dökülmüş. Arkadaşım peçete denen bir şey var, ekranı da mahvetmişsindir sen.
  • bende merak ediyorum bu tuş takımının nasıl söküldüğünü,halledersen bizede söyle...
  • Crysis 2 bugun bıtırdım ve super bır oyun packard bell ıyı ısler cıkartıyor kasılma yok K sı bıle yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 20 Mayıs 2011; 17:24:09 >
  • Merhaba. Bu bilgisayarı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. İlk aldığımda bluetooth'u kullanmadığım için kapattım. Geçenlerde bir cep telefonu bağlantısı için açmak istedim. Ama nereden açacaımı hatırlayamadım. Menüleri karıştırdım bulamadım, kullanım kitapçığında da bilgi yok bu konuda.

Bluetooth un nerden açılıp kapandığını söyleyebilecek bir arkadaş var mı?

Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.