Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı update için catalsyt den manuel bakabilirsin ben alalı 2-3 hafta oldu oto uyarı gelmedi gelirmi bilmiyorum ama 10.12 sürümü daha iyi diyorlar, 11.x sürümü var en son bence simdilik gerek yok.

turbo boost benim bildigim yük altında otomatik devreye giriyor, yanlısım varsa düzeltsin diger arkadaslar kulaktan duyma bilgi benim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 31 Ocak 2011; 21:08:06 >
  • valla mağdurar olarak topluca mail çekip en azından gönlümüzü yatıştıracak bir hediye isteyelim arkadaşlar. Vallahi benim hiç içimden çıkmıyor. İ yolunu bulupta iade edilebileck olsa hemen ederim. En azından bize 4 gb ram ehediye etsinler. Yada hediye çeki felan.
  • ben mail attım hacı sende at.ne kadar fazla şikayet giderse o kadar iyi olur.
  • vatanın site çöktü galiba. küfredeceğim artık. lan nasıl bağlanmıyor. anlamadığım başka yerde de yok bu alet. her yere giriyor, vatana giremiyor. kesin stoklarda kalmayacak. dolarda artıyor. şu an kaç para vs. hiç bir bilgiye ulaşamıyorm. yoksa alacağım yok anasını satayım...bari bir şey sorayım. bugün alsam en geç ne zamana ulaşır elime. tatildeyim, istanbula gideceğim 4 gün sonra. cumaya kadar vaktim var antalyada...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende bügün Lg A510 i5 560M işlemcili notebook siparişi vermiştim(öğlenden önce) 1432TL sipariş tutarıydı.
    Öğlenden sonra bir baktım aynı makine fiyat 1295TL yapmışlar.

Direk aradım müşteri hizmetlerini, yoğunluk diz boyu tabi. yaklaşık 20dk beklemişimdir.
    Görüşme neticesinde, hediye çeki vermediklerini söyledir, yapabileceğim sadece siparişi iptal etmek ve tekrar vermekmiş.
    Sipariş değişikliğide yaptırmadılar.
    Bende mecbur iptal ettirdim siparişi.

Tabi kredi kartımın limitide doldugu için, başka alışverişte yapamıyorum.
    Bu indirim yalan oldu sayelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

vatanın site çöktü galiba. küfredeceğim artık. lan nasıl bağlanmıyor. anlamadığım başka yerde de yok bu alet. her yere giriyor, vatana giremiyor. kesin stoklarda kalmayacak. dolarda artıyor. şu an kaç para vs. hiç bir bilgiye ulaşamıyorm. yoksa alacağım yok anasını satayım...bari bir şey sorayım. bugün alsam en geç ne zamana ulaşır elime. tatildeyim, istanbula gideceğim 4 gün sonra. cumaya kadar vaktim var antalyada...

daha önce sitesinden alışveriş yapmadım ama stokta bulunduğu için max.2 güne gelir.samimi olduğun bi komşunun adresini falan ver eğer alacaksan.
  • antalyadan elden alsaydın keske hocam antalyada lara taraflarında var vatan tabş artık gecti, en mantıklısı bir arkadasınızın adresine göndertmeniz olacaktır.

@enthusia adamlar onu yapmıyorsa bizim içinde 4gb ram yada gönlümüzü alacak bi hediye ceki vermeleride imkansız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

Merhaba arkadaşlar,
    Bende bügün Lg A510 i5 560M işlemcili notebook siparişi vermiştim(öğlenden önce) 1432TL sipariş tutarıydı.

Direk aradım müşteri hizmetlerini, yoğunluk diz boyu tabi. yaklaşık 20dk beklemişimdir.
    Görüşme neticesinde, hediye çeki vermediklerini söyledir, yapabileceğim sadece siparişi iptal etmek ve tekrar vermekmiş.

siparişi iptal edince oraya kullandığın limitte geri gelmiyormu tekrar verseydiniz siparişi.valla her firmanın kendine göre bir sistemi var insan kandırmak zor değil onlar için :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otebostan -- 31 Ocak 2011; 22:01:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otebostan

8.6 gözüküo bende ekran kartının sürümü.yukarıda veriilen 10.12 sürümünü indirip kurdum ama değişen bişi olmadı galiba :S

10.12 catalyst sürümü 8.6 da ekran kartı sürücüsü sürümü.

Bu arada turbo boost gerektiğinde kendi kendine çalışan birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

ekran kartı update için catalsyt den manuel bakabilirsin ben alalı 2-3 hafta oldu oto uyarı gelmedi gelirmi bilmiyorum ama 10.12 sürümü daha iyi diyorlar, 11.x sürümü var en son bence simdilik gerek yok.

turbo boost benim bildigim yük altında otomatik devreye giriyor, yanlısım varsa düzeltsin diger arkadaslar kulaktan duyma bilgi benim ki

8.6 gözüküo bende ekran kartının sürümü.yukarıda veriilen 10.12 sürümünü indirip kurdum ama değişen bişi olmadı galiba :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

10.12 catalyst sürümü 8.6 da ekran kartı sürücüsü sürümü.

Bu arada turbo boost gerektiğinde kendi kendine çalışan birşey

hmm tmm teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

antalyadan elden alsaydın keske hocam antalyada lara taraflarında var vatan tabş artık gecti, en mantıklısı bir arkadasınızın adresine göndertmeniz olacaktır.

@enthusia adamlar onu yapmıyorsa bizim içinde 4gb ram yada gönlümüzü alacak bi hediye ceki vermeleride imkansız yani

siparişi değiştirelim dedim, 1432TL ye tamamlayayım dedim. Neymiş onlar göremiyormuş %25'lik fiyatları, siparişi değiştirirsek %12lik fiyattan hesaplatacakmış falan filan.
    Şans işte, bulunduğum ilde vatan mağazasında stoktada gözüküyordu, gidip almadım da ona yanıyorum.

Umarım sizin mesajlarınıza böyle dönüş yapmazlarda, en azından biraz telafi etmiş olursunuz.

• paranın iadeside bi muama, gittigidiyor gibiyse taksit taksit yatırıyorlar karta ki byük rezillik. gittigidiyordan bi ürünü aide etmistim. 12 taksitle aldım 12 taksitde geri yatırdılar .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

Merhaba arkadaşlar,

siparişi iptal edince oraya kullandığın limitte geri gelmiyormu tekrar verseydiniz siparişi.valla her firmanın kendine göre bir sistemi var insan kandırmak zor değil onlar için :S

Sipariş iptalinde, geri ödeme 7 işgününde yapılıyormuş. Tekrar sipariş yapmayı denediğimde de banka sipariş yaptırmadı zaten.

Bu arada forumu işkal ettim, bu mesajlarla. Kusura bakmayın.

• hayırlısı olsun inşallah yine indirimli bi zamana denk gelirsin. Ayrıca ne kusuru,bu konuları konuşmak için var burası öyle değilmi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otebostan -- 31 Ocak 2011; 22:25:23 >
  • evet merak edilen sorulari cevaplayim:
    bana çalışan eleman söylemişti.olabilir die.ama bunu bilmek içinde müneccin olmaya gerek yok bence vatan anladiğim kadariyla 15-20 güne bir en geç böyle güzellikler yapiyor.bir diğer husus sabırlı olabilceksen dostum hakkını ara bencede git iade yi yap bana çalışan eleman ayrica 15 gün içinde paket içeriğini koruyarak jelatiniydi kabıydı klavuzlardi oyuydu buyuydu aldiğin gibi verirsen iade/değiştirme yapiyorlarmiş+1 ay içinde kullanıp herhangi bir donanimsam teknik veyahut yazilimsal sorun varsa gene aliyorlar iadeyi.

Dip not:Zor durumda kalırsanız isim soy isim verebilirim başka müşteriye yapılmış diye.Bugun yaptiğim işlemi söylüyorum.Dün bizde aldık 200tk yi işletim sistemi ingilizce çıktı benim hatam olduğunu sandilar recovery felan yapmaya kalktılar baktılar hakkaten ingilizce,fatura küpür kredi karti hepsi yanimdaydi iadeyi aldilar aninda.Sonrada gittim %25 indirimli halde laptopu aldim tekrardan ha benim için çok şey farketmedi çünkü bnde +%8 +%18 indirip vardi çok az birşey farketti ama sonuçta daha ucuza aldim onu anlatmaya çalışıyorum.Ayrıca kredi karti iadesinin banka tarafindan işleme girilmesi 3-4 günü bulabiliyormuş ve doğal olarak iade olsa bile limitinizden mahrum oluyorsunuz.

• çantada veriyorlar dimi 200tk ile birlikte çantanın fotosu var mı internetten örnek verebilirmisiniz?
  • evet veriyorlar dostum faturada 1 dolar olarak gözüküyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=34403
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

evet merak edilen sorulari cevaplayim:
    bana çalışan eleman söylemişti.olabilir die.ama bunu bilmek içinde müneccin olmaya gerek yok bence vatan anladiğim kadariyla 15-20 güne bir en geç böyle güzellikler yapiyor.bir diğer husus sabırlı olabilceksen dostum hakkını ara bencede git iade yi yap bana çalışan eleman ayrica 15 gün içinde paket içeriğini koruyarak jelatiniydi kabıydı klavuzlardi oyuydu buyuydu aldiğin gibi verirsen iade/değiştirme yapiyorlarmiş+1 ay içinde kullanıp herhangi bir donanimsam teknik veyahut yazilimsal sorun varsa gene aliyorlar iadeyi.

Dip not:Zor durumda kalırsanız isim soy isim verebilirim başka müşteriye yapılmış diye.Bugun yaptiğim işlemi söylüyorum.Dün bizde aldık 200tk yi işletim sistemi ingilizce çıktı benim hatam olduğunu sandilar recovery felan yapmaya kalktılar baktılar hakkaten ingilizce,fatura küpür kredi karti hepsi yanimdaydi iadeyi aldilar aninda.Sonrada gittim %25 indirimli halde laptopu aldim tekrardan ha benim için çok şey farketmedi çünkü bnde +%8 +%18 indirip vardi çok az birşey farketti ama sonuçta daha ucuza aldim onu anlatmaya çalışıyorum.Ayrıca kredi karti iadesinin banka tarafindan işleme girilmesi 3-4 günü bulabiliyormuş ve doğal olarak iade olsa bile limitinizden mahrum oluyorsunuz.

aldığım gün söktüm jelatinini falan.bu saatten sonra geri verilsede bişi farketmez yarın bitiyo kampanya.mail attım bende bakalım cevap gelsinde bi.

• güle güle kullanın napalım artık ben MM dan 27tl ye aldım asagı yukarı aynı kalitededir.
    mausede aldınız mı yanına, biraz profesyonel kaçabilir ama razer deathadder mause aldım inanılmaz güzel bi oyuncu mause düşünen varsa baksın 125-130 arası.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.