Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
66.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Konuyu bastan sona okursanız o sorununuzun yanında ilerde soracagınız bir çok sorunun cevabı bulabilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar vatan beklenen kampanyayı yaptı galiba 12 13 14 subat tarihlerinde vatanın sitesinden sevgilinize yapacağınız yorum ile tüm ürünleri %20 indirimli alabiliyorsunuz ancak 2 kampanya birleştirilemiyor. bunun için vatan müşteri temsilcisini arıyorum bilgi edinince paylaşacağım :)
  • o sadece world e öxel 5 taksitte geçerlimiş herhalde öyle yazıyor yani 12 taksit istesek yapamıyoruz 2 kampanya derken indirimli fiyatından değil de normal fiyatından indirim hesaplanacak anlamında mı?

Orijinalden alıntı: atom570
    yukledmde acaba son sürüm olmuşmu

10.12 sürümüne başarıyla yükseltmişsin. tebrik ederim :)

quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58
    beyler bu eskı surum dımı bana bıde su ekran tam lınk verırmısn yanlıs bıse ındırdımım

evet sendeki eski sürüm. google dan catalyst 10.12 diye arama yaparsan hemen bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefunk

quote:

yukledmde acaba son sürüm olmuşmu

10.12 sürümüne başarıyla yükseltmişsin. tebrik ederim :)

quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58
    beyler bu eskı surum dımı bana bıde su ekran tam lınk verırmısn yanlıs bıse ındırdımım

evet sendeki eski sürüm. google dan catalyst 10.12 diye arama yaparsan hemen bulursun.

teşekkür ederim...birde belki siz anlarsınız oyundaki anti analising tm ismni yazamadımda ne oluyor bu oyun kaltesni etklyormu?

• quote:

teşekkür ederim...birde belki siz anlarsınız oyundaki anti analising tm ismni yazamadımda ne oluyor bu oyun kaltesni etklyormu?

Anti Aliasing (Keskinliği Yumuşatma) grafiklerde nesnelerin kenarlarındaki tırtıklı görünümleri yumuşatır. Böylece oyunlar biraz daha gerçekçi görünüm kazanır fakat işlem yükü arttığından donanım (işlemci ram ekran kartı) yeterli değilse uygulamada yavaşlama, performans düşüklüğü söz konusu olabilir. Linkteki yazıda daha detaylı ve farklı bilgiler vardır. Okumanızı tavsiye ederim.

http://donanim.thgtr.com/grafik/ekran-karti/yeni-baslayanlar-icin-bolum-2-grafik-teknolojisi/keskinligi-yumusatma-anti

• kampanya hakkında bilgisi olan var mı???

POPULER TÜRK AÇIK ARTIRMA SİTESİNDE 109.90 TLDEN SATMAKTAYIM..PİYASADA MUADİL FİYATI 180 TL DİR..PİYASADA MUADİLİNİN ADI COMFYDESKTİR..BEN KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM...

http://urun.gittigidiyor.com/LAPTOP-MASASI-CIFT-FANLI-SUPER-URUN-KARGO_W0QQidZZ36205708

ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇSİN BENLE..KARGODA OLUŞACAK HER TÜRLÜ HASAR BANA AİTTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodiqy -- 12 Şubat 2011; 18:38:24 >

• packard bell hard disk bölümleme.
    beyler iyi akşamlar,
    Biliyorsunuz bu modeller 100 tk ve 200tk modelinde hdd tek bölme olarak geliyor. Bunu bölmek için windowstan disk yönetiminden yarı yarıya bölebilirsiniz, ama d yi c den büyük yapamazsınız. Bunu bugün 4 saatlik bir çalışma sonucu çözdüm.
    Şimdi öncelikle recovery diskini oluşturuyoruz 3 dvd. Xp cd ile boot yapıp hdd yi bölümleyim dedim. Ama xp yi kabul etmiyor mavi ekran veriyor. Win7 cd ile yapıyım dedim 3 cd yide bootda tanıtamadım. Vista denym dedm. Ve hallettm. Vıstayı boot dan kurmaya başlyrz, disk seçimi gelince ıstedğmz şekilde boluyoruz ve ileri demeden cıkış yapıyoruz. Ve recovery disk1i takıp kuruyoruz. Bu kadar. (win7 cdlerim belki bozuk olabilir o yüzden bootda tanmyr olablr yada hiç tnmyrdr.)
    NOT: vista ile hddyi boldukten sonra boot recovery(alt+f10) çalışmıyor o yüzden kesinlikle recovery disklerini oluşturunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: prodiqy

ARKADAŞLAR ÜRÜN SIFIRDIR PİYASA FİYATI 180 TLDİR. alUMİNYUM KAPLAMA VE ABS KİLİT SİSTEMİNE SAHİPTİR..ÜRÜN YURT DIŞINDAN ADRESİNİZE TESLİM olARAK (BEDAVA KARGO) OLARAK GÖNDERİLECEKTİR.

POPULER TÜRK AÇIK ARTIRMA SİTESİNDE 109.90 TLDEN SATMAKTAYIM..PİYASADA MUADİL FİYATI 180 TL DİR..PİYASADA MUADİLİNİN ADI COMFYDESKTİR..BEN KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM...

http://urun.gittigidiyor.com/LAPTOP-MASASI-CIFT-FANLI-SUPER-URUN-KARGO_W0QQidZZ36205708

ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇSİN BENLE..KARGODA OLUŞACAK HER TÜRLÜ HASAR BANA AİTTİR.

Hocam,Reklamını Forumun ilgili yerlerinde yaparsan daha iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: sey_47

Bunu bölmek için windowstan disk yönetiminden yarı yarıya bölebilirsiniz, ama d yi c den büyük yapamazsınız. Bunu bugün 4 saatlik bir çalışma sonucu çözdüm.

yazdıgım mesajı okumak 4 saatini mi aldı?

Orijinalden alıntı: kronik

quote:

Bunu bölmek için windowstan disk yönetiminden yarı yarıya bölebilirsiniz, ama d yi c den büyük yapamazsınız. Bunu bugün 4 saatlik bir çalışma sonucu çözdüm.

yazdıgım mesajı okumak 4 saatini mi aldı?

dostum anlattığım ile senin anlattığın yoldan farkını ayırt edemiyormusun? Ben c yi 80 gb. d yi 380 gb yaptım sen yap yapabiliyorsan o dediğin yöntemden.
  • vatanın sevgililer gününe özel kampanyasından haberdar olan var mı tam olarak anlayamadım???
  • Hard Diskinizi istediğiniz gibi bölümlere ayırmak için Acronis Disk Director veya Paragon Hard Disk Manager Suite veya Paragon Partition Manager programlarını kullanabilirsiniz. Googledan arama yaparak programlara ve daha fazlasına (!) ulaşmanız mümkündür.

Acronisi ve Paragonu kullanarak bölümleme ve büyüklük değişikliği yaptım. Acronis hem hızlı hem de kolay kullanımı ile daha başarılı bir sonuç verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefunk -- 13 Şubat 2011; 2:11:27 >
  • en garantisi format ile bölümlemek kanımca,
    Pek güvenemiyorum bölümleme programlarına.
    Tamamen kendi fikirlerimdir.
  • quote:

en garantisi format ile bölümlemek kanımca,

Bu programlar windows kurulumu ile yapabildiğimiz bölümleme işlemlerinin aynısını yapıyor. Hatta bölümlemeyi yaparken verilerin hangi bölümde olduğunu tespit edip ilgili bölüme aktarılmasını sağlıyor. Örneğin C sürücüsünü küçültüp D sürücüsüne kattınız. Aktarılan kısımda C sürücüsüne ait veri varsa bunu C de uygun bir yere aktarıyor. Ayrıca bu programlar windows kurulumunun erişemediği veya değişiklik yapamadığı bölümler üzerinde tam kontrol imkanı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefunk

quote:

en garantisi format ile bölümlemek kanımca,

Bu programlar windows kurulumu ile yapabildiğimiz bölümleme işlemlerinin aynısını yapıyor. Hatta bölümlemeyi yaparken verilerin hangi bölümde olduğunu tespit edip ilgili bölüme aktarılmasını sağlıyor. Örneğin C sürücüsünü küçültüp D sürücüsüne kattınız. Aktarılan kısımda C sürücüsüne ait veri varsa bunu C de uygun bir yere aktarıyor. Ayrıca bu programlar windows kurulumunun erişemediği veya değişiklik yapamadığı bölümler üzerinde tam kontrol imkanı sağlıyor.

hep paragon kullandım hiç bir sorun yaşamadım... en basiti ve en sağlamı

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

hep paragon kullandım hiç bir sorun yaşamadım... en basiti ve en sağlamı

ben de paragonla sorun yaşamadım. acronise göre yavaş geldi. bir de arayüzü pek kullanışlı gelmedi. acronisi kullandın mı ?
  • 200TK Modelinde LG marka LED aydınlatmalı LCD ekran kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefunk -- 13 Şubat 2011; 11:24:37 >
  • Bu fn+f9 f10 tuslarını kullanan var mı? ben jetaudio kullanıyorum müzik dinlemek için düzgün calısmıyor bu tuslar geri tusunda 2 gerideki sarkıyı calıyor ileri tusu karısık bi sarkı calıyor. media playerda denemedimde ben müziği jetaudiodan dinliyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz bilen var mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.