Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hiç laptopun tuşlarını söken çıktı mı.klavyenin w tuşunu sökmem gerekiyor portakal suyu döktüm ve basıldığında yapışıyor.kırılır diye çekemiyorum nasıl çıkarabilirim tuşu
  • beyler 200tk modelınde offıce programı yuklu ama powerpoınt yok powepoint dosyalarını acıyor ama kendım acıccam power sunumu o yok ıste bılen varmı?
    He birde norton suresı bıtıyor kafanızda var mı free saglam vırus programı
  • son çıkan 1.20 bios update i ben yaptım, 64bit işletim sistemi için Winflash 64 e çift tıklayın otomatik kendi yapıyor sonra laptop yeniden başlıyor,32bit için Winflash32 kullanın, bukadar basit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 2 Nisan 2011; 1:43:13 >
  • bro bana lınk atarmısn 1.20 64 bıt olanı pc dahamı hızlandıyor acılsını
  • dostum http://global-download.packardbell.com/GDFiles/BIOS/BIOS/BIOS_PackardBell_1.20_A_A.zip?acerid=634332596123767562&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN%20LM98&OS=722&LC=en&BC=Packard%20Bell&SC=EMEA_27P
    indirdikten sonra rardan çıkar , sonra o klasörün içinde winflash64 diye bi klasör daha var onun içine gir ,winflash64.exe e çift tıkla bi ekran çıkacak kendi otomatik dolana kadar bekle sonra kendi otomatik res atacak laptopa bukadar ,ayrıca update yaparken başka açık program falan olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 3 Nisan 2011; 23:00:47 >

• bro ındırdım degıdın dosyaya gırdım tıkladım bıse doldu 2 dk arayla yenıden basladı tmmdır sımdı he bıde dıyelım format atıcam bu bıos sabıt kalıyor dımı format attık sonra degısmıyor yanı
    acıkcası bıraz tedırgındım bıse olur dıye :D bu bızım 200tk lm 98 olan 64 bıt yanlıs yapmadık ınsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 4 Nisan 2011; 16:25:46 >
  • yok kardeşim merak etme herşeyi düzgün yapmışsın , bios asla değişmez ..
  • Pc'yi alalı 2 ay'a yaklaştı, tek kelimeyle süper şuana kadar her açıdan.Oyun desen oyun, ses'de gayet iyi, performans çok iyi, neredeyse 24 saat açık doğru düzgün ısınma olmuyor, fandan ses gelmiyor, ekran zaten mükemmel, görüntü çok kaliteli Herşeyi saydım sanırım Genelde bişey aldıktan sonra acaba bunu almasamıydım yada keşke almasaydım diye pişman olurum ama bunda en ufak bir pişmanlık olmadı, ilk sanırım
    Şuana kadar leptp'da herhangi bir sıkıntı çıkmadı umarımda çıkmaz.

• hocam herşeyi iyide ,hoporlorler çok kötü ses veriyor, böle bir laptopa neden böyle kötü ses veren hoporlor koyarlarki yaw....

kullaklık düşünenler için laptop çantasının içine sığabilen , kulaklık kısmı dönebilen bir ürün var , vatandan aldım ,laptopun yanında taşınabilen en iyi çözüm bu heralde, diğerleri laptop cantasına sığmıyor..
    http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sn-887-snopy--sn-887---(mirror)--kulaklikli-mikrofon/productdetails.aspx?I_ID=44460

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 7 Nisan 2011; 18:43:20 >

• aynn ya ses olayı bıraz kotu bende alım o kulaklıktan evde var 5+1 ama dısarıda kotu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91
    hocam herşeyi iyide ,hoporlorler çok kötü ses veriyor, böle bir laptopa neden böyle kötü ses veren hoporlor koyarlarki yaw....

kullaklık düşünenler için laptop çantasının içine sığabilen , kulaklık kısmı dönebilen bir ürün var , vatandan aldım ,laptopun yanında taşınabilen en iyi çözüm bu heralde, diğerleri laptop cantasına sığmıyor..
    http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sn-887-snopy--sn-887---(mirror)--kulaklikli-mikrofon/productdetails.aspx?I_ID=44460

valla hocam adamlar ucuza satiyorlarsa bi yerlerden kisacaklar mecburen. bu laptopun birtek sesin kotu. ama fiyatina gore cok ii

• beyler bi sorun yakaladım; sizdede varmı bu sorun bi baksanız?

philips kulakiçi kulaklık bağladım bilg.e(200tk) kameranın yanında mikrofon vardır onu ve çevresine dokununca sesi kulaklığa iletiyor, ses sonses açık yalnız; denetim masasından

falan kısmaya çalştm olmadı; mikrofonlarıda devredışı bıraktım yine ses var. mikrofonu dinleme özelliğini açtım bu sefer o sesi daha çok duyuyorsun haliyle.

ben internet teki radyoları dinlemek için program kurmuştum oda driver attı mikrofon ve hoparlör e; total recorder VDM diye bi program; aklıma programdan kaynaklanabileceği

geliyor ama siz de bi baksanız?
  • Multi touch özelliğini kaldırabiliyo muyuz? Yani nomal mousepad haline gelebiliyo mu o lanet hassasiyeti olmadan? Laptopu yatağın üstüne koyuyorum, yanıma defter almak zorunda kalıyorum mouseu koymak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcetutku

Multi touch özelliğini kaldırabiliyo muyuz? Yani nomal mousepad haline gelebiliyo mu o lanet hassasiyeti olmadan? Laptopu yatağın üstüne koyuyorum, yanıma defter almak zorunda kalıyorum mouseu koymak için.

bu notebookta multitouch özelliği yok sanırım yada benmknde yok:) ama bende hiç sevmiyorum touchpad ini hiç kullanamıyorum arkadaşta casper var onun touchpad i bile daha güzel;
    bende paso kablosuz mouse ile takılıyorum.

bide yanında kitap taşımaman için optik değilde lazer mouse kullan onlar her zeminde her şekilde iş görüyor

• PB LS44 17.3" özellikleri benziyor fiyatı : 1.493 TL

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.30GHz Turbo ile 2.90GHz
    İşlemci Numarası 2410M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD6650M
    Ekran Boyu(inch) 17.3" LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1600 x 900
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ls44-hr-501tk-ls44-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd6650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53809

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirhem -- 27 Nisan 2011; 0:44:36 >

• fiyatı çok iyi o laptopun almayı düşünenler varsa kaçırmasın %25 indirimi..
  • cozunurluk dusukmus
  • cozünürlik 1600 x 900, vatan sonradan düzeltti, %25 indirim devam ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirhem

PB LS44 17.3" özellikleri benziyor fiyatı : 1.493 TL

Özellikler
    İşlemci Numarası 2410M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    VGA Chipset Markası AMD
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ls44-hr-501tk-ls44-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd6650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53809

Bu dizüstünü ben dün aldım, genel olarak memnunum, aldıgım gün çanta yokmuş çantasız aldık, ama bugun gelmiş biraz morelimi bozdu,

• quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

Orijinalden alıntı: Dirhem

PB LS44 17.3" özellikleri benziyor fiyatı : 1.493 TL

Özellikler
    İşlemci Numarası 2410M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    VGA Chipset Markası AMD
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768

Bu dizüstünü ben dün aldım, genel olarak memnunum, aldıgım gün çanta yokmuş çantasız aldık, ama bugun gelmiş biraz morelimi bozdu,

Hayırlı Olsun dostum prızde takılı değilken çınlama sesi geliyormu laptoptan

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.