Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
66.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kronik

Bu fn+f9 f10 tuslarını kullanan var mı? ben jetaudio kullanıyorum müzik dinlemek için düzgün calısmıyor bu tuslar geri tusunda 2 gerideki sarkıyı calıyor ileri tusu karısık bi sarkı calıyor. media playerda denemedimde ben müziği jetaudiodan dinliyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz bilen var mı?

media player da normal çalışıyor. jetaudio da shuffle (karışık) modu açık mı ?
  • 100 tkda da led aydınlatma kullanılmıyor mu?acaba herkesde lg mi ekran(200 tk) onda da farklılıklar olmasın:)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefunk

200TK Modelinde LG marka LED aydınlatmalı LCD ekran kullanılıyor.

benim ekran panelim au optronics , lg değil. daha önce konuya yazmıştım bu paneller mac pro larda kullanılıyormuş ve firma da dünyanın en büyük 3 panel üreticisinden biriymiş.araştırıp öğrendiğimi söylüyorum arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın yani.yine donanımlar da bir farklılık söz konusu sanırım.daha önce de pilde ve ram markalarında böyle bir şey olmuştu.ben cihazdan memnunum fakat bu farklılıklar düşündürücü tabi yine de.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™

• bendeki auo
     PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR)

Orijinalden alıntı: kronik

bendeki auo

sendeki de benimki gibi au optronics dostum

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™

• markası aynı olan arkadaşların ikisi de 200 tk mı belki de 100 tk lar farklıdır eğer 200 tk larda da markalar parçalar farklı farklıysa şüpheli bi durum var demektir sizce neden böyle ileride sorun çıkarmasın bu durum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 13 Şubat 2011; 23:12:34 >

• 100tk benimki belli olmuyor kafalarına göre koyuyorlar markaları

Orijinalden alıntı: sefa150

markası aynı olan arkadaşların ikisi de 200 tk mı belki de 100 tk lar farklıdır eğer 200 tk larda da markalar parçalar farklı farklıysa şüpheli bi durum var demektir sizce neden böyle ileride sorun çıkarmasın bu durum:)

benim 200tk modeli au optronics ekran paneli,western dgital hdd,samsung ram,pilim sony değil fakat kapasitesi daha fazlaydı pillerinin ekran görüntülerini paylaşan arkadaşlara göre..

HTC One (M8)

• ekranın ve hdd nin diğer 200TK olan arkadaşlarda farklı olmasının sebebi nedir sizce ? bence fabrikalarına iki tür ekran ve hdd geliyor öyle montaş yapıyorlar şans işi diye düşünüyorum...
  • beni düşündüren asıl konu, parçaların birbirinden farklı olmasının ne gibi sonuçları var ? mesela auo ekran ile lg arasında fark var mı yoksa birebir istisnasız aynı ekran farklı marka mı ? nanya ram ile samsung arasında böyle bir fark var mı ? hitachi ile wd arasında var m ? bataryalar arasında var mı ? dvd romlarımız standart mı ? bendeki matshita.
  • tamamen kararlıydım pb yi almaya ama bu konu beni şüphelendirdi marka farkı demek kalite farkı demek neden böyle bi farklılık var acaba bi marka altındaki bütün ürünlerin donanımları aynı olması gerekirken bariz bi farklılık söz konusu sizce bu durum pb den vazgeçmeye değer mi?

sefa o kadar kafaya takılması gerek birsey deil bence sonucda aynı özellikleri var bir tek üreticisi deiğişik.
  • çok teşekkürler kronik izmirde tükenmiş stoklar netten sipariş vereceğim klavye sorunu var mı bazı arkadaşlar tuşların çok hassas olduğunu söylüyordu ve aralıklı olduğundan temizliğinin zorluğundan bahsediyordu ama o halledilebilecek bi sorun hehalde???
  • benimde merak ettiğim bir diğer konu, yabancı forum sitelerinde bu parçaların farklı olmasını kullanıcılar nasıl değerlendiriyor? birde üretici firmadan resimi bir yazı falan varmı? yabancı dil bilen biri bu forumları araştırabilirmi acaba....
    auo ekran, wd hdd, nanya ram, sony batarya, TSST dvd writer
    lg ekran,samsung ram, hitachi hdd, sdi batarya, matshita dvd writer

kağıt üzerinde özellikleri aynı sağlamlıklarını bilemeyecem onu zaman gösterecek.

sefa tuslar cok hassas deil bu bir, tuslar mantar tus takımı fotolarda görebilirsin araları acık temizlik sorunu olur mu bilmiyorum belki olabilir ilerde, ama en azından altını görebiliyorsun, benim eski masa üstü bilgisayarının klavyesini temizliyim diye actım bi ara yaşama sevincimi yitirdim kendimden utandım neler cıkmadı neler. benim hosuma gidiyor klavyesi mesela enter tusuda büyük yarım deil bu benim için çok önemli bi kriterdi. klavyede şişkinliğe gelince tırnakları otormamıs oluyorsa şişkinlik oldugu doğru, benim sadece " tusu belli olmuyor ama biraz havada yandan bakınca görebiliyorsun bir sorun teşkil etmiyor. internetten siparişte 1 hafta koşulsuz iade hakkın var al beğenmezsen iade edersin hiç zorluk cıakrtmıyorlarmış. İade etmezsinde kafan rahat olur belki teşhir ürünü gönderebilirler dikkat etmek lazım.

• tırnağın oturmaması halledilebilir de havada duruyorsa nasıl belli olmuyor:)
    pislikleri de süpürgeyle çekeriz:)
    inş teşhir ürünü göndermezler gönderirlerse ben de gönderirim ama bi sürü uğraş nasıl anlayacağım teşhir olup olmadığnı açmadan anlayamam kutuyu ve söyleyemem kötüyü açınca da kabul etmeme gibi bi sorun yaşamayalım???
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.